1.miał być super zysk kilka milionów złotych....,brak zysku 2.miał byc kurs 30-50 zł.....cena spadła do 13 -14 zł 3.miała być super dywidenda z zysku w 2022 roku....brak zysku i brak dywidendy 4.Ogromne straty na działalności maklerskiej 5.Ogromne koszty spolki 6.Ciągły brak płynności społki 7.słaby kontakt akcjonariuszy z zarządem społki 8.Brak informacji za Walnym o tragicznym połroczu 2021 16 czerwca 2021 roku
Mówiłem że będzie 15 zł Żegnam warzywniaka W maju mówiłem że będzie po 15 zł . Okazało się że przez moment było nawet 13,5 zł Udowodniłem kto ma rację a te Wasze investorku znają się jak łysy na grzebieniu Potrafili Wam wcisnąć ciemnotę o perełce Udowodniłem że mam rację i....Żegnam się z Wami bo nigdy mnie nie obchodziło posiadanie akcji tego warzywniaka Zamiast słuchać innych zacznijcie samodzielnie myśleć a nie słuchać kogoś takiego jak Zeusik, Inwestor itd.
Grzechu to forum o NWAI czy forum o mnie?
Jestem zaszczycony,że umiesz wszystkie moje wypowiedzi na pamięć.
Zapisz wszystko jak będę sławny wydasz książki o mnie i zarobisz prawdziwą kasę.
A będzie tam cytat ze założyłem się z Zeusikiem kto zarobi więcej ja na Asbisie czy Zeusik na Nwai.Na razie on strata 40- 50 procent a Asbis powoli idzie do góry.Kupiłem go ok 1 marca po 10 zł i czekam aż będzie 50 zł wtedy możne sprzedam a po drodze dywidenda ok 4-5 zł w grudniu i maju.