• Gremi Media Autor: ~Grzesiu [95.91.230.*]
    KCI posiada 1 275 644 akcje Gremi Media , teoretycznie minimalna cena sprzedaży to 147 złotych.
    Czyli 187 519 668 złotych to jest 2,73 złotych na akcje . Natomiast w wolnym obrocie jest 25 560 589 akcji ,
    co zrobi Hajdarowicz nie wiemy , ale może za 77 mln PLN ogłosić wezwanie płacąc 3 złotych za akcje.
    Jeśli wyprowadzi wszystkie pieniądze , to potwierdzi wszystko to co mówi o nim pan Jakubas , a tego zapewne chce uniknąć.

• Re: Gremi Media Autor: ~Realista [83.28.224.*]
    Widzę, że marzycieli i fantastów jest tu dostatek.
    A realnie to może sprzedać Gremi Media pewnie najwyżej za połowę tego co napisałeś. Nikt mu więcej nie da.
  • Re: Gremi Media Autor: ~Ola [188.146.99.*]
    Hahaha. No i pięknie niedziela się rozpoczyna, po przeczytaniu takiego fajnego żarciki:DDD
    PS. Dlaczego 147 to minimalna cena sprzedaży według ciebie? Dawaj wyjaśnienie, czuję że zrobi mi to dzień:)
  • Re: Gremi Media Autor: ~Grzesiu [95.91.230.*]
    Olu pisałaś że masz akcje KCI i chcesz sprzedać po 2 złote , to jest dobry żart .
    Kupiłaś akcje KCI jak kota w worku , co ty wiesz o cenie 147 złotych , od kiedy ty tu jesteś .
    Poczytaj sobie raporty z ostatnich 10 lat .
  • Re: Gremi Media Autor: ~Ola [188.146.99.*]
    Mam akcje i chce sprzedać po 2 złote. Nie żartuje, choć cena 2PLN faktycznie zaczyna być nierealnym żartem. Jestem jeszcze od Ponaru, wiec raport czytam grubo od ponad 10 lat i wiem, że choćby nie wiadomo jak korzystne byłyby one, to ze względu na głównego nic tu dobrego dla nas nie wydarzyło się i nie wydarzy.
[x]
KCI -0,21% 0,97 2025-11-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.