• Zostaliście na peronie Autor: ~InżynierMaliniak [185.35.198.*]
    jak was nazwać? "dzbany" ?
  • Re: Zostaliście na peronie Autor: aberald69 [213.17.162.*]
    peroniarze :D
  • Re: Zostaliście na peronie Autor: ~AA [37.30.48.*]
    Gamonie Giełdowi.
  • Re: Zostaliście na peronie Autor: ~tango [194.28.48.*]
    Spółka sheeeeeet
    to jedno wielkie gówno, nic nie warte
  • Re: tango Zostaliście na peronie Autor: ~AA [37.30.48.*]
    No masz racje gówno ta spółka.
  • Re: tango Zostaliście na peronie Autor: ~Jełop [188.146.202.*]
    Ja żem został, kurna
  • Re: Zostaliście na peronie Autor: ~Nowy [5.173.56.*]
    Hahah osły na peronie 4% wzrostu pewnie wiście osły na 1.2 albo 1.6 a podnieta o taki wzrost.
  • Re: Zostaliście na peronie Autor: novicjusz [5.173.255.*]
    Dnia 2021-07-23 o godz. 19:20 ~Nowy napisał(a):
    > Hahah osły na peronie 4% wzrostu pewnie wiście osły na 1.2 albo 1.6 a podnieta o taki wzrost.

Nawet najdłuższą podróż rozpoczyna się od jednego małego kroku.
  • Re: Zostaliście na peronie Autor: ~TwojLuigi [5.173.84.*]
    maliniak ile wtopiłes 3 lata temu xDD. A jedak - syndrom Sztokholmski
  • Re: Zostaliście na peronie Autor: ~InżynierMaliniak [66.23.202.*]
    Dnia 2024-09-11 o godz. 08:03 ~TwojLuigi napisał(a):
    > maliniak ile wtopiłes 3 lata temu xDD. A jedak - syndrom Sztokholmski

Logika i kojarzenie nie chce ciebie zaskoczyć. A pętla wisielca uwiera i niedotlenienie robi swoje :)
    Wiesz co to ironia ? No wiesz, ha ha ha ha ale skoro potrafisz grzebać w necie to se znajdziesz :)

To ile jesteś w plecy na dzisiaj? Jaki masz próg bólu, przy 19 popuścisz?
  • Re: Zostaliście na peronie Autor: ~Luigi [5.173.84.*]
    Napisz jeszcze że ktoś ci nicka podrobił. Ps
    Tyle czasu siedzisz na tym i wiesz na jakim poziomie wszedłem, jesteś coraz słabszy hehehe.
  • Re: Zostaliście na peronie Autor: ~InżynierMaliniak [69.162.72.*]
    Dnia 2024-09-11 o godz. 09:05 ~Luigi napisał(a):
    > Napisz jeszcze że ktoś ci nicka podrobił. Ps
    > > Tyle czasu siedzisz na tym i wiesz na jakim poziomie wszedłem, jesteś coraz słabszy hehehe.

No nie wiem, nie wiem jak wysoko cię kwity nabiły na hak, bo taki osobnik jest początku zlewany przeze mnie :)
    Przeceniasz swoją wartość, tak jak przeceniłeś inwestycję w tę lipę od miliarda dolarów kapitalizacji :)

Ps. wierzysz, że ci się stanie ten miliard $ robaczku ?
  • Re: Zostaliście na peronie Autor: ~InżynierMaliniak [209.58.130.*]
    Dnia 2024-09-11 o godz. 09:05 ~Luigi napisał(a):
    > Napisz jeszcze że ktoś ci nicka podrobił. Ps
    > > Tyle czasu siedzisz na tym i wiesz na jakim poziomie wszedłem, jesteś coraz słabszy hehehe.

No nie wiem, nie wiem. Nie wzbudzało nigdy mojego zainteresowania ja wysoko przeciętny wisielec wlazł na hak.
  • Re: Zostaliście na peronie Autor: ~Ja [95.160.156.*]
    Maliniak z huba zszedł żeby powisieć na medappie hahahaha inwestor amerykański tam się pojawił
  • Re: Zostaliście na peronie Autor: sandman76 [77.222.229.*]
    Dnia 2024-09-11 o godz. 13:22 ~Ja napisał(a):
    > Maliniak z huba zszedł żeby powisieć na medappie hahahaha inwestor amerykański tam się pojawił

brał hubtech między 70-78gr i mocno wierzył w scenariusz, że będzie ponad 1 zeta.
    Pełno tego jest tutaj na forum - widzę nawet, że coraz więcej osób odkopuje jego stare wątki, których wolał by, żeby nie było.

