• PERONIARZE NIE DOSTRZEGAJĄ POTENCJAŁU!!! Autor: ~PsyhoMorda [89.64.71.*]
    JAK WYSTRZELI RAKIETA TO ZACZNIE SIĘ WYCIE, ALE WTEDY JUŻ BĘDZIE ZA PÓŹNO!!!
  • Re: PERONIARZE NIE DOSTRZEGAJĄ POTENCJAŁU!!! Autor: foxinvestor [37.47.48.*]
    A co by to zmieniło tak naprawdę? Obecnie obroty są niewielkie, nawet gdyby weszła tutaj jakoś masowo ulica to po kilku dniach wywalaliby akcje ze stratami gdyż ciężko byłoby utrzymać nagle jakieś sensowne obroty i paliwo do wzrostów mogłoby szybko się skończyć. Mi jako akcjonariuszowi obecnie bardzo odpowiada sytuacja na spółce - najbardziej interesuje mnie jej rozwój i to, by zwiększała przychody, zyski, wypłacała kolejne wyższe dywidendy. Samo to jest dużą wartością przy odpowiednio niskim średnim kursie pakietu. Z czasem spółka powinna zostać dostrzeżona jednak nie będę zgadywał kiedy to nastąpi - pakiet do niedawna zwiększałem, obecnie jest już wystarczająco duży więc mogę z nim czekać 2-3-4 lata na kurs, jaki sobie już jakiś czas temu założyłem :)
  • Re: PERONIARZE NIE DOSTRZEGAJĄ POTENCJAŁU!!! Autor: ~PsyhoMorda [5.173.180.*]
    Foxy, podziwiam Twój spokój, ale mnie już świerzbią ręce do liczenia przyszłych zysków. Pieniądze lubią spokój, a piękne kobiety kochają pieniądze. Pewnie masz powodzenie. Życzę dużo sukcesów na giełdzie i poza, pozdrawiam.
[x]
EUROSNACK 0,00% 2,69 2025-09-18 15:55:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.