To pokarz mi smieciu te wpisy ..ja tu nie wiemdze normalnie piszących ludzi tylko jakieś pato trolle jak ty...pokaż to naganianie na bankierku na jakich spółkach konkretnie?
No najgorsze, że prawdę kolega pisze. Na wątku CD Projektu jakiś fan Madmind sie zaktywizował. No i efekt jest taki, że chyba trzeba skończyć z udzielaniem się na tym forum bo się rynsztok zrobił. Przenosimy się na forum StockWatch (tam moderator ostro działa, więc trole się długo nie uchowają)?
Widziałem na forum CDR wpisy tego pajaca to fan Succubus... widziałem już różne kaszanki, ale ta gra to prowincjonalna beznadzieja, woła o pomstę i patologiczny akcjonariat, cebulaki szkalują CDR i Cyberpunka i oczekują w zamian szacunku?
Sam jesteś patologiczny..ciekawe co napiszesz za parę lat jak będzie drugi Bloober. Siedzi tu jakas dziwna banda trolli i na pewno nie z powodu cd projekt . Widac ze trolluja i nie robią tego bezinteresownie.
Problemem jest potencjalna wojna. Trolle wyczuly krew. Szarpia prawie kazda spolke na bankierze MMS nie jest wyjatkiem. Maja teraz swoje 5 min. Ile im sie uda ubic kurs i kipic taniej tym więcej zarobią. Niestety gielda to tez wojna nerwów, a psychologia robi swoje