• spółka która ma umowę z USA Autor: ~HEMP [31.61.237.*]
    Hemp and Health SA 

niestety to nie sanwil
  • Re: spółka która ma umowę z USA Autor: cmpunk [31.61.229.*]
    Dnia 2022-04-06 o godz. 13:46 ~HEMP napisał(a):
    >Hemp and Health SA
    >
    > niestety to nie sanwil

A co? Kolejne olejki CBD, które bardziej działają na wyobraźnię niż w realu? Na pewno odciążają kieszeń.
    Skuteczny jest olej RSO, ale tego nie produkuje żadna firma "konopna".
  • Re: spółka która ma umowę z USA Autor: ~jonas [31.61.244.*]
    To może Sanwil by się podjął tej produkcji ?
    Bo czego to oni tzn. tzw. holdig snw już nie robili, a przynajmniej próbowali, lub udawali robić - produkować.
    Zdecydowanie najlepiej im wyszło wyprodukowanie prawie Miliarda akcji, ale i akcja z opcjami walutowymi to można powiedzieć majstersztyk,...

Ps.
    wcpunk leszczu bagienny, nie rozpoznałeś starego
    "schettinno" jako "HEMP" ?
    Musisz Go dodać do swojej kolekcji !!!
  • Re: spółka która ma umowę z USA Autor: cmpunk [31.61.229.*]
    Dnia 2022-04-06 o godz. 16:11 ~jonas napisał(a):
    > To może Sanwil by się podjął tej produkcji ?
    > > Bo czego to oni tzn. tzw. holdig snw już nie robili, a przynajmniej próbowali, lub udawali robić - produkować.
    > > Zdecydowanie najlepiej im wyszło wyprodukowanie prawie Miliarda akcji, ale i akcja z opcjami walutowymi to można powiedzieć majstersztyk,...
    > >
    > > Ps.
    > > wcpunk leszczu bagienny, nie rozpoznałeś starego
    > > "schettinno" jako "HEMP" ?
    > > Musisz Go dodać do swojej kolekcji !!!

Gdybyś miał nick "kadzidełko kościelne", to i owszem. Bo ty wolisz zapachy mszalne od zapachów rastamańskich, buhahahaha!!!
    A poza tym zegar tyka, coraz mniej czasu ci zostało... :-)
  • Re: spółka która ma umowę z USA Autor: ~J-23 [31.61.230.*]
    ty wcpunk na brak czasu raczej nie narzekasz,... 16 lat "na luziku" i cały czas w "świetnym nastroju" ,... bo hold snw to najlepsza spółka na Świecie ,.... (o GPW nawet nie wspomnę), tylko 'bezrozumni' inwestorzy nie potrafią tego docenić i siedzą na takim 'kiepskim' np. HEMP .

Ps.
    https://www.bankier.pl/static/images/forum/zarejestrowani.gif Sanwil i materiały dla wojska - zegar tyka, coraz mniej czasu ci zostało... :-)
    odśwież bo wojna zaraz się skończy , i 'zarobisz' tak jak "zarobiłeś" już na 5 falach COVID
  • Re: spółka która ma umowę z USA Autor: cmpunk [31.61.231.*]
    Dnia 2022-04-07 o godz. 11:43 ~J-23 napisał(a):
    > ty wcpunk na brak czasu raczej nie narzekasz,... 16 lat "na luziku" i cały czas w "świetnym nastroju" ,... bo hold snw to najlepsza spółka na Świecie ,.... (o GPW nawet nie wspomnę), tylko 'bezrozumni' inwestorzy nie potrafią tego docenić i siedzą na takim 'kiepskim' np. HEMP .
    >
    > Ps.
    >https://www.bankier.pl/static/images/forum/zarejestrowani.gifSanwil i materiały dla wojska - zegar tyka, coraz mniej czasu ci zostało... :-)
    > odśwież bo wojna zaraz się skończy , i 'zarobisz' tak jak "zarobiłeś" już na 5 falach COVID

