• Dokupiłem Autor: ~InvestŚwiecie [31.60.239.*]
    Firma warta uwagi.
  • Re: Dokupiłem Autor: ~SelFan [37.47.26.*]
    Mądra decyzja
  • Re: Dokupiłem Autor: ~kotś [83.142.157.*]
    dokładnie. tutaj będzie się działo. Kapitalizacja przy tej wielkości spółki jest zdecydowanie za niska. Tutaj 50pln za papier nie będzie przesadą .oczywiście nie już, ale w perspektywie kilku miesięcy będzie świetnie.
    pozdrawiam
  • Re: Dokupiłem Autor: ~SelFan [37.47.26.*]
    Tutaj raczej jest gra pod zdjęcie spółki i giełdy ,
    Wycena powinna być co najmniej 50
    Pojawił się faktyczny popyt ustawiony po 22.6 od poniedziałku ,
    Wyglada to na uruchomienie skupu,
    Papier który na pewno warto posiadać w portfelu Ale trzeba wykazać się cierpliwością , Niski FF , brak kapitału spekulacyjnego oraz finansowi którzy raczej są stroną podażową niż popytową to wszystko powoduje niską płynność trudność z wejściem przy sporym kapitale i wyjściem ,
  • Re: Dokupiłem Autor: ~ktoś [83.142.157.*]
    Mam nadzieje ze nie ud się zdjąć z giełdy..bo trwa to już dosyć długo i nikt nie pozbędzie się papieru w cenie 25pln...tak wiec trzymać i czekać cierpliwie.
    I zastanawia mnie jeszcze kwestia dywidendy, czy jeszcze jest szansa na wypłatę? Wcześniej miał być wykup akcji...jak się nie powiedzie to może szansa na dywidendę jest? Co myślicie?
  • Re: Dokupiłem Autor: ~Wojtek [31.0.88.*]
    Założyli to w ostatnich zmianach do st. W końcu że 100 mln gotówki jest ...
  • Re: Dokupiłem Autor: ~ktoś [83.142.157.*]
    Być może bez dywidendy jak cos ciekawego na rynku będzie do przejęcia, bo to tez jest w strategii...ale w tej sytuacji to wpłynie na wzrost wartości. Wiec te 50pln może być szybciej niż myślę. Spółka wydaje się świetna inwestycja.
    pozdrawiam
  • Re: Dokupiłem Autor: ~marek12 [5.173.8.*]
    spadać naganiacze z quercusa
  • Re: Dokupiłem Autor: ~koś [83.142.157.*]
    z tymi naganiaczami cos rozwiniesz? czy tylko taki komentarz?
    Nie bardzo wiem o ci chodzi? masz jakaś sugestie, analizę, punkt widzenia na spółkę, to się podziel, nie masz daj spokój.
    Pozdrawiam
[x]
SELENAFM 1,26% 48,20 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.