Wszyscy stracicie! United zmienił nazwę i przeciętny infestor nie znajdzie już tej spółki, bo wpisze w DM United a tam takiej nazwy ni ma :D Także, skoro tzw. leszczyna nie znajdzie spółki, to od was nie kupi, tylko poszuka sobie innej a wy wszyscy popłyniecie. No chyba że będziecie sami od siebie odkupować akcje ale wiadomo, jak to się skończy
Dnia 2021-11-13 o godz. 14:14 ~Wasyl napisał(a): > Wszyscy stracicie! United zmienił nazwę i przeciętny infestor nie znajdzie już tej spółki, bo wpisze w DM United a tam takiej nazwy ni ma :D Także, skoro tzw. leszczyna nie znajdzie spółki, to od was nie kupi, tylko poszuka sobie innej a wy wszyscy popłyniecie. No chyba że będziecie sami od siebie odkupować akcje ale wiadomo, jak to się skończy
I co pisałem? Że ludzie nie znajdą spółki. Masz dzisiaj wynik, że część osób to sprzedała, bo teraz mało kto wie, co to to jest za firemka. I wszyscy popłynęliście, tak jak pisałem.
Czy ktos mi odpowie, czy z makler ing moge sie zapisac na akcje pp? Czy musze wypelnic wniosek ze strony spolki? Nie robilem tego wczesniej, wiec za komentarze typu "ale ynwestor" itp z gory dziekuje. Pozdrawiam.
Dnia 2021-11-14 o godz. 12:24 ~Ja napisał(a): > Czy ktos mi odpowie, czy z makler ing moge sie zapisac na akcje pp? Czy musze wypelnic wniosek ze strony spolki? Nie robilem tego wczesniej, wiec za komentarze typu "ale ynwestor" itp z gory dziekuje. Pozdrawiam.
jesli nabyles prawa tj. masz na r-ku PP to z mozesz sie zapisac na swoim koncie, o ile pamietam w zakladce dyspozycje w subksrycjach jutro powinna pojawic sie mozliwosc zapisu na akcje
Ustalono następujący harmonogram subskrypcji akcji zwykłych na okaziciela serii R („Akcje Serii R”): a) rozpoczęcie zapisów: 15 listopada 2021 r. b) zakończenie zapisów: 7 grudnia 2021 r. c) termin zapisów na Akcje Serii R oferowanych przez Zarząd Spółki, które nie zostaną objęte w ramach realizacji prawa poboru ani w ramach zapisów dodatkowych: od 15-16 grudnia 2021 r. d) przydział Akcji Serii R: 17 grudnia 2021 r.