Skoro spółka doskonała a akcje będą po 30 i 50 to po co tak się produkujecie jak wściekli?! No niby po co, denerwujecie się?! Przecież perła będzie po 50 wedlug was! Może kupcie sobie już teraz coś ładnego a konto waszych fortun z asbisu - po co czekać...?! Skoro to taki cudowny walor - czemu nie dokupujecie po cichu...?! Ponoć okazja, a jak jest okazja to sie korzysta a nie krzyczy nna lewo i prawo...!!!! Sach i mat!!!
Dokładnie i dobrze powiedziane :D Problem w tym że ci co najgłośniej krzyczą, obrażają i zaklinają rzeczywistość są pewnie załadowani już po same kule i albo za gardło ich ściska jak topnieje zysk albo jak rośnie strata. Nie ma innego wytłumaczenia a fakt że są tak agresywni w swoich wypowiedziach sugeruje skrajne emocje a jak są emocje negatywne to ja widzę grube spadki :D
Ja czekam na gruby zjazd, tu cena musi znów być atrakcyjna żeby nowy świeży kapitał wszedł w papier, nie ma inne opcji gdyby było inaczej to już dawno byśmy widzieli nowe ATH a tu od kilku miesięcy wysypywanie papieru w ręce ulicy przez gruby kapitał plus mielenie się drobnicy między sobą. Bo jak inaczej wytłumaczyć to co się działo przez ostatnie tygodnie??? Ktoś jednak handlował, ktoś oddawał a ktoś odbierał.
Kto uważa że oddawała ulica a gruby zbierał? Proszę rączki w górę.
Dnia 2021-10-26 o godz. 12:40 ~Pexi napisał(a): > Skoro spółka doskonała a akcje będą po 30 i 50 to po co tak się produkujecie jak wściekli?! No niby po co, denerwujecie się?! Przecież perła będzie po 50 wedlug was! Może kupcie sobie już teraz coś ładnego a konto waszych fortun z asbisu - po co czekać...?! Skoro to taki cudowny walor - czemu nie dokupujecie po cichu...?! Ponoć okazja, a jak jest okazja to sie korzysta a nie krzyczy nna lewo i prawo...!!!! Sach i mat!!!
buhahahahahahahaahahahahahahahahahahaahahaha..............to jest moj komentarz do twoich wypocin .
Ready kiedy będzie 11 zł? Podaj datę naganiaczu jeden , konkretną datę
Przecież jesteś pewien,że będzie 11zl
To ja sprzedaję wszystko i czekam na 11zl jak nie będzie to zapłacisz za kasę która straciłem
Pexi, ale Ty jesteś jakiś niedowartościowany strasznie. To Ty zakładasz nowe wątki i wylewasz swoje frustracje, obrażasz innych, i krzyczysz jak mały dzieciak w swoich komentarzach. Nie mogę patrzeć na Twoje komentarze, mam przed oczami małego chłopaczka, któremu ktoś zabrał lizaka i teraz próbuje go odebrać.