• Pięknie odebrane Autor: ~Fix [185.246.208.*]
    Najpierw pan spec pozbył się 515 akcji tuz przed 16.50 tylko po to by od razu wejsc z 100 PKC. Ale potem przeszedl sam siebie bo wystawil 2150 po 20, ktore ktos mu o 16.59.55 zabral. Czyli ktos tematu tez pilnuje. Żałują tylko Ci co stali pierwsi na 20 bo dostaliby swoje. A tak close nie wyszedl bo mial byc na dawno niewidzianym poziomie i kogos kosztowalo to prawie 3k akcji oddane po 21 i większość po 20.62. Kwestia tylko jeszcze jak bardzo ktos kto od dawna zaniza kurs jest zdesperowany by wejść na 19 przed wynikami. Wg mnie dzisiejsza lekcja go pohamuje. Milego weekendu.
  • Re: Pięknie odebrane Autor: ~Anonim123 [83.28.215.*]
    Ja tam juz nie analizuje jak spoldzielnia ubiera i wyleszcza. Przewalanie z wora do wora. Steruja kursem wiec tu tak samo moze byc 25 jak i 20 w zaleznosci od espi albo ogolnego trendu. Czekamy na popyt.
  • Re: Pięknie odebrane Autor: ~dominik [37.225.17.*]
    Poswiecone 3 kilo papieru to niemalo szczególnie przy braku realizacji założonego celu. W PN będzie musial wystawic lub zasypac 2x tyle na jeszcze większym ryzyku ze to straci lub odpusci bo widac ze na jego akcje są równi mu chętni. Musi byc cel w tych zasypach i im nizej tym więcej słabe ręce wypuszczały same potęgując spadek. Pożyjemy zobaczymy. Mnie ciekawi przede wszystkim najbliższy RO który powie czy mamy do czynienia z profesjonalistami i rzeczywiście wyjątkową firmą czy najzwyklejszymi przeciętniakami. Miłego weekendu.
  • Re: Pięknie odebrane Autor: ~Juhas [46.204.4.*]
    RO?
  • Re: Pięknie odebrane Autor: ~Juhas [46.204.4.*]
    Ok, raport okresowy.
  • Re: Pięknie odebrane Autor: ~Ehhh [31.11.130.*]
    Szczerze mówiąc dla mnie merytorycznie są rewelacyjni, potencjał nieograniczony, ale biznesowo GenX to bardzo przeciętna spółka, nawet ta wypłata dywidendy, na tym etapie pokazuje, że nie potrafią obrócić tych pieniędzy w złoto, tylko a zarobione to coś trzeba z tym zrobić.
  • Re: Pięknie odebrane Autor: ~Port [*]
    Lecita
  • Re: Pięknie odebrane Autor: ~Anonim123 [83.28.215.*]
    Z dogrywki widac ze straszac 2k akcjami zebrali tylko 250 akcji. Pytanie czy dalej beda straszyc i zanizac kurs aby wyleszczyc. Do wynikow juz nie daleko. Przydaloby sie jakies espi.
  • Re: Pięknie odebrane Autor: ~BALLERINA [89.66.114.*]
    250 ja kupiłam
  • Re: Pięknie odebrane Autor: ~ojoj [31.60.145.*]
    Hahaha! I po tej informacji całą misterną układankę szlag trafił ;)
[x]
GENXONE 0,00% 5,92 2026-05-22 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.