Śmiać mi się chce z takich wpisów - nikt normalny nie kładzie na kupno 500 k akcji za ponad 3,5 zł by sprawdzić gdzie kończy się TKO, a gdzie zaczyna. Każdy większy pakiet jest zassysany i nie są to pakiety ustawiane po 10 k , czy 5 k tylko 20...30...40 i ustawia na S by sypać, żeby sypał taki jeden z drugim jak wy z Płocka i innej dziury...jak zwał tak zwał. Nikt nie kupuje takich ilości akcji i nie ustawia takich pakietów na TKO na K jak nic nie wie....ktoś wie coś więcej bo jakby było jak wy to nazywacie "ubieranie" to by TKO było na S sprawdzane ile jest na kupnie by uderzać w poziom - ammmmatorzy.....Ja częśc swojego pakietu też chciałem oddać,ale po dziś zrozumiałem, że szkoda bo za tanio...a te zjazdy podczas sesji to coś pięknego - najpierw podbicie , kupują mniejsi ,a potem ich zbiera po SL-ach i worek bez dna...wszystko zbierane.
Jak się kupowało po 1 to masa się ustawiała codziennie przez miesiąc by sprzedać, nikt nie brał - tylko gratulować tym co kupili na groszówkach i jeszcze nie wysiedli. Taki miesiąc jak tu to mogę mieć całe życie i bez emerytury....
Ciekawe, ciekawe, zobaczymy co poniedziałek przyniesie.
Też odniosłem wrażenie, że wszystkie duże pakiety z prawej ( a trochę tego było ) zostały dosyć sprawnie rozbierane.
A może o to chodzi aby sprawić takie wrażenie ?
Pokazali że wystarczy kupić 500tys akcji i jest 49 zł kurs teoretycznie. I tam też dążą. jaki dziś wolumen był . Chyba 3mln ? Oczywiście jesli nikt nie będzie dokładać akcji na S.
nareszcie merytoryczne, mądre wpisy, ustawiły się dzisiaj popychacze na 1,5mln i nie zjadł ich tłum leszczy tylko ci sami co je ustawili. Takie moje zdanie. Na bank, spółka obrotem już została zauważona na bananowej i może o to chodziło ? Potrzeba świeżej krwi? Taki był zamiar, z tego całego bagna tylko BUM jest grane z 3 na 30 a jak tu będzie ? Za duża akcja na tych poziomach
tu nie ma akcji free flat jeden z najmniejszych na bananowej - każdy wasz wpis łatwo jest uzasadnić, pogodzcie się wreszcie ze wzrostami ,albo wsiadajcie, ale małym pakietem żeby potem nie mieć do nikogo pretensji jeśli grubasy przestawią wajchę !!!
Hej byłem małym pakietem od 2 do 3.80 po drodze pół pakietu oddane po 3.20 i odkupione po 3 tutaj grają technicy ktoś tutaj parę dni temu pisal że najpierw podejdziemy pod 3.30 cofka i pod 4 i rzeczywiście scenariusz sie sprawdza i pytanie na teraz gdzie Ci technicy chcą jechać?
Technicznie przecież wygląda to wzorcowo, podejście pod 4, powrót do fibo i Luki na 3.12, kolejne podejście i powrót do luki na 3.30... kolejne podejście pod 4 już w poniedziałek/wtorek i skończy się przebiciem 4... Jak na razie wszystko jak po sznurku idzie :)
Mało wiesz o giełdzie chłopcze. W dodatku nie masz arkusza zleceń widocznego, bo nie widziałeś np. 1mln akcji na s, albo 500k które nawet nie były "podebrane" jak to ty mówisz. Jeszcze piszesz jakieś bzdury o tym, że to ci co kupili po zł i niżej sprzedają i zrobiło się 16mln obrotu. Widać, że albo jesteś wyjątkowo mało inteligentny albo jesteś trollem.
Życie ci pokaże o co chodzi w taki spółkach jak ta.