Dnia 2024-09-11 o godz. 08:03 ~TwojLuigi napisał(a): > maliniak ile wtopiłes 3 lata temu xDD. A jedak - syndrom Sztokholmski
Logika i kojarzenie nie chce ciebie zaskoczyć. A pętla wisielca uwiera i niedotlenienie robi swoje :) Wiesz co to ironia ? No wiesz, ha ha ha ha ale skoro potrafisz grzebać w necie to se znajdziesz :)
To ile jesteś w plecy na dzisiaj? Jaki masz próg bólu, przy 19 popuścisz?
Dnia 2024-09-11 o godz. 09:05 ~Luigi napisał(a): > Napisz jeszcze że ktoś ci nicka podrobił. Ps > > Tyle czasu siedzisz na tym i wiesz na jakim poziomie wszedłem, jesteś coraz słabszy hehehe.
No nie wiem, nie wiem jak wysoko cię kwity nabiły na hak, bo taki osobnik jest początku zlewany przeze mnie :) Przeceniasz swoją wartość, tak jak przeceniłeś inwestycję w tę lipę od miliarda dolarów kapitalizacji :)
Ps. wierzysz, że ci się stanie ten miliard $ robaczku ?
Dnia 2024-09-11 o godz. 09:05 ~Luigi napisał(a): > Napisz jeszcze że ktoś ci nicka podrobił. Ps > > Tyle czasu siedzisz na tym i wiesz na jakim poziomie wszedłem, jesteś coraz słabszy hehehe.
No nie wiem, nie wiem. Nie wzbudzało nigdy mojego zainteresowania ja wysoko przeciętny wisielec wlazł na hak.
Dnia 2024-09-11 o godz. 13:22 ~Ja napisał(a): > Maliniak z huba zszedł żeby powisieć na medappie hahahaha inwestor amerykański tam się pojawił
brał hubtech między 70-78gr i mocno wierzył w scenariusz, że będzie ponad 1 zeta. Pełno tego jest tutaj na forum - widzę nawet, że coraz więcej osób odkopuje jego stare wątki, których wolał by, żeby nie było.
no ale cóż.... szkoda tylko, że skarży się moderatorowi na posty, w których nawiązuję do starych dysput, szczególnie do jego prognoz o " 100% ostatecznym pogrążeniu GPW przez USA w 2023". Widać moderator go kocha bo kasuje jeden za drugim posty, które przecież nie mają nic obraźliwego w swojej formie. Jak zobaczysz gdzie jest GPW dziś a gdzie była gdy wieszczył spadki, jak przegrał na Allegro, na Elkop, na Medapp, na KGHM i na CDPR (i wielu innych o których nie omieszkał poinformowac forum) to zrozumiesz dlaczego płacze tutaj na forum przez tyle lat, odżegnując się od wszelkich kopów, które sam sobie zasadził.
Dnia 2024-09-17 o godz. 11:14 sandman76 napisał(a): > -58,43% - strata się powiększa. > > poznajesz ten kolor, co?
Temat zastępczy po "koszyczkach" :) Czujesz (pisząc te bzdury) ulgę po wtopie życia? Po pierwsze drwiłem z tych 4%, które trafiły się wam tamtego dnia. ha ha ha ! Dodam ci coś więcej: znalazłyby starsze wpisy, w których oceniłem "wartość" tej inwestycji. Tam cyferki będą jeszcze znaczniejsze ale na twoją niekorzyść, bo siedzisz tu od tamtego czasu w przeciwieństwie do mnie. Nie wspominając już o twoim kompanie Madianie, przyznajesz się jeszcze do rozmówek z nim? potwierdzałeś wtedy wartość cierpliwości i atrakcyjność inwestowania w cypryjskich braci :) W takim razie konsekwentnie bądź cierpliwy - latka mijają szybko jak mówią starsi ludzie :)
Dnia 2024-09-17 o godz. 11:39 ~InżynierMaliniak napisał(a): > Dnia 2024-09-17 o godz. 11:14 sandman76 napisał(a): > > -58,43% - strata się powiększa. > > > > poznajesz ten kolor, co? > > > > > Temat zastępczy po "koszyczkach" :) Czujesz (pisząc te bzdury) ulgę po wtopie życia? > Po pierwsze drwiłem z tych 4%, które trafiły się wam tamtego dnia. ha ha ha ! > Dodam ci coś więcej: znalazłyby starsze wpisy, w których oceniłem "wartość" tej inwestycji. Tam cyferki będą jeszcze znaczniejsze ale na twoją niekorzyść, bo siedzisz tu od tamtego czasu w przeciwieństwie do mnie. Nie wspominając już o twoim kompanie Madianie, przyznajesz się jeszcze do rozmówek z nim? potwierdzałeś wtedy wartość cierpliwości i atrakcyjność inwestowania w cypryjskich braci :) > W takim razie konsekwentnie bądź cierpliwy - latka mijają szybko jak mówią starsi ludzie :)
jasne hihihi nazwać dzbanek kogoś kto został na peronie. Takie pokrętne tłumaczenia możesz mówić do lustra i może to odbicie które widzisz w to uwierzy. Wtopiłeś tutaj niemiłosiernie i w sumie dobrze, że komuś chce się bawić w archeologa i to odkopuje.
