kafelek vel. trufelek poproszę o dowody na poparcie twojej tezy "Wafelek = Moderator" ciekaw jestem czy zdołasz to udowodnić. jeśli nie, to lepiej milcz i nie wypisuj bzdur.
Dnia 2022-05-10 o godz. 19:09 ~Wafelek napisał(a): > kafelek vel. trufelek poproszę o dowody na poparcie twojej tezy "Wafelek = Moderator" > ciekaw jestem czy zdołasz to udowodnić. jeśli nie, to lepiej milcz i nie wypisuj bzdur.
Bo " moderator " wycina wpisy - niekorzystne dla "Wafelka " . A wafelek zachowuje się - jakby forum było jego własnością .Na rozkazy - kto co ma robić - to jesteś za mało inteligentny a bardzo wulgarny
może wpisy "niekorzystne dla Wafelka" są po prostu bezwartościowe. a po drugie zajmij się lepiej ludźmi w czarnych rękawicach, bo zapewne widzisz ich codziennie na ulicy. i zdecyduj się czy jesteś kafelek, czy trufelek - to też oznaka problemów psychicznych.
Dnia 2022-05-11 o godz. 17:40 ~Wafelek napisał(a): > może wpisy "niekorzystne dla Wafelka" są po prostu bezwartościowe. > a po drugie zajmij się lepiej ludźmi w czarnych rękawicach, bo zapewne widzisz ich codziennie na ulicy. > i zdecyduj się czy jesteś kafelek, czy trufelek - to też oznaka problemów psychicznych.
Pa pa STAND UP -erze - bo widać - łatwiej z koniem sie dogadać niż z tobą . Szkoda tylko , że wykańczasz forum Spółki
Dnia 2022-05-12 o godz. 17:22 ~Wafelek napisał(a): > a ty poważny akcjonariuszu Pharmeny, wyjaśnisz jeszcze jaki jest ten dowód, że akcje wykupione? > bo jakoś zamilkłeś i tylko skupiasz sie na mnie.
Na tym polega twój brak profesjonalizmu / pytanie o dowody - to głupota albo dziecinada / - nadrabiany grubiańskim dowalaniu tym - co nie akceptują twoich wypocin . Wystarczy obserwować sesje - gdzie gołym okiem widać - jak akcje przechodza z jednej kieszeni do drugiej , a kurs jest ustawiany . Zero nowych inwestorów - co przy takim forum - wcale mnie nie dziwi .