• Same dobre infa a kurs spada Autor: ~mixxter [5.173.33.*]
    Rynek gra nielogicznie.
  • Re: Same dobre infa a kurs spada Autor: ~pukki [78.9.179.*]
    Na razie to rynek zachowuje się właśnie logicznie, nie ma połączenia, jest wyprzedaż przed oficjalnym infem. Jeśli jednak będzie połączenie to zauważy się wcześniej popyt, na razie zerowe kupno.
  • Re: Same dobre infa a kurs spada Autor: ~Tomasz [85.221.132.*]
    Uważasz że do połączenia dojdzie?
    Teraz uważam, że nie dojdzie. Jeśli dojdzie to na bardzo wysokiej wycenie Satrevolution, a zatem na bardzo niekorzystnym parametrze wymiany dla akcjonariuszy Easycall.
    Dnia 2022-02-14 o godz. 13:39 ~pukki napisał(a):
    > Teraz uważam, że nie dojdzie. Jeśli dojdzie to na bardzo wysokiej wycenie Satrevolution, a zatem na bardzo niekorzystnym parametrze wymiany dla akcjonariuszy Easycall.

uważam że totalnie spartolili temat easycall. ponad rok temu sprzedali biznes robiąc wydmuszkę która z każdym dniem jest mniej warta a satrev przeciwnie. może i jest jakaś umowa o utraconych korzyściach itd lecz głowni z tego co się orientuję to maja akcje easycall bezpośrednio to po co im easycall? wg mnie dogadają się na jakiś śmiesznych warunkach lub bez o odstąpieniu i tyle z tego będzie. co za tym idzie są inne spółki na parkiecie co posiadają akcje satrev i w tą stronę bym się skłaniał. Tu na moje ulica dała się nabrać jeśli ktoś ma jeszcze te akcje łudząc się ze coś ciekawego/korzystnego się wydarzy. Czym właściwie zajmuje się zarząd tej spółki? Bo chyba nie dbaniem o interes akcjonariuszy mniejszościowych.
    oczywiście chodziło mi że głowni maja zapewne akcje satrecolution w portfelach
    Miał zarobić JC na wycenie akcji ECL, dalej jest na porządnym zysku. Technicznie wykres wygląda beznadziejnie, nie zaskoczy mnie zejście na 9zł.
  • Re: Same dobre infa a kurs spada Autor: ~Tomasz [37.248.253.*]
    Mnie nie zdziwi 2 zł
[x]
ECL 2,50% 16,40 2025-11-10 16:30:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.