• 1.5 Autor: ~Zuza [185.21.87.*]
    Czekamy z koszykiem do 1.5 zeta .gniot nic nie wart
  • Re: 1.5 Autor: ~Ipo3 [5.173.138.*]
    Jest i Zuza! Cześć!
    Skoro nic nie wart to po co Ci ten koszyk?
  • Re: 1.5 Autor: ~Usherto [2.58.216.*]
    To po co tu jesteś ?
  • Re: 1.5 Autor: ~Zuza [185.21.87.*]
    Czekam z koszykiem aż coś spadnie na dno
  • Re: 1.5 Autor: ~smrodek [83.145.187.*]
    Zuza nawet jajak na bazarze chodza po 1 pln a ty chcesz przepłacac?
  • Re: 1.5 Autor: ~Kazun [217.97.109.*]
    Juz pisała że czeka z koszyczkiem na 1,8.to zwykły naganiacz który ma 20 gr od postu więc skąd Zuza weźmiesz pieniądz na akcje
    A może będzie 20 groszy
  • Re: 1.5 Autor: ~Fee [83.28.228.*]
    dno
  • Re: 1.5 Autor: ~Czosnek [46.205.144.*]
    Ja mam po 3.50 i nie śpię spokojnie
    Oddasz za 1.5 zeta
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.143.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Czy to nie dziwne, że rośnie choć ma spadać?
    Zaczynamy nowe rozdanie... Spekulacja ma pół roku na zabawę papierem a będzie się działo i to wiele. Potem sukces Climbera, skok na inny poziom i stabilizacja kursu. Ciężka praca i nowe gry z większym rozmachem w przyszłości nie odchodząc od założonej strategii. Zuza zastanów się bo za chwilę będziesz brała po 10.50 lub 15. :)))
  • Re: 1.5 Autor: ~Piękny_Roman [89.78.179.*]
    Ipo3 - kurs wrócił "do bazy". Mała podbitka dzień po "święcie optymalizacji podatkowej" niewiele tu zmienia (zwłaszcza że takie odbicie na niskim wolumenie było dziś praktycznie na całej girkowej drobnicy). Climber chyba niestety nie wypali, a to co zobaczyliśmy to na pewno nie jest to to czego inwestorzy oczekiwali jeszcze kilka misięcy temu i co trzymało tu część inwestorów. Myslę że 2022 będzie dużo łaskawszy dla gamingu (i pewnie dla Arta) ale hossa z 2020 juz się nie powtórzy a na cud w stylu hypu po nominacjach też bym nie liczył. Spółki z branży namnożyły się jak króliki (zwłaszcza z wielkiej rodziny PLW) i wygląda na to że rynek robi sie coraz trudniejszy dla małych graczy (w tym dla inwestorów w branży z uwagi na rozwodnienie kapitału między te podmioty i wielu zniechęconych i hakowych wisielców po tegorocznych spadkach). Dodatkowo teraz ludzie są mądrzejsie o tegoroczne doświadczenia i patrzą już bardziej na fundamenty i dowożenie projektów z komercyjnym sukcesem a nie wizje i obietnice czy samo "games" "gry" czy "studio" w nazwie (a jak wspomnaiłęm mają teraz z czego wybierać). W Art biznes jest just już na takim etapie dojrzałości kiedy powinna sie pojawić conajmniej rentowność, a spółka jednak wciąż jest pod kreską. Kurs pewnie nie zejdze niżej niz 1,5 zł a jesli spółka utrzyma płynność i wreszcie zacznie zarabiać to kurs może dygnąć o kiladziesiąt groszy czy złotówkę ale pisanie o 10 zł to - wybacz - zwykłe bajanie. Dodatkowym zagrożeniem są tu hakowicze którzy wiszą od po 5-3 zł i będa zasypywać wszystkie podbitki. Daj boże że spełnią się Twoje założenia (bo do spółki mam sentyment za to że dała mi ładnie zarobić) ale to raczej scenariusz na pograniczu cudu. Pozdrawiam serdecznie i sukcesów inwestycyjnych życzę wszystkim obecnym Artowcom.

• Re: 1.5 Autor: ~Ipo3 [77.245.240.*]
    @Piekny_Roman

W zasadzie to się z Tobą zgadzam. Trzeba brać jednak pod uwagę fakt, że hakowicze zmienią punkt widzenia gdy tylko akcje wrócą do ich poziomu zakupu. Na zasadzie wycierpiałem tyle to teraz czas zarobić... Jeśli chodzi o samego Climbera. IMO gra ma gigantyczny potencjał. Jeśli Art.G nie wykorzysta tego, to ktoś inny się tym zajmie. W odpowiednich rękach Climber byłby więcej wart niż cały Art.G razem wziąwszy. Jeszcze tu jestem bo uważam, że warto. Mogę sobie pozwolić na to ryzyko. Rozumiem jednak, że wielu patrzy na to mniej optymistycznie.
    Najlepszego w Nowym Roku :)
  • Re: 1.5 Autor: grab [89.65.234.*]
    Co z Climberem? Kiedy premiera?
  • Re: 1.5 Autor: ~Ipo3 [77.245.240.*]
    @ grab

Potrafisz coś więcej z siebie wydusić?? Liczysz na gotowca z wyceną? Poczytaj na temat gry lub poczytaj wątki z tego forum. Nabierzesz wówczas przekonania czy warto. Tymczasem sporo jest właśnie takich jak Ty. Co z Climberem ? Ma się dobrze !
  • Re: 1.5 Autor: ~Oo [78.31.154.*]
    Kurcze, koleś zapytał tylko o datę premiery. chill

Wróciłem z niewielkim pakietem kilka dni temu, wczoraj tez trochę wziąłem. Niżej raczej nie powinno opadać, chyba że climber okaże się crapem i nikt nie będzie chciał w to grać.

Raport za 3kw pokazuje że obecnie zarabiają więcej niż wydają. ujemny wskaźnik zmiany zapasów mówi o tym że sprzedają sporo gier które były wyprodukowane we wcześniejszych latach (koszt wytworzenia na 1 sztukę x ilość sprzedanych)
    Tak więc raczej jest lepeij niż gorzej. A na pewno lepiej niż przed spekulacyjnym rajdem. Wtedy kurs się osówał, spółka generowała same straty a pieniędzy w kasie nie było (pożyczka).

PS
    Ktoś ma jakieś info jak sprzedaje się bunkier ??
[x]
ARTGAMES 4,17% 0,45 2025-11-28 16:15:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.