• Azoty już 2% rosna..... Autor: ~Patryk [217.96.131.*]
    Czas na nas.....
  • Re: Azoty już 2% rosna..... Autor: ~spekulant [46.227.240.*]
    Lecimy na 50zl na początek później mala korekta i nowe szczyty, dobre spolki o niskim C/Z zawsze rosna czasem to zajmuje wiele miesięcy nim rynek zauwazy je. Często widziałem spolki o bardzo niskim C/Z jak np. Asbis STAL dlugo po 3zl i glupi nie kupiłem haha :D teraz bym się wyprzedawać do 0 z akcji na samym szczycie bo to juz żadna okazja w tej cenie kupić po mega podbitce.. Poźniej po wielu miesiącach poszło na ponad 20zl juz takich błędów nie popełniam dlatego czekać sobie cierpliwie tu 50zl to i tak drogo nie będzie patrząc na c/z mimo iż mogą gorszy wynik mieć w kolejnym kwartale to i tak wciąż niski c/z bedzie grubo poniżej 10 a w hossie za średnia się uważa ok 20 powyżej to już tylko okazja wywalic i czekać na niższe ceny odkupując taniej no chyba że spolka znacznie powiekszy zyski jak w pandemii to było na Mercstorze to musiało urosnav aż z 5 na 700zl ostatnio pogroszyli wyniki o -90% 300 na 30kilka mln i realna wycena tam to ok 150zl pewnie na 700juz nie wróci chyba ze wrócą do zysków na poziomie 300baniek kwartalnie jak poprzednio, ale dali ciała robią skup akcji po 500zl wyrzucenie pieniędzy w błoto jak szło znacznie taniej skupić akcji po 100-150zl przepłacili sporo. No nic czekamy na Ciechu na dobry zysk potem znów skok na inną perłę bedzie.. :) MTEnergia jeszcze tylko mam w portfelu jedna z nielicznych spółek z OZE co da zarobic ładnie niebawem obserwujcie kursni infa do końca roku najpóźniej powinny być dwie umowy fajne jeśli dopną 2 listy intwncyjny 1 wygasa do końca listopada - przejęcie pierwszych kilku MW farm fotowoltaicznych(w przyszłości postawia własne dzierżawią juz ponad q00ha ziemi pod Farmy), a drugi przed połowa grudnia na znaczące usprawnienie turbin wiatrowych.. Pozdro ja tam czekam na kurs ok 3zl może wyżej sie zobaczy i oddaje..
  • Re: Azoty już 2% rosna..... Autor: ~Kwakwakwa [31.0.47.*]
    Dobre spółki o niskim c/z zawsze rosną, jeśli jakiś niewykwalifikowany balast nie uwiesi się na wynikach i kursie, jak kamień u szyi albo kula u nogi.
[x]
CIECH 0,00% 53,00 2023-11-06 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.