dokładnie. tutaj będzie się działo. Kapitalizacja przy tej wielkości spółki jest zdecydowanie za niska. Tutaj 50pln za papier nie będzie przesadą .oczywiście nie już, ale w perspektywie kilku miesięcy będzie świetnie. pozdrawiam
Tutaj raczej jest gra pod zdjęcie spółki i giełdy ,
Wycena powinna być co najmniej 50
Pojawił się faktyczny popyt ustawiony po 22.6 od poniedziałku ,
Wyglada to na uruchomienie skupu,
Papier który na pewno warto posiadać w portfelu Ale trzeba wykazać się cierpliwością , Niski FF , brak kapitału spekulacyjnego oraz finansowi którzy raczej są stroną podażową niż popytową to wszystko powoduje niską płynność trudność z wejściem przy sporym kapitale i wyjściem ,
Mam nadzieje ze nie ud się zdjąć z giełdy..bo trwa to już dosyć długo i nikt nie pozbędzie się papieru w cenie 25pln...tak wiec trzymać i czekać cierpliwie. I zastanawia mnie jeszcze kwestia dywidendy, czy jeszcze jest szansa na wypłatę? Wcześniej miał być wykup akcji...jak się nie powiedzie to może szansa na dywidendę jest? Co myślicie?
Być może bez dywidendy jak cos ciekawego na rynku będzie do przejęcia, bo to tez jest w strategii...ale w tej sytuacji to wpłynie na wzrost wartości. Wiec te 50pln może być szybciej niż myślę. Spółka wydaje się świetna inwestycja. pozdrawiam
z tymi naganiaczami cos rozwiniesz? czy tylko taki komentarz? Nie bardzo wiem o ci chodzi? masz jakaś sugestie, analizę, punkt widzenia na spółkę, to się podziel, nie masz daj spokój. Pozdrawiam