ceny gazu galopują a tam takie zasoby ma petrolinvest.............. pgnig nie zainteresowany? może teraz byłby? inwestor strategiczny powinien podnieść cenę zakupu złoża.................
Dnia 2021-10-12 o godz. 18:34 ~petrol napisał(a): > ceny gazu galopują a tam takie zasoby ma petrolinvest.............. > pgnig nie zainteresowany? może teraz byłby? > inwestor strategiczny powinien podnieść cenę zakupu złoża.................
Na jakiej podstawie twierdzisz ze Petrol cokolwiek ma?
Dnia 2021-10-12 o godz. 18:42 ~srutututu napisał(a): > Dnia 2021-10-12 o godz. 18:34 ~petrol napisał(a): > > ceny gazu galopują a tam takie zasoby ma petrolinvest.............. > > pgnig nie zainteresowany? może teraz byłby? > > inwestor strategiczny powinien podnieść cenę zakupu złoża................. > > Na jakiej podstawie twierdzisz ze Petrol cokolwiek ma?
Raport Mc Daniels 2017 i schowane papiery za 2020, ale pewne są tylko podatki i smierć
Jak to możliwe ze nie ma kupca na te złoże? A żaba oddaje po kawałku żeby sobie chętni powiercili? Wydobywali?
Walne przełożą o kolejny rok? Aż sobie inni wydobędą ? A później garaż się spali i dziękujemy miło było? PAM co z tym walnym?
Dnia 2021-10-12 o godz. 18:34 ~petrol napisał(a): > ceny gazu galopują a tam takie zasoby ma petrolinvest.............. > pgnig nie zainteresowany? może teraz byłby? > inwestor strategiczny powinien podnieść cenę zakupu złoża.................
Ceny raz rosną, raz spadają. Od czasu gdy Petrola wykluczyli z giełdy, takich wzlotów i obniżek było kilkadziesiąt.
Nikt kto inwestuje miliony dolarów nie będzie brał pod uwagę, okresowego wzrostu cen tylko dłuższą, np 10 letnią perspektywę.
A tak w ogóle, co mamdo tego bankrut Petrolinvest?
Dnia 2021-10-14 o godz. 23:12 ~Insider napisał(a): > Ceny raz rosną, raz spadają. Od czasu gdy Petrola wykluczyli z giełdy, takich wzlotów i obniżek było kilkadziesiąt. > > Nikt kto inwestuje miliony dolarów nie będzie brał pod uwagę, okresowego wzrostu cen tylko dłuższą, np 10 letnią perspektywę. > > A tak w ogóle, co mamdo tego bankrut Petrolinvest?
Dnia 2021-10-15 o godz. 13:01 forward napisał(a): > Dnia 2021-10-15 o godz. 12:58 ~henryk napisał(a): > > A tak po prawdzie to będę ciebie popierał na urząd prezesa. > > ja też
I Ja popieram tego człowiek,godny zaufania, nie układał się z oszustami tylko stanął za drobnymi.
A na marginesie dobrze że jeszcze nic nie sprzedali
Inflacja, cena ropy, tyle lat pieniądze zamrożone, dzisiaj ta złotówka to nie to samo co 10 lat temu.a jeśli sprzedali, i zataili to?to teraz mają problem,przestał korzystać z uslug Jackowskiego to nie wiedział ze tak będzie i teraz będzie musiał oddawać że swoich haha
Dnia 2021-10-15 o godz. 21:53 ~Johnny napisał(a): > Przepraszam, ale już się całkiem pogubiłem. To w końcu o jakie wybory chodzi? Prezesa spółki czy chlewni?
Ty już jesteś dawno zagubiony , tylko z takim mózgiem dopiero się zorientowałeś -:)
Dnia 2021-10-15 o godz. 15:43 ~Gamoń napisał(a): > To Cieszesz się chyba Henio ? okrąglutka to znaczy tłuściutka -:) > a ja nie dostałem na razie , może dlatego że do PAM nie należę ?