Dnia 2022-04-07 o godz. 13:23 ~J-23 napisał(a):
> Dnia 2022-04-07 o godz. 12:17 cmpunk napisał(a):
> > Dnia 2022-04-07 o godz. 11:43 ~J-23 napisał(a):
> > > ty wcpunk na brak czasu raczej nie narzekasz,... 16 lat "na luziku" i cały czas w "świetnym nastroju" ,... bo hold snw to najlepsza spółka na Świecie ,.... (o GPW nawet nie wspomnę), tylko 'bezrozumni' inwestorzy nie potrafią tego docenić i siedzą na takim 'kiepskim' np. HEMP .
> > >
> > > Ps.
> > >
https://www.bankier.pl/static/images/forum/zarejestrowani.gifSanwil i materiały dla wojska - zegar tyka, coraz mniej czasu ci zostało... :-)
> > > odśwież bo wojna zaraz się skończy , i 'zarobisz' tak jak "zarobiłeś" już na 5 falach COVID
> >
> > Scett, najpierw mi napisz, co robi HEMP, bo za cholerę nie wiem :-).
> > Olejki CBD na zawartość szprycy nie pomogą ;-).
>
> wcpunk a ty już po 16 latach kiblowania na snw wiesz co oni robią ?, a może tylko pozorują ,że robią ? oprócz dobrego wrażenia,...
> jak na razie to z "bogatych" planów 'inwestycyjnych' holdu snw raczej nic dobrego nie wyszło (BOMI, MASTERS, DRASZBA, opcje walut. itp)
>
> Już ci nie raz tłumaczyłem , że minie i wielu innych "takie szczegóły" nie interesują ,....
> ty j.w. kiblujesz tu od 16 lat i wielkie G z tego masz, a ja bez "szczegółów" zarabiam*
>
> ___________________
> * wc... już daruj sobie 'groszołapstwo' i kebaba , bo ty nawet tyle nie masz nie będziesz miał na snw
Zarabiasz... Chyba ciasto na kebsa w Kafrounie :-D.
Spokojnie, jak zarobisz, to przynajmniej jakąś trumnę będziesz mógł sobie kupić :-).