Myślę, że warto poprosić bezpośrednio o takie potwierdzenie. W sumie to możliwe bo ostatnio jak Open miał zatory płatnicze, zakredytował się to oddał pieniądze z zaległych faktur dla pośredników
Oddał bo dostał kredyt. I działał dalej. Teraz w stacjonarze ludzie mają po trzy faktury nie wystawione i raczej firmie nie zależy żeby je wypłacić. Złożyli wniosek o upadłość i mają w nosie ludzi.
Nie wyzywałam tylko zadawałam pytanie czy jesteś trollem. To różnica. I przeprosiłam. Wierzyłam ślepo w to co mówili w OF. Tez jestem poszkodowana bo mi nie zapłacili. Smutne, ale prawdziwe.
Marta a góra co Ci mówiła? może oni mają jakiś plan na to wszystko? Teraz jest nowy Prezes w koncu ktoś normalny tylko dlaczego tak późno....są zajechani przez zadłuzenie a nie sprzedali majątku brneli do końca
Warto mieć nadzieję, lepiej pewnie się śpi... Czy wy tak na serio się zastanawiacie czy zapłacą i jak podniosą ta spółkę? Jeśli faktycznie są tutaj jacyś pracownicy to niech sobie przypomną co mówi do nich koledzy/koleżanki kiedy odchodzili. Niech też sobie przypomną pracownicy stacjonara jacy byli zadowoleni bo przecież mają płacone a cały partner zastanawiał się czy odzyska kasę. Tych co dziś są zdziwieni a tak ochoczo bronili ta złodziejska spółkę naprawdę mi nie szkoda.