Obserwuję wpisy Ubawu i zastanawiam się nad motywacją tego dzbana. Trzeba być nieźle szurniętym żeby wypisywać takie bzdury.Facet jedzie chyba na niebieskich prochach.Poziom Tworki.
@pewny żyjesz jeszcze? :) Sorry ze sie tak troche podsmiechuje ale po weekendzie to jednak zmniejszylem portfel z 2% udzialu do 0.15% i zostawilem sobie na pamiatke. Gdyby ten symulator robiła spolka playwaya to bym bral nawet z kapitalizacja 50mln. Ale nie jestem przekonany ze dowiaza ta gre i bedzie miala jakas sensowna jakosc. Juz kickstarterem sie ratuja, a jak nie wjedzie to strach sie bac co tam podpisza zeby dostac kilka zlotych.
Mnie cały czas ciekawi co oni nas tak przestrzegają przed kupnem akcji, choć wydaje się logicznym, że poprostu czatują z koszyczkiem, aż im ktos tanio sprzeda. Ja cały czas kumuluje i mam juz pokaźny pakiecik :)
Cierpliwości. Myślę, że następny raport będzie na plus oraz zapowiedzą jakiś nowy projekt. Spółka powoli, ale się jednak rozwija. Climber to już dosyć zaawansowana gierka jak na takie małe studio. Tutaj jest szansa duzo zarobić w przyszłości.
Róbta co chceta. Ja trzymam akcje co najmniej do premiery, a jak bedzie trzeba to i caly przyszły rok. Mam założenie tu zarobić i tego się trzymam. Gra nie jest zła, a studio sie rozwija. Kolejne raporty też zapewne na plus. Każdy robi jak uważa.
Może być później, może być jak bunkier. Wiele się może wydarzyć złego jak i dobrego. Jeśli liczysz na opóźnienie i niewypał to czekaj dalej. Ja wolę mieć akcje przed premierą zwlaszcza, że taniutkie są.