• Wracamy do wzrostów.. Autor: ~Domino [188.147.64.*]
    Korekta zakończona?
    Pozdrawiam serdecznie
  • Re: Wracamy do wzrostów.. Autor: ~Krematorium [31.61.184.*]
    Dalej robisz za małpę.....kozy wydojone.....barany wytrzepane.....tylko Domino jakiś obs.....rany w kalesonach na wybiegu....

Te 750k towaru na spadkowej marubozu to taki maleńki wypadek przy pracy ......nie ma o czym mówić.
    Ten zawiadowca to głupi jest bo poświęcił akcje perełki.....ba oddał za darmo ulicy......a teraz one od ciśnienia kóz i baranów odlecą w górę bo tak napisał pastuch.
  • Re: Wracamy do wzrostów.. Autor: ~Adaś [178.42.184.*]
    Korekta ? To nazywasz korektą ? To dopiero początkowa faza głębszych spadków. W poniedziałek rano oddaje PKC - łudziłem się że to urośnie i przebije 30 zł, ale trzeba grać to co się widzi na wykresie. Według AT nurkujemy minimum do 18 zł ( tym samym wchodzimy w długoterminowy trend spadkowy) więc trzeba ratować resztki zysku.
  • Re: Wracamy do wzrostów.. Autor: ~TechnikAt [46.204.85.*]
    Ile Adaś oddajesz?
    Te 50 akcji?
    1500 , sory nie każdy jest tak wielkim inwestorem jak Ty drogi techniku AT i ma w posiadaniu tysiące akcji i sprawnie udziela się na forum bankiera. Moje 1500 leci PKC rano , obserwuj arkusz. Podejrzewam, że takich jak ja jest więcej tak wiec wymierz sobie swoją AT gdzie kurs zanurkuje. Pozdrawiam
  • Re: Wracamy do wzrostów.. Autor: ~Andrzej [37.225.2.*]
    Adaś tyle to ja kupuję na śniadanie
  • Re: Wracamy do wzrostów.. Autor: ~CD [89.66.149.*]
    O rany! Naprawdę masz racje!. Ufam i robię tak samo! Nie dlatego ze ufam calej masie nowych czwartkowo/piatkowo/wekendowych nickow bardziej niz Morawieckiemu nie nie . Poprostu Adas to takie ladnie imie.

p.s Jestes u Pani z KNF
    Tak a za co ?
  • Re: Wracamy do wzrostów.. Autor: emptio_spei [178.217.197.*]
    Narysuj ten spadek w okolice 18 zł.
  • Re: Wracamy do wzrostów.. Autor: ~jim [89.64.52.*]
    przeciez to trol,
    Przecież wiem.
    Trol jaki trol ? Akcjonariusz posiadający akcje spółki i trol ? Widzę w dalszym ciągu klepanko po plecach. Nie No pewnie w poniedziałek lecimy na 30 hahaha wystarczy popatrzeć na wykres i wiemy gdzie lecimy …
    Jak puści 20.20 ( a puści ) to gdzie jest luka do zamknięcia ? Jesteś aż taki g.upi czy udajesz ?
    Po pierwsze, AT zawsze daje prawdopodobieństwo ruchów, a nie pewność. W przeciwieństwie do Ciebie nie miewam złudzeń co do biegu kursu, tylko staram się oceniać sytuację bez emocji. To się sprawdza lepiej, spróbuj. Poważniejsze wsparcie chyba jest w okolicach 20,40 zł (wyżej też jakieś są) i jeśli ono pęknie kurs może spać w okolice 16-17 zł (po drodze też można szukać jakiegoś wsparcia).
  • Re: Wracamy do wzrostów.. Autor: ~Giedlar [188.146.97.*]
    22,20 jest zniesienie fibo. Od jutra wzrosty pod wyniki q3
  • Re: Wracamy do wzrostów.. Autor: prof_wiatr [95.49.97.*]
    Mnie wychodzi:(nie ma co posługiwać się AT czy AF bo sami widzicie co się dzieje)