A czym innym jest komentować a czym innym pisać wprost, żeby kupować za 70gr po poleci PEWNIKIEM na 1zł a tych co nie kupowali nazywać dzbanami.
A o wtopie życia (multiwtopie) to piszesz o sobie. ja ci już pisąłem, że nawet ci ktorzy byli na haczyku wyszli stąd zarobieni po spadku na 20gr i zostałeś tu sam. Poza tym już wymieniłem spółeczki na których popłynąłeś ( z rozrzewnieniem wspominam czas, gdy wszedłem w kontrze do ciebie na Allegro na szorty podczas gdy ty sprzedawałeś w panice gdy kurs spadał).
pisałes, że zniknąłem na jakiś czas. Wiem, że tęskniłeś, więc wróciłem. Popiszemy trochę, powspominamy stare czasy,
Dnia 2024-09-17 o godz. 11:39 ~InżynierMaliniak napisał(a): > Dnia 2024-09-17 o godz. 11:14 sandman76 napisał(a): > > -58,43% - strata się powiększa. > > > > poznajesz ten kolor, co? > > > > > Temat zastępczy po "koszyczkach" :) Czujesz (pisząc te bzdury) ulgę po wtopie życia? > Po pierwsze drwiłem z tych 4%, które trafiły się wam tamtego dnia. ha ha ha ! > Dodam ci coś więcej: znalazłyby starsze wpisy, w których oceniłem "wartość" tej inwestycji. Tam cyferki będą jeszcze znaczniejsze ale na twoją niekorzyść, bo siedzisz tu od tamtego czasu w przeciwieństwie do mnie. Nie wspominając już o twoim kompanie Madianie, przyznajesz się jeszcze do rozmówek z nim? potwierdzałeś wtedy wartość cierpliwości i atrakcyjność inwestowania w cypryjskich braci :) > W takim razie konsekwentnie bądź cierpliwy - latka mijają szybko jak mówią starsi ludzie :)
znów bawisz sie w obrażalskiego konfidenta i donosisz moderatorowi, choć wiesz dokładnie, że moje posty są zawsze pełne kultury więc nie mogą cię obrażać ad persona. Ale z tego wynika, że boisz się po prostu prawdy i odnośników do naszych starych polemik (nie - to nie są tematy zastępcze, bo każdy z nich był wymyślony i napisany przez ciebie, ale jak widać są bardzo dla ciebie niewygodne).
ale spokojnie... wiem że przeczytałeś zanim zostało skasowane a twoja reakcja jest spodziewana :)
Dnia 2024-09-17 o godz. 12:54 ~Tomek napisał(a): > Sandman, że Tobie się chce jeszcze pisać z tym nagonem....
dawno mnie nie było, a ze względu na to jak wiele spamu on tu umieszcza to postanowiłem tutejszym nowym forumowiczom uświadomić, z kim, czy bardziej z czym mają do czynienia (choc widzę że kilku też zabawiło się w archeologów i wykopują jego wspaniałe inwestycje jako dawcy kapitału.
krótko mówiąc: wtopa za wtopą (nawet tutaj wtopił). Więc bierzcie to co on pisze w wielki nawias, a na pewno nie brać tego na serio.