• Pamietajcie Autor: ~Ke [31.0.51.*]
    Lepiej sprzedaje się po 50 niż po 25. A mimo to jak człowiek widzi -8% to najchętniej by wywalił wszystko, a jak widzi na kursie +10% to kupowałby jak najwięcej. Gielda to psychologia i nastroje. Poczekajmy chwilę, dzis już 1300 zakazen mowa jest ze w listopadzie będzie +40 000, więc na pewno GX1 zarobi dużo.
  • Re: Pamietajcie Autor: ~AdrianMaliniak [91.236.137.*]
    i tego się właśnie wyzbyłem, nie powiem, że łatwo, ale już mam odwrotne nawyki
  • Re: Pamietajcie Autor: ~dominik [37.225.24.*]
    A czemu miałby w 3 kw zarobic malo? Naprawdę nie rozumiecie ze tu covid to byla tylko trampolina dzieki ktorej przyspieszyly core tematy? Komentarza do wyniku za 2 kw nie zrozumieliscie? Trzymam się tego co kiedys napisalem ze wynik za 3 kw bedzie rewelacyjny, szczególnie ze baza z tamtego roku az taka wysoka nie jest.
  • Re: Pamietajcie Autor: ~up [31.0.62.*]
    Cisza przed burzą
  • Re: Pamietajcie Autor: ~Pik [5.173.8.*]
    Jaka cisza? To koniec.
  • Re: Pamietajcie Autor: ~dominik [37.225.28.*]
    No i masz gowniany spadek. Powrot do trendu. Powrót do dolnej linii kanału tez juz za nami więc zgodnie z kreskami.
  • Re: Pamietajcie Autor: ~GxFn [5.173.112.*]
    Żadnego odbicia nie widzę na horyzoncie. Tutaj dojście Do 40 zł jest praktycznie niemozliwe
  • Re: Pamietajcie Autor: ~dziadek [87.205.149.*]
    W powszechnej percepcji GX1 to jedna z spółek kowidowych i trzeba tak to widzieć.
    Kowid na razie "idzie w odstawkę" jako temat w mediach w PL, na to nie poradzimy.
    Z percepcją ulicy nie powalczysz.
    Entuzjazm tłumu teraz szturmuje spółki węglowe, śmiesznie - tak jak niedawno było parcie na fotowoltaikę ;-)
    Trochę tego GX1 kupiłem, może za dużo.
    To co?
    Czas przyznać się przed sobą do zbytniego entuzjazmu.
    Chyba czas wystawić ostatnie zlecenie K - po 19?
    I być cierpliwym przynajmniej do wyników.
    Bo na sprzedawanie to już jest za późno.
    Jeśli wyniki będą dobre to przynajmniej dywidenda w 2022 pocieszy.
  • Re: Pamietajcie Autor: ~GxFn [5.173.112.*]
    Na sprzedawanie za późno?
  • Re: Pamietajcie Autor: ~dziadek [87.205.149.*]
    Za późno, w tym marazmie nie ma szans na sprzedanie w sensownej cenie. Lepiej jej (ceny) jeszcze nie zaniżać tylko cierpliwie poczekać.
    Kluczem do sprawnego trzymania zwieraczy (synonim cierpliwości) jest posiadanie bufora gotówkowego, tego mnie nauczył czas 2008-9.
    Choćby nie wiem jak znakomicie "żarło" 10-15% w gotówce musi być.
    ;-)
[x]
GENXONE 0,00% 5,92 2026-05-22 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.