Oczywistym bylo, że kurs spadnie przy dużych obrotach. Wielu co chciało wyjść czekało właśnie na dzisiaj, gdy dywidenda na rachunkach. I wywalali. Dlatego piszę, że to dzisiaj to była promocja. Ja oczywiście za całą dywidendę dobrałem. Poza tym prezes który kupuje po 10,75 teraz ma motywację aby nie stracić własnych pieniędzy.
prezes skupuje bo za swoja ogromna pensje może sobie na to pozwolić tym bardziej ze jest przy korycie a bedac znaczącym akcjonariuszem to koryto na pewno utrzyma na dłużej a my swoimi 10 tysiakami zakisimy swoje oszczednosci.
Dnia 2021-07-23 o godz. 21:02 ~Adam_kolega_bossa napisał(a): > Oczywistym bylo, że kurs spadnie przy dużych obrotach. Wielu co chciało wyjść czekało właśnie na dzisiaj, gdy dywidenda na rachunkach. I wywalali. Dlatego piszę, że to dzisiaj to była promocja. Ja oczywiście za całą dywidendę dobrałem. Poza tym prezes który kupuje po 10,75 teraz ma motywację aby nie stracić własnych pieniędzy.
Kto chciał wyjść mógł to zrobić po 01-07-2021 a i tak otrzymałby dywidendę. Poziom wiedzy poraża.
Kolego fugazi czytaj ze zrozumieniem. Ci co mieli dużo do wywalenia liczyli na duży popyt ze strony tych co dostali kase z dywidendy. A Ci z kasą teraz są na wakacjach na Majorce i zakupów w piątek nie robili. Dlatego kurs poleciał. No ale ważne by coś napisać i zrobić z siebie znawce. Myślisz, że wszyscy inni są głupi a ty jeden jedyny mądry
faktem jest że lentex to chyba najbardziej niedowartościowany papier na giełdzie, porównując ceny np. do podobnego Harpera to akcja LTX powinna kosztować 40 zł
Akcje lentexu kosztuja tyle ile są warte ! Snucie jakichś teorii o "mocnych rekach", "trzymaniu kursu" to wierutna bzdura i banialuki dla naiwnej gimbazy. i osób z deficytem umysłowym takich jak JUREK. Po prostu nikt nie chce płacić więcej za coś, co jest warte mniej
Dnia 2021-07-27 o godz. 14:26 ~Sipowiec napisał(a): > Akcje lentexu kosztuja tyle ile są warte ! > Snucie jakichś teorii o "mocnych rekach", "trzymaniu kursu" to wierutna bzdura i banialuki dla naiwnej gimbazy. i osób z deficytem umysłowym takich jak JUREK. > Po prostu nikt nie chce płacić więcej za coś, co jest warte mniej
i po co było się "wyszczepiać"?? teraz masz skutki... a ofiar szprycy będzie więcej. niech przykład tego pana będzie przestrogą dla innych wkacynofilów. bycie osobą gmo to żadna frajda.
Dnia 2021-07-27 o godz. 14:53 ~Sipowiec napisał(a): > Tak jak oczekiwałem deficyty umysłowe (bo inne, bardziej dosadne określenia nie przejda ) odezwały sie jak na zawołanie !
chłopie, jaki trzeba mieć deficyt umysłowy, by każdą prawie wypowiedź podpisywać innym nickiem...?