Trend wzrostowy ( w średnim okresie np. 6 miesięcy, pisze uprzedzając głupie uwagi), rozpoczął się 26 kwietnia z poziomu 16,20zł.
    Z małymi korektami trwał do 19 października 26,85 zł ( nie uwzględniam lokalnych szczytów i dołków), i od tego dnia zaczął się (zjazd, korekta, wywalanie Armagedon ,itd, wstawcie odpowiednie słowo ,) .
    Na zamknięciu w piątek mieliśmy 22,20zł.
    Nie uwzględniając otoczenia można przyjąć dwa scenariusze;( dla mnie tak samo prawdopodobne)
    1. koniec korekty i jazda pod wyniki za 3Q, gdzie target jest na poziomie 25,80, 26,20zł, a po b.dobrych wynikach nowe szczyty ok 29zł
    2. dalsze spadki do poziomu 20,40 na przestrzeni kilku sesji,

OBA SCENARIUSZE SŻ MOIM ZDANIEM , TO SAMO PRAWDOPODOBNE.
    To ostanie zdanie napisałem, bo zaraz odezwą się głosy, że naganiam

Ps. w piątek na koniec sesji kupiłem 2 znaczne jak na mnie pakiety, wiec powinienem głosić wzrosty......ale to nie istotne.

• Re: Wracamy do wzrostów.. Autor: ~Giedlar [188.146.97.*]
    Rzeczowa wypowiedz prof. Popyt na fixie był duży i też dobrałem. Na 20,45 jest b. silne wsparcie. Jeśli tam zejdzie to Wtedy biorę za wszystko. Stawiam jednak większe prawdopodobieństwo na odbicie. Dlaczego? Bo wyniki tuż tuż i będą bardzo dobre. Liczę na >=16 mln usd i wzrost r/r >=55%
  • Re: Wracamy do wzrostów.. Autor: ~TechnikAt [46.204.85.*]
    Zaraz Wam tutaj jakiś~przedszkolak napisze że z jego analizy AT /zawsze skuteczna bo wsteczna/ wychodzi wg kresek zjazd do 1 zł:)))))
  • Re: Wracamy do wzrostów.. Autor: ~Ja [37.248.216.*]
    Biorąc pod uwagę prognozę 71-74 mln za 2021 i 30 mln za Q1+Q2, może się pozostałe 41-44 mln rozłożyć 15 mln Q3 i 28 mln Q4, albo np. 18 mln Q3 i 25 mln Q4... jestem ciekaw...
    Rzeczowy wpis. Uważam podobnie, z tym że jutro możliwy z początku jeszcze jakiś spadek.
  • Re: Wracamy do wzrostów.. Autor: ~Pogromcabyków [109.241.54.*]
    Chłopie się kompromitujesz publicznie:)))))

Nie masz pojęcia o czym piszesz . Upłynęło trochę czasu od twojego wpisu i jeszcze nikt nie zareagował na te bzdury:))))

Konkluzja jest oczywista: tak jak zakładaliśmy- od dłuższego czasu towar posiada nieświadoma ulica łatwa do ogrywania:))))
    Z TFE na ASB interval D1 widać , że ostatnia z fal trendu wzrostowego nowego impulsu została zapoczątkowana 2020-03-17 przez harami ,przy L:1,43 i V:552527 zakończona 2021-05-20 przy H:27,20.

Dalej rozpoczęła się korekta nieregularna A-B-C (3-3-5) , gdzie fala B wybiła szczyt fali impulsowej i osiągnęła H:28,10 co było tzw. pułapką na byki . Obecnie rynek realizuje najbardziej dotkliwą w przecenie kursu falę C o strukturze pięcio falowej potwierdzonej książkowo przez wzrost wolumenu na wzrastającym impecie. Wszystkie warunku brzegowe przy translacji odpowiadającej silnej wyprzedaży( dystrybucja) zostały wypełnione.To min. wiedzy na kursie dla początkujących:))
    Największym błędem jest posiadanie akcji w destrukcyjnej fali C . Zawsze tacy się znajdą.
  • Re: Wracamy do wzrostów.. Autor: ~Pogromcabyków [109.241.54.*]
    Dnia 2021-10-24 o godz. 20:24 ~Pogromcabyków napisał(a):
    > Chłopie się kompromitujesz publicznie:)))))
    >
    > Nie masz pojęcia o czym piszesz . Upłynęło trochę czasu od twojego wpisu i jeszcze nikt nie zareagował na te bzdury:))))
    >
    > Konkluzja jest oczywista: tak jak zakładaliśmy- od dłuższego czasu towar posiada nieświadoma ulica łatwa do ogrywania:))))
    > Z TFE na ASB interval D1 widać , że ostatnia z fal trendu wzrostowego nowego impulsu została zapoczątkowana 2020-03-17 przez harami ,przy L:1,43 i V:552527 zakończona 2021-05-20 przy H:27,20.
    >
    > Dalej rozpoczęła się korekta nieregularna A-B-C (3-3-5) , gdzie fala B wybiła szczyt fali impulsowej i osiągnęła H:28,10 co było tzw. pułapką na byki . Obecnie rynek realizuje najbardziej dotkliwą w przecenie kursu falę C o strukturze pięcio falowej potwierdzonej książkowo przez wzrost wolumenu na wzrastającym impecie. Wszystkie warunku brzegowe przy translacji odpowiadającej silnej wyprzedaży( dystrybucja) zostały wypełnione.To min. wiedzy na kursie dla początkujących:))
    > Największym błędem jest posiadanie akcji w destrukcyjnej fali C . Zawsze tacy się znajdą.

