Uuu, nieźle. Czyli przeszło ze słabych do mocnych rąk :-) Bo tak jak patrzę, to arkusz po stronie sprzedaży pusty. Pojawiło się większe zlecenie kupna i od razu pojawił się ktoś, kto z ogromną stratą sprzedał 100k akcji.
@Grubu40 kupować jeśli już :] a wracając do meritum a co Was tak dziwi,że kupują?Samemu dokupuje odkąd jest konflikt bo obecny kurs to jakaś paranoja patrząc na jakim etapie jest spółka i gdzie może się znaleźć po nadchodzacych premierach. Oczywiście trwa wojna i to nie jest może najlepsze otoczenie dla giełdy ale ja mam czas i środki,które mogą zaczekać a ta spółka wie jak zarabiać i co więcej ma pomysł i chęci by ten proces zwielokrotnić więc akumulacja przy tych cenach to dla mnie bardzo dobra wiadomość. Za chwilę raport roczny plus wersja konsolowa, dodatkowo Succubus na epic store więc nawet krótkoterminowo to łakomy kąsek a ci dopiero w podejściu długoterminowym a przypominam tylko o drożejącym dolarze/euro/funcie czyli zwiększonych przychodach a płacą w złotówkach (nie słyszałem by mieli pracowników za granicą). Były spadki spowodawane wojną czas na zmianę trendu.