Pomimo tego, że wiadomości z weekendu były lepsze od oczekiwanych w piątek, pomimo, że sprzedaż gry na GTS rośnie (obecnie #55 miejsce) , kurs zjechał. :) Ponieważ jest to wbrew logice, to inteligentni powinni wyciągnąc z tego właściwe wnioski inwestycyjne.
Przy okazji gratuluje trollom, dobra robota, nieźle wystraszyliście leszczy. ;)
Z drugiej strony pokazuje to, jak małą wiedze miał akcjonariat BKD. Jedyny plus, że nastąpi jego wymiana.
Pod zwrot kosztów, pod ciagle zainteresowanie gra i dobę sprzedaży, pod pozytywny wynik finansowy i kolejne tytuły ktore w tym miesiącu będą omawiane przez prezesa. Spekulanci byle jaki powód znajda…
... i czy dokupiłem / dokupię coś dzisiaj? :) Może kupowałem,. może nie kupowałem, może dokupiłem dziś dziś , może dokupię a może nie dokupię.
Wyniki sprzedażowe są lepsze niz mozna było sądzic w piątek, a kurs spadł. Kurs może spadać i spadać , jasne, ale zawsze są jakieś granice rozsądku i w końcu wyprzedadzą sie najwięksi panikarze,
Poza tym czy to nie Ty BKD (pisane z dużej) tak zachwalałeś spółkę przy kursie 25-30 zł? Musiałbym sie upewnic, ale wydaje mi sie, że to to samo IP. :)
nie możesz dokupić czegoś czego nie masz przeciez pisałeś ze to co kupowałeś po 13-14 sprzedałeś po około 25 zł tak apropo logiki , ale raczej masz tylko się z tą pisaniną pogubiłeś tak mi się wydaje .
...ani nie powiedziałem, że aktualnie mam. Bo nie chcę tego ujawniać. Co tu trzeba tłumaczyć? Tak, miałem od ok. połowy września, sprzedawa łem ponad miesiąc temu za 24-25. Uważasz, ze to było nielogiczne? No mogfłem sprzedać drożej, ale nie wstrzeliłem sie idealnie. I mam z tego powodu popaśc w depresję? :)
I co to zmienia jeśłi chodzi o stan na teraz? Po prostu nie widzę powodu, aby się tutaj miał spowiadać z tego czy mam, co mam i za ile. :)
Pochwal się. Akurat wiele rzeczy , które pisałem sprawdziły się. Co do dzisiejszych spadków- przyznaję, tego nie przewidziałem. To się zdarza, a ta akcja byłą wbrew logice. Mimo wszystko obstawiam zamknięcie powyżej 14 zł. Czy sie znów pomyle - zobaczymy.
I nie krępuj sie, pokaż, że potrafisz coś więcej niż tylko krytykować innych.
Nie mogę mieć swojego zdania i napisac tego co sądzę na forum? A moze mam Ciebie (albo tego kundelka-janusza, 188, który za mną wszędzie biega) prosić o pozwolenie na pisanie postów? :D
Tez na to stawiam i licze ze to bedzie dolek. Przy takim zjezdzie byle jakie info pozytywne wywinduje cene o kilka procent albo kilkanascie, arkusz pusty, brak chetnych do sprzedazy ponizej 13,50 i znaczny popyt w okolicach 13,20. Jesli jakis trup z szafy nie wypadnie to powinno teraz po jakimkolwiek info podbic.