Dobra wiadomość jest taka, że już mu ludzie nie ufają i nie dadzą się kolejny raz nabrać. Choćby nie wiem ile artykułów nie zasponsorował. Tak jak już kiedyś pisałem, szkoda Saule i p. Olgi, że dali się urobić. Oddali ok. 10% wartości spółki za "przywilej" wejścia na NC. Jeżeli obecna wycena w granicach 1.3 miliarda (liczę łącznie z 15,6% akcji, które pozostały w rękach akcjonariusza, który nie przystąpił do umowy inwestycyjnej) ma cokolwiek wspólnego z rzeczywistością to kosztowało ich to 130 baniek... faktycznie tanio...
Już wcześniej o tym pisałem. Już dałem sobie spokój ze zwiększeniem pozycji. Mam tyle ile chciałem i teraz czekam cierpliwie aż wejdzie jakis fund i za jednym zamachem wyczyści te i kolejne bobki pana sypacza.
Te pakiety wystawione z rana po 2500szt co 5 groszy, to już w ogóle śmiech na sali. Niech handluje sam ze sobą, bo jak tak dalej pójdzie to nikt mu nie będzie robił obrotu.
Jałówa ty pisałeś, że wrócisz na forum dopiero jak kupisz akcje, czyżby plan się powiódł? Czy tylko tyłek piecze i to zwyczajne wycie człowieka bez akcji, który na coś liczy?