Wyniki są b. dobre, ale w raporcie nie ma nic o nowej strategii spółki. Po takim czasie powinniśmy już znać konkrety. Wydaje się, że zrezygnowali z fotowoltaiki i gier, a chcą skupić się w całości na tym co im dobrze wychodzi - biurowce i spedycja. Niestety spółka w dalszym ciągu niedostrzeżona na rynku, brak jakiegokolwiek PR ze strony spółki. Ciekawy jestem najbliższych sesji czy będzie jakiś ruch i zainteresowanie spółką czy dalej brak obrotów.
Doczytaliśmy - zwrot subwencji ;)
Ale prawie 536 tys. zł z działalności operacyjnej jest w dalszym ciągu b. dobrym wynikiem. Jak widać obrotów brak ...
tak, to wynik niezły, ale raczej przeciętny niż dobry. Jest mnóstwo spółek o bardziej atrakcyjnych wskaźnikach i wynikach. Porównaj np. z dzisiejszymi wynikami Hortico.
Czekam 5 lat aż odpali. Wyszedłem z haka po tylu latach i zostawiłem mały pakiet w razie "w". Niestety tak jak pisałem już wielokrotnie spółka ma gdzieś inwestorów. Zero pr, zero info odnośnie działań w kierunku nowej strategii. Nie patrz tylko na c/z itd. co z tego że spółka jest dobra fundamentalnie skoro rynek jej nie widzi i zarząd ma to gdzieś a Ty nie zarabiasz - a to jest najważniejsze żebyś zarabiał. To że spółka sobie dobrze radzi to wiemy. Mimo wszystko mały pakiet trzymam i życzę nam wszystkim żeby w końcu coś się zmieniło na tej spółce.