Wszystkie powyższe gry realizowane są przez wewnętrzne zespoły spółki.
W przypadku gier Paranoid, Tormentor oraz Agony: LoH, dodatkowo, zgodnie z wcześniejszymi deklaracjami, tworzone są narzędzia developerskie, które w przyszłości umożliwią szybszą produkcję nowych tytułów.
Kluczowymi w tym roku wydarzeniami związanymi z produkcją wymienionych tytułów będą:
- Kampania crowdfundingowa gry Agony: Lords of Hell (2022),
- Demo lub prolog gry Paranoid (2022)
- Prezentacje gier Tormentor oraz Sanctus (2022).
Z racji posiadanych obecnie zapasów finansowych, spółka podjęła decyzję o inwestycji we wszystkie powyższe projekty, zakładając wielokrotne testowanie gier zarówno przez wewnętrzne jak i zewnętrzne zespoły testerskie, oraz tzw. „Silent Reviews”. Spółka tym samym skupiona jest przede wszystkim na jakości nowych gier, co docelowo przełożyć ma się na wyższą sprzedaż gier studia.
Kolejne relacje inwestorskie planujemy publikować w każdy pierwszy piątek nowego miesiąca
Nie nie podejmuje się tego
To jest giełda a ona się rządzi swoimi prawami
Generalnie czekam na wzrosty,kiedy będą nie wiem,oby jak najszybciej ale najlepiej stopniowo
A co ma do tego odwaga
Na kurs składa się wiele czynników i nie sądzę żeby ktokolwiek w tak trudnym momencie dla rynku mógł przewidzieć czy kurs pójdzie w górę czy w dół.Jak bym to wiedział to byłbym bogatym człowiekiem.Nie podpuszczm cię bo mi na tym nie zależy,ale pisanie Że dzisiaj będzie na plusie to tak brzmi jakby to pisał ktoś kto ma 10 lat a nie poważny gracz który pisze w większości dobre i ciekawe posty.
A mnie nie przeraża , bawię się tu , jakbym poważnie do tego podchodził to Tworki już bym dawno zaliczył
Tobie również życzę trafnych inwestycji i dziękuje