To napisz konkretne dzień ,miesiąc i rok kiedy będzie 11 zł ,zrobię screen i jak nie będzie wtedy to zapłacisz mi w sądzie różnicę czyli stratę jaką będę miał w wyniku Twojej błędnej wyceny
Czytam czasem te twoje posty i nasuwa mi się taka konkluzja
@andzejku zachowujesz się dokładnie tak samo jak spekuła i korzystasz z ich rozgrywek, kiedy cena leciała w dół nie broniłeś kursu kapitałem, nie podstawiałeś batonów na kup, nie szarpałeś z prawej strony tylko czekałeś i patrzyłeś jak cena spada a jak uznałeś, że poziom dla ciebie jest atrakcyjny to dokupiłeś, podobnie pewnie zrobiła owa spekuła.
Ale to ta spekuła jest feeee, nie andżej, andżej jest cacy ponieważ prorokował wybicie na ATH już z poziomów 26PLN ale dokupił po 22,20.
Niech każdy kto kupił w okolicach 26pln pod wpływem andżeja akcje i sprzedał po 22,20 ma pretensje do siebie samego albo andżeja!
Nie kłam,nie kłam bo Ci nos urośnie
Zobacz post w którym napisałem,że kupiłem 4 k akcji po 22,15-22,20 zł
Powiedz ile osób pod wpływem Twoich postów sprzedało po 22,20 a teraz idzie do góry.
Wychodzę z założenia, że żaden trzeźwo myślący inwestor nigdy by nie podjął decyzji inwestycyjnych na podstawie postów ludzi mu nie znanych i o nieznanych zamiarach. Czytam forum, udzielam się na nim, piszę swoje przemyślenia i opinie, czasem urodzi się z tego fajna merytoryczna dyskusja ale w życiu bym nie kupił/sprzedał akcji na podstawie tego co się komuś wydaje na forum bankiera :D
Anżeja nie ma co bić - jemu należy współczuć! Po mojemu to strasznie chory człowiek, dodatkowo zakompleksiony. Profesor zgłosił go już na policji...!!! I to go boli...
dziadek zrobiłem wam posta na najniżej notowanej w rankingu bankiera spolce, idz tam i nie wracaj co https://www.bankier.pl/forum/temat_tutaj,50594127.html