• Sorki Autor: ~Lego [94.254.163.*]
    Za uwalenie kursu ale musiałem uśrednić stratę poprawie sie
  • Re: Sorki Autor: ~Ktoś [84.10.94.*]
    Kupisz jutro dwa razy tyle i będzie Ci wybaczone
  • Re: Sorki Autor: ~optymista [109.206.198.*]
    Dokładnie, a poza tym może nawet wywindujesz kurs na 2,xx
    Dzięki Lego. Widzę, zakupiłeś 4 tys. akcji i kurs od razu 3% do góry. :-)
  • Re: Sorki Autor: ~optymista [109.206.198.*]
    niezle, a myslalem zeby byc "sternikiem" to trzeba miec sporo kapitalu ;), az szkoda ze nie moge sobie na to teraz pozwolic
  • Re: Sorki Autor: cmpunk [31.61.239.*]
    Mnie zastanawia, co to za przegrane typy wystawiają po kilkaset akcji na takich poziomach. Brakuje im na buty? Jedzenie? Opłacenie czynszu w kawalerce?
  • Re: Sorki Autor: ~Jakitaki [93.179.211.*]
    Też usrednialem ale to wszystko o kant du..y walnąć.
    Tak pofantazjowac,jutro mecz o Katar,Polska wygrywa(takie fantazje)a na mundialu nasze Orły zagrają w koszulkach z logo Sanwilu i wtedy cały świat pozna ta perłę i polecą zlecenia a kurs walnie w sufit (prawie jak mokry sen)...
    Ps.jedno mamy pewne -w Katarze będzie reprezentował nas Sanwil(tapicerka na krzesełka)i bądźmy dobrej myśli,że nasze Orły też.Jutro całą Polska kibicuje.Tak całkiem serio,straciłem resztki nadziei co do Tej Spółki i kasy też (hipotetycznie,bo nie sprzedałem jeszcze)
    Życzę wytrwałości tutaj
  • Re: Sorki Autor: ~Lego [94.254.163.*]
    Ja usredniam z wyjścia z luby tam zarobiłem tu mnie ubrali ot życie polaczka
  • Re: Sorki Autor: ~J-23 [31.61.235.*]
    Dnia 2022-03-28 o godz. 21:29 ~Lego napisał(a):
    > Ja usredniam z wyjścia z luby tam zarobiłem tu mnie ubrali ot życie polaczka

I ,... kolejna "super" strategia inwestycyjna na snw U Ś R E D N I A N I E

HAHAhhhhaaaaaaaaa

Wszystkim potencjalnym "inwestorom" tylko przypominam , że kolejny "super" RAPORT już 29. kwietnia , a "uczciwy" Zarząd uczciwie zasugerował w INFO (1.III.), że wyniki mogą nie być (jak zwykle) 'rewelacyjne'.
  • Re: Sorki Autor: cmpunk [31.61.239.*]
    Jest u Chinoli, dotrze i do nas. Razem ze słynną miską ryżu:
    https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/koronawirus-w-chinach-znow-buduja-szpitale-polowe-pamietamy-te-zdjecia/ep4dn4g,79cfc278
  • Re: Sorki Autor: ~Ja [5.173.21.*]
    J 23-pamiętaj o swej przypadłosci
  • Re: Sorki Autor: ~Ja [5.173.150.*]
    Poważne zaburzenie
    Dnia 2022-03-29 o godz. 13:29 ~Ja napisał(a):
    > Poważne zaburzenie

Tak, TAK , tak
    tylko nie denerwuj się już ,....

HAHAhhhhaaaaaaaaaa
    Dnia 2022-03-29 o godz. 12:56 ~Ja napisał(a):
    > J 23-pamiętaj o swej przypadłosci

czekam dalej i to z niecierpliwością na te twoje przypomnienia ,...
    pamiętaj lepiej o sobie i swoich znajomych ,....
    i nie trzeba długo szukać taki np. wcpunk na 15 wpisów tylko 12 to jego własne (1 wpis usunięty)

Ps.
    " ja " - to ty przypadkiem nie jesteś tym głównym 'macherem' ze śr. wykształceniem ?
    Dzisiaj niezgorzej nawet wam idzie !!!! i obrót i wzrosty niczego sobie, jak na takiego giełdowego śmiecia
    No to mamy Katar !!!No to jutro Sanwil Wielkie Upp
  • Re: Sorki Autor: ~J-23 [31.61.236.*]
    Dnia 2022-03-29 o godz. 22:46 ~Jakitaki napisał(a):
    > No to mamy Katar !!!No to jutro Sanwil Wielkie Upp

Wielkie Upp już było dzięki,.... dostawom do armii , dzięki COVID, wspaniałym wynikom i wskaźnikom ,...
    a teraz Każdy z zawodników weźmie ze sobą po rolce sztucznej skóry tej 'antyCOVIDowej' i w końcu kurs wybije na ,... 50 zet

HAHAHAhhahahahaahaaa
    Do J23.Ile Ty tu wtopiles,że nakrecasz się na każdą opinie.
    Ja jestem w plecy i mam to w d..pie .Idź na JSW tam odrobisz i Ci przejdzie .Bez odbioru
  • Re: Sorki Autor: cmpunk [31.61.247.*]
    Dnia 2022-03-29 o godz. 22:51 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2022-03-29 o godz. 22:46 ~Jakitaki napisał(a):
    > > No to mamy Katar !!!No to jutro Sanwil Wielkie Upp
    >
    > Wielkie Upp już było dzięki,.... dostawom do armii , dzięki COVID, wspaniałym wynikom i wskaźnikom ,...
    > a teraz Każdy z zawodników weźmie ze sobą po rolce sztucznej skóry tej 'antyCOVIDowej' i w końcu kurs wybije na ,... 50 zet
    >
    > HAHAHAhhahahahaahaaa

