Dnia 2022-02-16 o godz. 08:58 martyna11 napisał(a): > A już mi było przykro... myślałam, że z kobietami nie rozmawiasz. > > Zrobiłeś mi dzień scet :D
A aaa to ty jesteś jednak kobietą ??? a czy na pewno ? a czy kobietą z ,.... macicą ??? trudno się połapać teraz w tych 54 czy już nawet 154 PŁCIACH ,....
No, ale dość żartów !!! ,... Dołączasz do "WCHODZĄCYCH" bo jakoś jak na razie ZERO zakupów ,... ale to dopiero 5 minut
Dnia 2022-02-16 o godz. 09:12 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-02-16 o godz. 09:06 cmpunk napisał(a): > > Scett, niczym Jarosław, z kobietami spotyka się tylko na mszy w kościele :-D. > > O jest i 111% "mężczyzna" z "ja"ja"mi ??? ale czy na pewno ????? > > dobrze , że już jesteś cempek !!!! > Może byś mi doradził ?, czy już mam sprzedawać BRAS (który doradziłeś mi kupić ) > > HAHAHHHHAaaaaaaaaa
Taki zarobek na 100 akcjach i tak nie zrobi ci większej różnicy, więc dla mnie możesz sprzedać :-).
Dnia 2022-02-16 o godz. 09:29 cmpunk napisał(a): > Dnia 2022-02-16 o godz. 09:12 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2022-02-16 o godz. 09:06 cmpunk napisał(a): > > > Scett, niczym Jarosław, z kobietami spotyka się tylko na mszy w kościele :-D. > > > > O jest i 111% "mężczyzna" z "ja"ja"mi ??? ale czy na pewno ????? > > > > dobrze , że już jesteś cempek !!!! > > Może byś mi doradził ?, czy już mam sprzedawać BRAS (który doradziłeś mi kupić ) > > > > HAHAHHHHAaaaaaaaaa > > Taki zarobek na 100 akcjach i tak nie zrobi ci większej różnicy, więc dla mnie możesz sprzedać :-).
Dzięki cemp-ek ,... co ja bym bez ciebie zrobił ???? a nie mówiłem , że każdy zakup na BRAS o okolicach 30 gr przyniesie ZYSK , nie to co siedzenia jak na JA - Ja - kach na snw ,... od 16 lat
cemp , a na twojej 2 ulubionej spółce tj. SferaNET dziś +6,8 % i 4.ooo akcji już zakupione, to 3x tyle co na snw do tej pory, zrób coś !!!!!!!!!
Dnia 2022-02-16 o godz. 09:38 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-02-16 o godz. 09:29 cmpunk napisał(a): > > Dnia 2022-02-16 o godz. 09:12 ~J-23 napisał(a): > > > Dnia 2022-02-16 o godz. 09:06 cmpunk napisał(a): > > > > Scett, niczym Jarosław, z kobietami spotyka się tylko na mszy w kościele :-D. > > > > > > O jest i 111% "mężczyzna" z "ja"ja"mi ??? ale czy na pewno ????? > > > > > > dobrze , że już jesteś cempek !!!! > > > Może byś mi doradził ?, czy już mam sprzedawać BRAS (który doradziłeś mi kupić ) > > > > > > HAHAHHHHAaaaaaaaaa > > > > Taki zarobek na 100 akcjach i tak nie zrobi ci większej różnicy, więc dla mnie możesz sprzedać :-). > > Dzięki cemp-ek ,... co ja bym bez ciebie zrobił ???? > a nie mówiłem , że każdy zakup na BRAS o okolicach 30 gr przyniesie ZYSK , nie to co siedzenia jak na JA - Ja - kach na snw ,... od 16 lat > > cemp , > a na twojej 2 ulubionej spółce tj. SferaNET dziś +6,8 % i 4.ooo akcji już zakupione, to 3x tyle co na snw do tej pory, zrób coś !!!!!!!!!
Po wczorajszym zejściu o tyle samo :-). Także się nie podniecaj, bo to już pewnie ostatnie transakcje dzisiejszego dnia, chyba, że ktoś sprowadzi kurs tam, gdzie jego miejsce. A na Sanwilu taki obrót to nie obrót, już ci o tym pisałem, jest to nieistotne z mojego punktu widzenia :-).
Dnia 2022-02-16 o godz. 11:37 ~hmm napisał(a): > zrozum w koncu gamoniu ze taki maly obrot to moze trwac latami a kurs sie bedzie obsuwal I obsuwal, kto jak kto ale taki ktos jak ty kto sleczy tu 16 lat to juz takie rzeczy powinien wiedziec
EEeeee nie raz już pisałem, że wcpunk nie jest aż taki 'niemądry' jakby to wynikało z jego wpisów i prawdopodobnie nie ma ŻADNYCH akcji snw (już nie raz miał problemy "techniczne" ze strony BANKU , żeby je pokazać), a siedzi tu może za jakieś drobne 'grosze' , żeby zachęcać kolejnych dawców kapitału na coraz "lepszych" (niższych) poziomach cenowych , bo przecież w KASIE holdu ku..pa gotówki , a wskaźniki coraz "LEPSZE" i inne tego typu pierduty .