Jak w temacie, zaczynamy walkę na wsparciu 42zł, oby tylko wytrzymało, bo kolejne i zarazem ostatnie wsparcie mamy na 15zł, spółka niczym ciekawym nie zachęca do kupna, dalej mamy +195% od kiedy spółka zadebiutowała na nc, a ten rok nie będzie już tak dynamiczny jak dotychczas, sam prezes to przyznał, bez wejście kolejnych funduszy będzie tu pogrom
Dokładnie, nie ryzykujesz to nie pijesz szampana, co do tematu, dodam tylko że po wejsciu na główny rynek do którego jest przymierzana to może być cieżko ze wzrostami, po prostu statystycznie spółki tracą, nawet jak ma dobrą przyszłość..
Dnia 2022-02-07 o godz. 16:50 ~PNT napisał(a): > Dokładnie, nie ryzykujesz to nie pijesz szampana, co do tematu, dodam tylko że po wejsciu na główny rynek do którego jest przymierzana to może być cieżko ze wzrostami, po prostu statystycznie spółki tracą, nawet jak ma dobrą przyszłość..
No, Biomaxima daje przykład. Samo przejście na GPW to nie argument do wzrostów.
Jestem w plecy bo mam średnia 53 złote. Mam tylko nadzieję, że sprzedają teraz bo chcą a nie muszą z tajnych dla nas powodów.
BioMaxima perspektywy ogromne i to w niedalekiej przyszłości. Co do kursu to za wielu zależy aby w tym momencie nie uroslo. Dodajmy, że spółka dywidendowa.
Pointpack kolejna spółka z potencjałem. Dajmy się rozwijac