Gdzie sa Ci wyjadacze co wiescili 5 zl na tej smieciowej spolce. Wlasciciel na spekulacyjnej gorce wywalil akcje i dalek bedzie je upychal bo ma je po 20 groni a glupcy dalej beda zyc marzeniami o wielkim Sanwilu i 10 zl za akcje ale mam ubaw haha
Dnia 2022-03-09 o godz. 09:51 ~dolar25 napisał(a): > Gdzie sa Ci wyjadacze co wiescili 5 zl na tej smieciowej spolce. Wlasciciel na spekulacyjnej gorce wywalil akcje i dalek bedzie je upychal bo ma je po 20 groni a glupcy dalej beda zyc marzeniami o wielkim Sanwilu i 10 zl za akcje ale mam ubaw haha
Zgoda j,w, w 100 % Chodziło Ci chyba o Ujadaczy , ale oni ciągle piszą bzdetki o 5 czy nawet 10 a nawet 50 zet Ja stale podtrzymują powrót do BAZY tj. 40 gr
UWAGA na BATON 1,61 (19 tys.) !!! Nie dajcie się znów złapać i nie kupujcie wyżej powyżej 1,61 BATON zaraz zniknie i ciąg dalszy zjazdu znacznie poniżej 1,5x
Dnia 2022-03-09 o godz. 10:45 ~J-23 napisał(a): > UWAGA na BATON 1,61 (19 tys.) !!! > Nie dajcie się znów złapać i nie kupujcie wyżej powyżej 1,61 > BATON zaraz zniknie i ciąg dalszy zjazdu znacznie poniżej 1,5x >
Nie ma co teraz łapać "po okazji" 29.04. wyniki i 'okazja' będzie jeszcze lepsza
Dnia 2022-04-03 o godz. 13:04 ~jw napisał(a): > cm nie myślałeś sprzedać na ostatniej podbitce i zapomnieć o sanwilu? jest tyle lepszych spółek, nawet na NC
Uważam, że tu będzie wyższy kurs,niż ta podbitka. Ja o Sanwilu specjalnie nie rozmyślam, bo nie widzę takiego powodu, to scett się tu nakręca, ja tylko mu odpowiadam.
Typowe straszenie. Sprawdzanie, czy ktoś ma molibdenowe jaja. W końcu święta idą, no nie? :-D Ale ciekawe, kto ma taki pakiecik. Może fundusz? A może jest jeszcze ktoś z zasobnym portfelem?
Dnia 2022-04-04 o godz. 10:57 cmpunk napisał(a): > Typowe straszenie. Sprawdzanie, czy ktoś ma molibdenowe jaja. W końcu święta idą, no nie? :-D > Ale ciekawe, kto ma taki pakiecik. Może fundusz? A może jest jeszcze ktoś z zasobnym portfelem?
HAAHhhhaaaaaaaaa Co wcpunk przelew jednak dotarł ,.... JAJA jak BERETY ,... I z tego pseudoHOLDINGU i ze "specjalistów" od jego wzrostów
cemp, a co z twoim firmowym 'proroczym' wątkiem ?,.... wojsko się już obkupiło ??? zaległości coraz większe 16 wpisów i tylko 13 twoich
HAHAHhhahhahaahaaaaaaa
Ps. Widzisz wcpunk , ktoś * się pochwalił swoim pakietem (może to twój druh 'lewatywa' wrócił) , pochwal się i ty !!!
____________________________ * nie mylić z ~Ktoś [37.47.87.*] ,
Dnia 2022-04-04 o godz. 14:26 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-04-04 o godz. 10:57 cmpunk napisał(a): > > Typowe straszenie. Sprawdzanie, czy ktoś ma molibdenowe jaja. W końcu święta idą, no nie? :-D > > Ale ciekawe, kto ma taki pakiecik. Może fundusz? A może jest jeszcze ktoś z zasobnym portfelem? > > HAAHhhhaaaaaaaaa > Co wcpunk przelew jednak dotarł ,.... > JAJA jak BERETY ,... > I z tego pseudoHOLDINGU i ze "specjalistów" od jego wzrostów > > cemp, > a co z twoim firmowym 'proroczym' wątkiem ?,.... wojsko się już obkupiło ??? > zaległości coraz większe 16 wpisów i tylko 13 twoich > > HAHAHhhahhahaahaaaaaaa > > Ps. > Widzisz wcpunk , ktoś * się pochwalił swoim pakietem (może to twój druh 'lewatywa' wrócił) , pochwal się i ty !!! > > ____________________________ > * nie mylić z ~Ktoś [37.47.87.*] ,
Zazdrość przez ciebie przemawia scett. To widać, słychać i czuć :-D.
Dnia 2022-04-26 o godz. 14:46 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-04-04 o godz. 17:44 cmpunk napisał(a): > > > > Zazdrość przez ciebie przemawia scett. To widać, słychać i czuć :-D. > > Taaak ,... > zazdrość przeze mnie przemawia j.w. > jak widzę, jak wam fantastycznie kurs rośnie jak na drożdżach > > HAHAHhhaaaaaaaaaaaaaaaa > > Ps. > > ponawiam pytanie : GDZIE jest wcpunk ???
Ja już sam nie wiem , co ja mam robić z tą ZAZDROŚCIĄ ,.... co ja zrobię ?? jak po "rewelacjach" w RAPORCIE za 2 dni , zleci do 1,xx zet