• Czy Drozapol ruszy za Bowimem?? Autor: ~Rafał [85.221.137.*]
    Jak będzie? 7.50 mamy do przebicia
  • Re: Czy Drozapol ruszy za Bowimem?? Autor: ~Omam [37.123.200.*]
    Ruszy pod raport albo po raporcie. A jak nie to Pani Rybka da nam fajna dywidendę i tez będzie ekstra :)
  • Re: Czy Drozapol ruszy za Bowimem?? Autor: ~stanisław [79.186.218.*]
    Oczywiście, że ruszy.. Za cały rok możemy mieć 20-25 mln zysku netto, co łatwo policzyć daje nam ok. 4zł na jedną akcję:)) a to z kolei każe zakładać , że dywidenda w przyszłym roku może być bardzo obfita.. Niestety, zysków w przyszłym roku nie da się raczej powtórzyć, ale te i tak będą dobre. Pamiętajmy też o nieruchomościach i innych aktywach które są na sprzedaż i w razie spełnienia będą miały gigantyczny wpływ na notowania. Akcji jest mało, spółka mała - trochę zapomniana ( na własne życzenie ) i ciężko jest odbudować zaufanie. Jednak ja wieżę, że wybicie z tej konsolidacji którą obecnie mamy , będzie mocne i da kolejne złotówki zysku. Czekać cierpliwie i dobierać. To jest moja strategia :-)
  • Re: Czy Drozapol ruszy za Bowimem?? Autor: ~Omam [37.123.200.*]
    Zgoda ale uważam ze to potrwa znacznie dłużej. W perspektywie 2 lat z szansa na zwrot z samej dywidendy :)
  • Re: Czy Drozapol ruszy za Bowimem?? Autor: marcin_la [91.196.110.*]
    Wątpię aby dwa lata była hossa na surowcach . Myślę że do q1 2022 lub 2q 2022 będzie podniesienie stóp procentowych i szczyt cen drozapol.
[x]
DROZAPOL 10,24% 4,09 2025-02-20 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.