max, a po co ty co jakis czas piszesz takie falszywe tresci? wiem ze jestes jednym z tych ktorych wypier... lili z byłym zarzadem. jednym z nieudacz....ków, którzy ponad 10 lat doili spolke i kupowali bez namyslu byle towary. w zamaian za to byly wczasy od dystrybutora, narty i inne gadzety... a teraz nic. nic nie masz i to cie boli.
powiem ci ze duzy inwestor chce byc w intersport, bo byl o tym komunikat. jak bedzie to się pos.. rasz z zazdrosci,ze nie jestes juz przy żlobie. oszukiwales firme w ktorej pracowales tyle lat... na ile kasy? policz i pomnoż przez ilosc takich jak ty ktorych wywalono ze spolki i wtedy dodaj do kursu akcji a zaobaczysz dlaczego szoruje po dnie.... i dodam,ze m.in, przez ciebie.
Po pierwsze to jestem akcjonariuszem od 2012 roku. Po drugie nie pracuje i nigdy nie pracowałem w tej firmie. Po trzecie jeśli pisze fałszywe treści to pokaż w którym miejscu - ciągle tacy naganiacze jak ty piszą o tym co będzie w przyszłości - ale nic z tego nigdy się nie zdarza. No jak chłopie możesz pisać takie rzeczy skoro od 10 lat (może poza dwoma strzałami) tu jest ciągły dół i dodruk akcji. Jeśli się mylę to pokaż na przełomie ostatnich 5-7 lat coś pozytywnego co wpłynęłoby pozytywnie na kurs akcji. Widzisz na ile jest dziś wyceniana 1 akcja - 1 sztuka akcji 1,12 zł.
Przez pryzmat tych 10 lat w których obserwuje to co tutaj sie dzieje - to po ochach i achach przyszła pora na atak tych którzy biorą się za krytykę - że niby głoszą ją byli pracownicy. Każdy kto ma choć trochę pojęcia - kurcze nawet pojęcia nie trzeba mieć - widzi co tu się dzieje... a co będzie to ja też mogę napisać reklama IPO na spodniach Piotrka Żyły w styczniu pewne 14 zł!?
Podsumowując - ostrzegam jedynie tych którzy chcą kupić akcje, żeby nie wdepnęli w bagno jak ja.
To napisz tak,ze z krótkoterminowego gracza przed euro 2012 stałeś się długoterminowym. I tyle. Jak chcesz wyjść z akcji to nie pisz o nich nieprawdziwie,zle... po prostu. Idź na wz i zapytaj 4 fff i braci Piela którzy włożyli tu 30mln co zamierzjaa... odpowiedzą Ci na pewno.. weź los w swoje ręce a nie powierzaj go forum
Max tylko 10 lat temu to była inna firma niz teraz wiec po co takie porównanie co ??? teraz sa nowi inwestorzy co wpakowali kupe kase a wczesniej co było wielkie gów... prezes brał dobrą wypłate i tyle a kurs był gdzie w dup.. wiec nie prównuj tej firmy z tą co była 10 lat temu teraz trzeba kupować akcjie jak sa po 1zł z groszami