• Czytać Autor: ~Jw [5.173.153.*]
    Ilu z Was nie przespało nocy z marzeniami o zostaniu dzisiaj milionerem ? Tak jak mówiłem obudzicie się a tylko majtki zostaną mokre
  • Re: Czytać Autor: lks604 [89.228.84.*]
    73 mln trzeba być naprawdę marzycielem żeby to łyknąć TO JEST ŚCIEMA SZYTA GRUBYMI NIĆMI!!!
  • Re: Czytać Autor: ~OdlotowyOlek [31.0.41.*]
    Ty tu nowy? Od marca było mówione że będzie dodruk 90 mln, wszystko poniżej super, powyżej też było by do zniesienia, byle nie za dużo. Te akcje są dla Suale i ekipy, jakbyś nie zauważył...
  • Re: Czytać Autor: ~Jw [5.173.153.*]
    To kupuj masz do oporu do brania
  • Re: Czytać Autor: ~Bonanza [213.134.184.*]
    W drodze jeszcze będą dodruki, a to na rozbudowę dystrybucji, a to nowej fabryki, a to na badania hahaha
  • Re: Czytać Autor: ~Je [5.173.153.*]
    Został wierny akcjonariat ja wejdę po 5 pln
  • Re: Czytać Autor: ~OdlotowyOlek [31.0.41.*]
    Już kupiłem, kilka miesięcy temu, jak latało po 8-9 zł. Ale te czasy już nie wrócą, wbrew temu co piszą tu pewne osobniki. Wszystko idzie zgodnie z planem, były małe poślizgi czasowe, no ale gdzie ich nie ma? Dodruk dla Saule mniejszy niż poczatkowo zakładaliśmy, a MVGM to pewnie wierzchołek góry lodowej. Zobaczymy niebawem.
  • Re: Czytać Autor: ~Jw [5.173.153.*]
    No ok a wytłumacz mi. Podobno inwestor z Japonii chce pokryć połowę fabryki a skąd kasa na drugą część? Emisja ? Jak się myle to mnie popraw
  • Re: Czytać Autor: ~Jan [83.31.98.*]
    po to wchodzą na giełdę żeby mieć hajs na inwestycje, już o tym pisałem. Proste nie ?
  • Re: Czytać Autor: ~Greenbay [83.128.227.*]
    Ale w czym masz troliku problem wszystko się wyjaśni wkrótce. Pewnie taniej akcje chce się kupić.
  • Re: Czytać Autor: ~jałówka [80.82.31.*]
    Dodruk mniejszy faktycznie niż i ja prorokowałem (mówiłem 90 baniek), ALE i nie 100% akcji Saule objęte transakcją będzie.
    83 milionów akcji będzie odpowiadało za 84,4% udziału w Saule. Także prosta matematyka -> gdyby 100% Saule było objęte dealem, to tych akcji dodrukowanych byłoby właśnie ok. 90 milionów.
  • Re: Czytać Autor: ~BananoweZagrywki [77.77.190.*]
    Przestańcie już bredzic. To nie kwestia dodruku powoduje zwałę, bo każdy się na taką liczbę nastawiał. Mogę tylko się domyślać, kto tak sypie i to co najmniej od konferencji kwietniowej. Zapewne był plan, znowu spuścić kilkadziesiąt tysięcy pod umowę, a tu lipa, bo chętnych brak, więc wywalanko na rympał niby pod info o dodruku. Spółdzielnia zwala na ulicę, a trolle golasy na forum wtórują.
    I właśnie w taki sposób od dawien dawna, bananowymi zagrywkami szarga się dobre imię każdej spółki. Dziwię się tylko właścicielom, że się na to godzą i nie zgłaszają z wyprzedzeniem odpowiednim organom. Mogą później nie odzyskać zaufania wśród inwestorów, a będzie ciągnął się przez wiele lat. Zobaczymy co Pan sternik ma nam do zaoferowania, bo jak przeszarżuje to w końcu sam ze sobą będzie handlowal.
[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.