Czyli rządowa firma kupi niezależne media i przekształci je w propagandowy periodyk a za to zainteresowany ugra to co chce z Prokuraturą która oczywiście też jest rządowa. Może teraz uda się wreszcie ocenzurować stronę forum akcjonariuszykci.pl bo tam za dużo treści obnażających prawdziwe intencje głównego np artykuł Afera Przekroju no i ten słynny apel do akcjonariuszy:
Tego się właśnie najbardziej obawiałam i pisałam o takim scenariuszu ponad 2 lata temu. Po za kupie GM będzie mógł zrobić wszystko z KCI. Pies z kulawą nogą się nie zainteresuje nami. Pozostaje mieć nadzieję, że zakupi to WP lub inny niezależny podmiot.
Akcji KCi jest ogółem zaledwie 68,5 mln. Może się pojawi nagle wezwanie na te które są FF? Pamiętam już kilka podobnych wezwań z nienacka na "pasku" Polsatu >>>>>>>>
FF na KCI to ok. 25 mln akcji Z tego co czytałem to za Rzeczpospolitą chcą ok. 200 mln zł. Tymczasem cały FF jest wyceniany na giełdzie na ok. 30 mln. To są absurdy które długo nie powinny się utrzymać >>>>>>>