To do pana wiatra z tytułem prof. bez habilitacji .

• @Pogromocabyków Autor: przezniczak [109.173.145.*]
    A teraz pytanie z pierwszej klasy podstawówki... czy AT może działać bez AF. Czy sygnał do fali wzrostowej daje jakaś magiczna siła we wszechświecie czy może wyniki, informacje, wejście funduszu, który zrobił analizę AF

Czy sygnał do sprzedaży daje AT czy może informacja, wyniki lub zwyczajnie chęć pozbycia się waloru przez większą ilość osób/fundusz, który zrobił analizę AF?

AT oderwana od AF jest najśmieszniejszą rzeczą na ziemii ;)

BTW

Technicznie wszyscy technicy są milionerami ;)
    Dziękuję, za wspaniała laudację i wykład.
    Jak rozumiem jesteśmy w fali C, wiec , jako ~Pogromcabyków, nie masz akcji ?
    Prawda?
    To po co piszesz?
    Chcesz kupić?
    No bo jeśli nie masz (bo przecież jesteś "wyedukowany", to dlaczego jeszcze ewentualnie masz ?

• @prof_wiatr Autor: przezniczak [109.173.145.*]
    Ty jako obrońca ASBIS... kursu... to jest najśmieszniejsza rzecz na ziemii ;) Ubawiłem się po pachy ;)
  • Re: Wracamy do wzrostów.. Autor: ~Pogromca [109.241.54.*]
    Oczywiście,że nie mamy akcji bo ostatnie zostawiliśmy wam w dobrej cenie w środę a cały wysyp był od poniedziałku. Ta dobra cena to górne cienie na świecach .Dlatego właśnie tam bo to był możliwy maks. podejścia( ruch powrotny) do dolnej bandy wybitego wcześniej klina zwyżkującego.

Ty profesorku nie jesteś taki głupi na jakiego się tutaj kreujesz zgrywając czasami imbecyla:))))
    Zapewne wiesz doskonale ,że na całej fali impulsowej na wykresie tygodniowym japończyków kurs nigdy wcześniej nie przebił SMA15, a teraz po wyłamaniu SMA15 poradził sobie i przełamał SMA45 .

Co to oznacza to wie każdy szanujący kasę średnio zdolny adept podstaw AT.
    Zaiste ilu graczy na 100 coś kuma z tego seansu przeszczepu kapitału .
    Dlaczego o tym piszę. Bo lubimy zarabiać po odpowiednim sygnale.My spóła z bosia.

• Re: Wracamy do wzrostów.. Autor: ~Pogromca [109.241.54.*]
    Masz pozdrowienia od Ghostr....318, pamiętasz no to kiś dalej ....o przepraszam raczej wtapiaj.
    No i mamy poniedziałek.
    Otoczenie niezbyt sprzyja.
    Zobaczymy co będzie na Asbisie.
    50/50% !!!!
    ??????
  • Re: Wracamy do wzrostów.. Autor: ~Siska [85.128.12.*]
    KIERUNEK POŁUDNIE, TRZEB WYSIADAĆ BO BĘDZIE JESZCZE LECIAŁO DO 20 ZŁ
    Widać, że wielu nie wytrzymuje ciśnienia, aż mi się wierzyć nie chce, aby dzisiaj miało być 21.

[x]
ASBIS -0,48% 28,74 2025-11-12 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.