• Infrastruktura miast… Autor: magrick [5.173.42.*]
    https://youtu.be/cHgT3m5wgFQ Niedługo wszystkie miasta będą szły w drukowane perowskity od 5:10 do luźnego obejrzenia .::
  • Re: Infrastruktura miast… Autor: ~Toja [188.147.0.*]
    Ale to jest stare masakra ni nie wygłupiaj się my to wiemy od bardzo dawna
  • Re: Infrastruktura miast… Autor: magrick [5.173.42.*]
    Toja my tzn. Kto ? Wszyscy ? Widzę ze masz grubo, że wypowiadasz się za wszystkich swoją droga twój nick tez mógłby wskazywać, że masz kompleksy… a to ja to usune bo wszyscy to wiedzą … no dno. A tak serio przeszkadza Ci to ? Spamuje Ci forum ?
  • Re: Infrastruktura miast… Autor: ~OdlotowyOlek [83.8.244.*]
    Materiał jest stary ale warto czasem przypomnieć. Nie ma o co się kłócić.
    Zgadza się OdlotowyOlek, dlatego tez dodałem do luźnego obejrzenia, bez nakręcania ale no może nie powinienem
  • Re: Infrastruktura miast… Autor: ~Toja [188.147.0.*]
    Każdy kto na poważnie wszedł w posiadanie akcji blu wie o takich rzeczach bo wie że tu trzeba zostać na longa a nie robić szybkich podbić i uciekać, i każdy kto myśl tu na powaznie o Saule dokładnie prześwietlił ich historie od samego początku każde wideo na yt każdy wywiad każdy artykuł.
    Uwierz mi wszechwiedzący, że są tu osoby które weszły a nie widziały wszystkich filmików na yt. Kończę ten temat. Nie ma co tego ciągnąć. Zostało dodane czy Ci się podoba czy nie. Pozdrawiam.
  • Re: Infrastruktura miast… Autor: ~Foriuss [5.173.140.*]
    Ja nic nie oglądam. Bo po co ? Pracowała kobieta ciężko latami, a ja będę teraz oceniał jej wiarygodność? Jeżeli J.C , Columbus , Olga powiedzieli że wchodzą przez Blumerang to mi więcej dowodow nie potrzeba. pierwszy i ostatni film przez najbliższe lata jaki obejrzałem i mi wystarczy, wrócę do spółki za dwa lata by analizować kolejna fabrykę , umowy , bo o zapotrzebowanie się nie martwię
  • Re: Infrastruktura miast… Autor: maxsnap [194.31.252.*]
    Myślę, że Piastów będzie pełnił role demonstratora technologi Saule (Jak można zmienić miasto dzięki perowskitom) i będzie testem przed modernizacją większych miast. Tak samo jak linia pilotażowa jest tylko przystanią do czegoś większego, taką rolę widzę też dla Piastowa.
  • Re: Infrastruktura miast… Autor: magrick [5.173.40.*]
    Olbrzymi potencjał! Tapety w domach z własnym gniazdem np USB gdzie ładujesz telefon czy coś podłączysz … ogólnie piękna sprawa :)
  • Re: Infrastruktura miast… Autor: ~miłoszkłaczekTVP [185.54.59.*]
    ładowanie komórki? nie o to chodzi bo o ile wiem to koszt jednego doładowania telefonu to 10 gr
  • Re: Infrastruktura miast… Autor: ~OdlotowyOlek [83.8.244.*]
    Ale zawsze taka tapeta trochę prądu wyprodukuje. A czy ładowanie telefonu kosztuje 10 gr, to nie wiem, raczej niedużo, z tym że zdaje się że jak nie odłączysz ładowarki z kontaktu to będzie pobierała prąd cały czas, a jak masz trzy czy cztery ładowarki podłączone non stop do kontaktu, z wygody i lenistwa, to mogą prądu ciut zużyć. Poprawcie mnie jeśli się mylę.
  • Re: Infrastruktura miast… Autor: magrick [5.173.40.*]
    To był przykład , tez myśle ze nie jest to duży koszt ale może będzie coś można więcej podłączyć nie mam wiedzy ale brzmi dobrze, nie wiem może być tak, ze większe ilości będą potrzebowały jakiś magazynów energii np. To już jest ich zmartwienie ale może będzie możliwość podłączenie np telefonu i laptopu do pracy… może w kilku pokojach to już daje jakiś koszt np w skali roku. Tak czy inaczej jeszcze raz podkreślę brzmi dobrze o ile koszt takiej tapety będzie w stanie się w zwrócić a później być na plus to czemu nie ..:
[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.