Mnie zastanawia, co to za przegrane typy wystawiają po kilkaset akcji na takich poziomach. Brakuje im na buty? Jedzenie? Opłacenie czynszu w kawalerce?
Też usrednialem ale to wszystko o kant du..y walnąć.
Tak pofantazjowac,jutro mecz o Katar,Polska wygrywa(takie fantazje)a na mundialu nasze Orły zagrają w koszulkach z logo Sanwilu i wtedy cały świat pozna ta perłę i polecą zlecenia a kurs walnie w sufit (prawie jak mokry sen)...
Ps.jedno mamy pewne -w Katarze będzie reprezentował nas Sanwil(tapicerka na krzesełka)i bądźmy dobrej myśli,że nasze Orły też.Jutro całą Polska kibicuje.Tak całkiem serio,straciłem resztki nadziei co do Tej Spółki i kasy też (hipotetycznie,bo nie sprzedałem jeszcze)
Życzę wytrwałości tutaj
Dnia 2022-03-28 o godz. 21:29 ~Lego napisał(a): > Ja usredniam z wyjścia z luby tam zarobiłem tu mnie ubrali ot życie polaczka
I ,... kolejna "super" strategia inwestycyjna na snw U Ś R E D N I A N I E
HAHAhhhhaaaaaaaaa
Wszystkim potencjalnym "inwestorom" tylko przypominam , że kolejny "super" RAPORT już 29. kwietnia , a "uczciwy" Zarząd uczciwie zasugerował w INFO (1.III.), że wyniki mogą nie być (jak zwykle) 'rewelacyjne'.
Jest u Chinoli, dotrze i do nas. Razem ze słynną miską ryżu: https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/koronawirus-w-chinach-znow-buduja-szpitale-polowe-pamietamy-te-zdjecia/ep4dn4g,79cfc278
Dnia 2022-03-29 o godz. 12:56 ~Ja napisał(a): > J 23-pamiętaj o swej przypadłosci
czekam dalej i to z niecierpliwością na te twoje przypomnienia ,... pamiętaj lepiej o sobie i swoich znajomych ,.... i nie trzeba długo szukać taki np. wcpunk na 15 wpisów tylko 12 to jego własne (1 wpis usunięty)
Ps. " ja " - to ty przypadkiem nie jesteś tym głównym 'macherem' ze śr. wykształceniem ? Dzisiaj niezgorzej nawet wam idzie !!!! i obrót i wzrosty niczego sobie, jak na takiego giełdowego śmiecia
Dnia 2022-03-29 o godz. 22:46 ~Jakitaki napisał(a): > No to mamy Katar !!!No to jutro Sanwil Wielkie Upp
Wielkie Upp już było dzięki,.... dostawom do armii , dzięki COVID, wspaniałym wynikom i wskaźnikom ,... a teraz Każdy z zawodników weźmie ze sobą po rolce sztucznej skóry tej 'antyCOVIDowej' i w końcu kurs wybije na ,... 50 zet
Dnia 2022-03-29 o godz. 22:51 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-03-29 o godz. 22:46 ~Jakitaki napisał(a): > > No to mamy Katar !!!No to jutro Sanwil Wielkie Upp > > Wielkie Upp już było dzięki,.... dostawom do armii , dzięki COVID, wspaniałym wynikom i wskaźnikom ,... > a teraz Każdy z zawodników weźmie ze sobą po rolce sztucznej skóry tej 'antyCOVIDowej' i w końcu kurs wybije na ,... 50 zet > > HAHAHAhhahahahaahaaa
Oj scett, zamiast w szlafmycy grzecznie odmawiać anioł pański, szalejesz w internecie- dziele szatana :-D.
TAK, tak, tak ,... wcpunk, Pisanie o 6:38 (ja wtedy jeszcze smacznie śpię bez szlafmycy, a ty już/jeszcze na nocnej zmianie w portierni) bajeczek o katarze i tym w nosie i tym ze szt, skórą z snw jak widać nic nie pomaga ,... A snw cały czas na wstecznym
Dnia 2022-03-30 o godz. 10:31 ~J-23 napisał(a): > TAK, tak, tak ,... > wcpunk, > Pisanie o 6:38 (ja wtedy jeszcze smacznie śpię bez szlafmycy, a ty już/jeszcze na nocnej zmianie w portierni) bajeczek o katarze i tym w nosie i tym ze szt, skórą z snw jak widać nic nie pomaga ,... > A snw cały czas na wstecznym
Nie scett, o tej porze to siedzę na ceramicznym tronie i intensywnie myślę o tobie i twoich wypocinach :-). No i co z tego, że na wstecznym? Ty, a może Sfera puści ESPI, że druta pociągnęła aż do Kataru i będą internety w tej zapyziałej miejscowości? :-D.
Dnia 2022-03-30 o godz. 11:04 cmpunk napisał(a): > Dnia 2022-03-30 o godz. 10:31 ~J-23 napisał(a): > > TAK, tak, tak ,... > > wcpunk, > > Pisanie o 6:38 (ja wtedy jeszcze smacznie śpię bez szlafmycy, a ty już/jeszcze na nocnej zmianie w portierni) bajeczek o katarze i tym w nosie i tym ze szt, skórą z snw jak widać nic nie pomaga ,... > > A snw cały czas na wstecznym > > Nie scett, o tej porze to siedzę na ceramicznym tronie i intensywnie myślę o tobie i twoich wypocinach :-). > No i co z tego, że na wstecznym? > Ty, a może Sfera puści ESPI, że druta pociągnęła aż do Kataru i będą internety w tej zapyziałej miejscowości? :-D.
wcpunk, Siedzisz dzielnie na "ceramicznym tronie" korzystasz z okazji i jeszcze w ,... pracy (stróżówka), bo u siebie w chałupie musiałbyś lecieć 'za stodołę' , a i papierek jeszcze za darmo ,.... i szkoda tylko , że akcje holdu snw nie są w wersji papierowej ,... miałbyś z nich jakikolwiek pożytek
Dnia 2022-03-30 o godz. 11:30 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-03-30 o godz. 11:04 cmpunk napisał(a): > > Dnia 2022-03-30 o godz. 10:31 ~J-23 napisał(a): > > > TAK, tak, tak ,... > > > wcpunk, > > > Pisanie o 6:38 (ja wtedy jeszcze smacznie śpię bez szlafmycy, a ty już/jeszcze na nocnej zmianie w portierni) bajeczek o katarze i tym w nosie i tym ze szt, skórą z snw jak widać nic nie pomaga ,... > > > A snw cały czas na wstecznym > > > > Nie scett, o tej porze to siedzę na ceramicznym tronie i intensywnie myślę o tobie i twoich wypocinach :-). > > No i co z tego, że na wstecznym? > > Ty, a może Sfera puści ESPI, że druta pociągnęła aż do Kataru i będą internety w tej zapyziałej miejscowości? :-D. > > wcpunk, > Siedzisz dzielnie na "ceramicznym tronie" korzystasz z okazji i jeszcze w ,... pracy (stróżówka), bo u siebie w chałupie musiałbyś lecieć 'za stodołę' , a i papierek jeszcze za darmo ,.... > i szkoda tylko , że akcje holdu snw nie są w wersji papierowej ,... miałbyś z nich jakikolwiek pożytek
Haha, ja to mam przynajmniej gdzie latać, a ty na skwerek Alojzego Pawełka razem z psami na spacerze, a może też w te krzaki przy Zachodnim? Tam się jakiś czas temu zjarała ta chałupa na tyłach dworca, pewnie tam była twoja letnia dacza :-D.