Na łamach „Pulsu Biznesu” 12 kwietnia pojawiła się informacja o rekomendacji dla CD Projektu z ceną docelową 214 zł (ze 115 zł). Została ona przygotowana przez zespół BM Santander i opublikowana 5 kwietnia w raporcie „Metaverse 2027. Świetny cel przejęcia”. Analitycy podwyższyli rekomendację do „przeważaj” z „niedoważaj”. W swoich założeniach eksperci przyjęli prognozy wyników za 2021 r., gdzie liczono na 870,1 mln zł przychodów i 179,8 mln zł zysku. Opublikowane w czwartek po zamknięciu sesji wyniki pokazały jednak 888 mln przychodów i 209 mln zysku. Potencjał do wzrostów od czwartkowego zamknięcia to 27,1 proc.
Kto nie czytał - proszę się zainteresować. Na stronie chętnie publikowali nieprzychylne artykuły o cdred. Ale nie są w stanie przemilczeć nowych, korzystnych rekomendacji.
Odnoszę wrażenie że rekomendacje traktujecie jak wyrocznie a przecież w ponad 60% takie rekomendacje kompletnie się nie sprawdzają. Dla wisielcy jedyny argument za wzrostami to bzdurna rekomendacja Santandera a wystarczy tylko przeczytać raport. Prawda was wyzwoli
Czyli dla ciebie lepiej jak santander pisał o 115 pln. Jak podniósł reko to nagle źle. He he. Uczciwość i obiektywizm nakazuje wspomnieć o najnowszych wycenach biur maklerskich.
Skoro pojawił się Piękny i wyzywa cię od „jołopów”, tzn. ze trafiłeś w samo sedno! Zaraz pojawi się główny hejter ekipy szortującej, Człowiek o 100 twarzach: Hehehehe = Kekss = Ciekawy =Realista =Lex. [31.61.177.*] Hahahahahahahahaha...
Ja sobie piszę bo mogę, ty bo musisz. Taka różnica. I zapewniam cię, że dopóki mam te akcje to będę obecny na forum jako przeciwwaga dla kolaborantów opluwających spółkę. Czasu mam sporo. I flow też nie najgorsze.. Więc odpuść sobie te zaczepki bo mi ust nie zamkniesz. Wręcz przeciwnie.
"Ja sobie piszę bo mogę, ty bo musisz. Taka różnica. I zapewniam cię, że dopóki mam te akcje to będę obecny na forum jako przeciwwaga dla kolaborantów opluwających spółkę. Czasu mam sporo. I flow też nie najgorsze.. Więc odpuść sobie te zaczepki bo mi ust nie zamkniesz. Wręcz przeciwnie."
Swawolniku! Okrutnie się zdenerwował twoim wpisem Piękny Hejter. A to oznacza że twój post jest bardzo niewygodny dla ekipy szorującej. Ze mną na okrągło polemizuje analfabeta Heheheh vel Kekss vel Ciekawy vel Realista vel Lex. [31.61.177.*] Ale też nie dam sobie ust zamknąć, bo mamy wolność słowa i z uporem będę powtarzał, że cena 200 za sztukę pojawi się już wkrótce. A póki co, w arkuszu zleceń w przedziale 200 a 700 nadal przybywa.