• Otwarcie miesiąca... Autor: ~jałówka [80.82.31.*]
    Takie piękne pakiety powystawiane w przedziale 13-14, a nikt nie chce kupować! Co jest? Słabo naganialiście trole marzyciele!
  • Re: Otwarcie miesiąca... Autor: ~Iwszystkojasne [5.173.153.*]
    January ...
  • Re: Otwarcie miesiąca... Autor: ~jałówka [80.82.31.*]
    Dobra wiadomość jest taka, że już mu ludzie nie ufają i nie dadzą się kolejny raz nabrać. Choćby nie wiem ile artykułów nie zasponsorował.
    Tak jak już kiedyś pisałem, szkoda Saule i p. Olgi, że dali się urobić. Oddali ok. 10% wartości spółki za "przywilej" wejścia na NC. Jeżeli obecna wycena w granicach 1.3 miliarda (liczę łącznie z 15,6% akcji, które pozostały w rękach akcjonariusza, który nie przystąpił do umowy inwestycyjnej) ma cokolwiek wspólnego z rzeczywistością to kosztowało ich to 130 baniek... faktycznie tanio...
  • Re: Otwarcie miesiąca... Autor: ~Riko80 [77.77.190.*]
    Już wcześniej o tym pisałem. Już dałem sobie spokój ze zwiększeniem pozycji. Mam tyle ile chciałem i teraz czekam cierpliwie aż wejdzie jakis fund i za jednym zamachem wyczyści te i kolejne bobki pana sypacza.
    Te pakiety wystawione z rana po 2500szt co 5 groszy, to już w ogóle śmiech na sali. Niech handluje sam ze sobą, bo jak tak dalej pójdzie to nikt mu nie będzie robił obrotu.
  • Re: Otwarcie miesiąca... Autor: ~Donito [188.146.68.*]
    Widocznie drukarki i tusz do nich jednak nie są tak przełomowe. A cenę można wydrukować na staromodnym papierze.
  • Re: Otwarcie miesiąca... Autor: maxsnap [178.43.249.*]
    Jałówa ty pisałeś, że wrócisz na forum dopiero jak kupisz akcje, czyżby plan się powiódł? Czy tylko tyłek piecze i to zwyczajne wycie człowieka bez akcji, który na coś liczy?
  • Re: Otwarcie miesiąca... Autor: ~jałówka [80.82.31.*]
    Dobrze pamiętasz :) wróciłem na chwilę tylko, bo i dzień wielki przecież :) jutro mnie już nie ma, także nikt Ci marzeń nie będzie zakłócał!
  • Re: Otwarcie miesiąca... Autor: ~Dnito [213.134.184.*]
    A co mam kupować jeśli to spada
[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.