Scett, najpierw mi napisz, co robi HEMP, bo za cholerę nie wiem :-).
    Olejki CBD na zawartość szprycy nie pomogą ;-).
  • Re: spółka która ma umowę z USA Autor: ~J-23 [31.61.230.*]
    Dnia 2022-04-07 o godz. 12:17 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2022-04-07 o godz. 11:43 ~J-23 napisał(a):
    > > ty wcpunk na brak czasu raczej nie narzekasz,... 16 lat "na luziku" i cały czas w "świetnym nastroju" ,... bo hold snw to najlepsza spółka na Świecie ,.... (o GPW nawet nie wspomnę), tylko 'bezrozumni' inwestorzy nie potrafią tego docenić i siedzą na takim 'kiepskim' np. HEMP .
    > >
    > > Ps.
    > >https://www.bankier.pl/static/images/forum/zarejestrowani.gifSanwil i materiały dla wojska - zegar tyka, coraz mniej czasu ci zostało... :-)
    > > odśwież bo wojna zaraz się skończy , i 'zarobisz' tak jak "zarobiłeś" już na 5 falach COVID
    >
    > Scett, najpierw mi napisz, co robi HEMP, bo za cholerę nie wiem :-).
    > Olejki CBD na zawartość szprycy nie pomogą ;-).

wcpunk a ty już po 16 latach kiblowania na snw wiesz co oni robią ?, a może tylko pozorują ,że robią ? oprócz dobrego wrażenia,...
    jak na razie to z "bogatych" planów 'inwestycyjnych' holdu snw raczej nic dobrego nie wyszło (BOMI, MASTERS, DRASZBA, opcje walut. itp)

Już ci nie raz tłumaczyłem , że minie i wielu innych "takie szczegóły" nie interesują ,....
    ty j.w. kiblujesz tu od 16 lat i wielkie G z tego masz, a ja bez "szczegółów" zarabiam*

Dnia 2022-04-07 o godz. 13:23 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2022-04-07 o godz. 12:17 cmpunk napisał(a):
    > > Dnia 2022-04-07 o godz. 11:43 ~J-23 napisał(a):
    > > > ty wcpunk na brak czasu raczej nie narzekasz,... 16 lat "na luziku" i cały czas w "świetnym nastroju" ,... bo hold snw to najlepsza spółka na Świecie ,.... (o GPW nawet nie wspomnę), tylko 'bezrozumni' inwestorzy nie potrafią tego docenić i siedzą na takim 'kiepskim' np. HEMP .
    > > >
    > > > Ps.
    > > >https://www.bankier.pl/static/images/forum/zarejestrowani.gifSanwil i materiały dla wojska - zegar tyka, coraz mniej czasu ci zostało... :-)
    > > > odśwież bo wojna zaraz się skończy , i 'zarobisz' tak jak "zarobiłeś" już na 5 falach COVID
    > >
    > > Scett, najpierw mi napisz, co robi HEMP, bo za cholerę nie wiem :-).
    > > Olejki CBD na zawartość szprycy nie pomogą ;-).
    >
    > wcpunk a ty już po 16 latach kiblowania na snw wiesz co oni robią ?, a może tylko pozorują ,że robią ? oprócz dobrego wrażenia,...
    > jak na razie to z "bogatych" planów 'inwestycyjnych' holdu snw raczej nic dobrego nie wyszło (BOMI, MASTERS, DRASZBA, opcje walut. itp)
    >
    > Już ci nie raz tłumaczyłem , że minie i wielu innych "takie szczegóły" nie interesują ,....
    > ty j.w. kiblujesz tu od 16 lat i wielkie G z tego masz, a ja bez "szczegółów" zarabiam*
    >
    > ___________________
    > * wc... już daruj sobie 'groszołapstwo' i kebaba , bo ty nawet tyle nie masz nie będziesz miał na snw

Zarabiasz... Chyba ciasto na kebsa w Kafrounie :-D.
    Spokojnie, jak zarobisz, to przynajmniej jakąś trumnę będziesz mógł sobie kupić :-).
  • Re: spółka która ma umowę z USA Autor: ~J-23 [83.28.216.*]
    Dnia 2022-04-07 o godz. 13:49 cmpunk napisał(a):
    > Zarabiasz... Chyba ciasto na kebsa w Kafrounie :-D.
    > Spokojnie, jak zarobisz, to przynajmniej jakąś trumnę będziesz mógł sobie kupić :-).

I ... dziś znów "udało" się na HEPM zarobić marne jakieś 15%

WIELKIE sorrki , że nie zaglądałem tu z rana , ale nic chyba nie przegapiłem ,....

• Re: spółka która ma umowę z USA Autor: cmpunk [31.61.232.*]
    Tak scett. Wierzymy w te zarobki, szczególnie te dołki i górki :-).
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.234.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.232.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
SANWIL -0,74% 1,34 2025-11-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.