Oj scett, zamiast w szlafmycy grzecznie odmawiać anioł pański, szalejesz w internecie- dziele szatana :-D.
  • Re: Sorki Autor: ~J-23 [31.61.232.*]
    TAK, tak, tak ,...
    wcpunk, 
    Pisanie o 6:38 (ja wtedy jeszcze smacznie śpię bez szlafmycy, a ty już/jeszcze na nocnej zmianie w portierni) bajeczek o katarze i tym w nosie i tym ze szt, skórą z snw jak widać nic nie pomaga ,...
    A snw cały czas na wstecznym
  • Re: Sorki Autor: cmpunk [31.61.233.*]
    Dnia 2022-03-30 o godz. 10:31 ~J-23 napisał(a):
    > TAK, tak, tak ,...
    > wcpunk, 
    > Pisanie o 6:38 (ja wtedy jeszcze smacznie śpię bez szlafmycy, a ty już/jeszcze na nocnej zmianie w portierni) bajeczek o katarze i tym w nosie i tym ze szt, skórą z snw jak widać nic nie pomaga ,...
    > A snw cały czas na wstecznym

Nie scett, o tej porze to siedzę na ceramicznym tronie i intensywnie myślę o tobie i twoich wypocinach :-).
    No i co z tego, że na wstecznym?
    Ty, a może Sfera puści ESPI, że druta pociągnęła aż do Kataru i będą internety w tej zapyziałej miejscowości? :-D.
  • Re: Sorki Autor: ~J-23 [31.61.233.*]
    Dnia 2022-03-30 o godz. 11:04 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2022-03-30 o godz. 10:31 ~J-23 napisał(a):
    > > TAK, tak, tak ,...
    > > wcpunk, 
    > > Pisanie o 6:38 (ja wtedy jeszcze smacznie śpię bez szlafmycy, a ty już/jeszcze na nocnej zmianie w portierni) bajeczek o katarze i tym w nosie i tym ze szt, skórą z snw jak widać nic nie pomaga ,...
    > > A snw cały czas na wstecznym
    >
    > Nie scett, o tej porze to siedzę na ceramicznym tronie i intensywnie myślę o tobie i twoich wypocinach :-).
    > No i co z tego, że na wstecznym?
    > Ty, a może Sfera puści ESPI, że druta pociągnęła aż do Kataru i będą internety w tej zapyziałej miejscowości? :-D.

wcpunk,
    Siedzisz dzielnie na "ceramicznym tronie" korzystasz z okazji i jeszcze w ,... pracy (stróżówka), bo u siebie w chałupie musiałbyś lecieć 'za stodołę' , a i papierek jeszcze za darmo ,....
    i szkoda tylko , że akcje holdu snw nie są w wersji papierowej ,... miałbyś z nich jakikolwiek pożytek
  • Re: Sorki Autor: cmpunk [31.61.233.*]
    Dnia 2022-03-30 o godz. 11:30 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2022-03-30 o godz. 11:04 cmpunk napisał(a):
    > > Dnia 2022-03-30 o godz. 10:31 ~J-23 napisał(a):
    > > > TAK, tak, tak ,...
    > > > wcpunk, 
    > > > Pisanie o 6:38 (ja wtedy jeszcze smacznie śpię bez szlafmycy, a ty już/jeszcze na nocnej zmianie w portierni) bajeczek o katarze i tym w nosie i tym ze szt, skórą z snw jak widać nic nie pomaga ,...
    > > > A snw cały czas na wstecznym
    > >
    > > Nie scett, o tej porze to siedzę na ceramicznym tronie i intensywnie myślę o tobie i twoich wypocinach :-).
    > > No i co z tego, że na wstecznym?
    > > Ty, a może Sfera puści ESPI, że druta pociągnęła aż do Kataru i będą internety w tej zapyziałej miejscowości? :-D.
    >
    > wcpunk,
    > Siedzisz dzielnie na "ceramicznym tronie" korzystasz z okazji i jeszcze w ,... pracy (stróżówka), bo u siebie w chałupie musiałbyś lecieć 'za stodołę' , a i papierek jeszcze za darmo ,....
    > i szkoda tylko , że akcje holdu snw nie są w wersji papierowej ,... miałbyś z nich jakikolwiek pożytek

Haha, ja to mam przynajmniej gdzie latać, a ty na skwerek Alojzego Pawełka razem z psami na spacerze, a może też w te krzaki przy Zachodnim? Tam się jakiś czas temu zjarała ta chałupa na tyłach dworca, pewnie tam była twoja letnia dacza :-D.
    Jednak zwycięstwo biało-czerwonych i zółto-niebieskiego kapitana nie pomogło kursow
  • Re: Sorki Autor: ~J-23 [31.61.228.*]
    Dnia 2022-03-30 o godz. 15:14 ~Ktoś napisał(a):
    > Jednak zwycięstwo biało-czerwonych i zółto-niebieskiego kapitana nie pomogło kursow

Bo tu Św. Boże nie pomoże , ,...
    ani akupunktura, ani elektrowstrząs i nie ma za co przepraszać

HAHAHahahahaaaaaaaa
[x]
SANWIL -2,70% 1,44 2025-11-12 16:32:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.