no ale cóż....
    szkoda tylko, że skarży się moderatorowi na posty, w których nawiązuję do starych dysput, szczególnie do jego prognoz o " 100% ostatecznym pogrążeniu GPW przez USA w 2023". Widać moderator go kocha bo kasuje jeden za drugim posty, które przecież nie mają nic obraźliwego w swojej formie.
    Jak zobaczysz gdzie jest GPW dziś a gdzie była gdy wieszczył spadki, jak przegrał na Allegro, na Elkop, na Medapp, na KGHM i na CDPR (i wielu innych o których nie omieszkał poinformowac forum) to zrozumiesz dlaczego płacze tutaj na forum przez tyle lat, odżegnując się od wszelkich kopów, które sam sobie zasadził.

• Re: Zostaliście na peronie Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    -58,43% - strata się powiększa.

poznajesz ten kolor, co?
  • Re: Zostaliście na peronie Autor: ~InżynierMaliniak [173.208.219.*]
    Dnia 2024-09-17 o godz. 11:14 sandman76 napisał(a):
    > -58,43% - strata się powiększa.
    >
    > poznajesz ten kolor, co?

Temat zastępczy po "koszyczkach" :) Czujesz (pisząc te bzdury) ulgę po wtopie życia?
    Po pierwsze drwiłem z tych 4%, które trafiły się wam tamtego dnia. ha ha ha !
    Dodam ci coś więcej: znalazłyby starsze wpisy, w których oceniłem "wartość" tej inwestycji. Tam cyferki będą jeszcze znaczniejsze ale na twoją niekorzyść, bo siedzisz tu od tamtego czasu w przeciwieństwie do mnie. Nie wspominając już o twoim kompanie Madianie, przyznajesz się jeszcze do rozmówek z nim? potwierdzałeś wtedy wartość cierpliwości i atrakcyjność inwestowania w cypryjskich braci :)
    W takim razie konsekwentnie bądź cierpliwy - latka mijają szybko jak mówią starsi ludzie :)
    Dnia 2024-09-17 o godz. 11:39 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > Dnia 2024-09-17 o godz. 11:14 sandman76 napisał(a):
    > > -58,43% - strata się powiększa.
    > >
    > > poznajesz ten kolor, co?
    >
    >
    >
    >
    > Temat zastępczy po "koszyczkach" :) Czujesz (pisząc te bzdury) ulgę po wtopie życia?
    > Po pierwsze drwiłem z tych 4%, które trafiły się wam tamtego dnia. ha ha ha !
    > Dodam ci coś więcej: znalazłyby starsze wpisy, w których oceniłem "wartość" tej inwestycji. Tam cyferki będą jeszcze znaczniejsze ale na twoją niekorzyść, bo siedzisz tu od tamtego czasu w przeciwieństwie do mnie. Nie wspominając już o twoim kompanie Madianie, przyznajesz się jeszcze do rozmówek z nim? potwierdzałeś wtedy wartość cierpliwości i atrakcyjność inwestowania w cypryjskich braci :)
    > W takim razie konsekwentnie bądź cierpliwy - latka mijają szybko jak mówią starsi ludzie :)

jasne hihihi
    nazwać dzbanek kogoś kto został na peronie. Takie pokrętne tłumaczenia możesz mówić do lustra i może to odbicie które widzisz w to uwierzy.
    Wtopiłeś tutaj niemiłosiernie i w sumie dobrze, że komuś chce się bawić w archeologa i to odkopuje.

A czym innym jest komentować a czym innym pisać wprost, żeby kupować za 70gr po poleci PEWNIKIEM na 1zł a tych co nie kupowali nazywać dzbanami.

A o wtopie życia (multiwtopie) to piszesz o sobie. ja ci już pisąłem, że nawet ci ktorzy byli na haczyku wyszli stąd zarobieni po spadku na 20gr i zostałeś tu sam. Poza tym już wymieniłem spółeczki na których popłynąłeś ( z rozrzewnieniem wspominam czas, gdy wszedłem w kontrze do ciebie na Allegro na szorty podczas gdy ty sprzedawałeś w panice gdy kurs spadał).

pisałes, że zniknąłem na jakiś czas. Wiem, że tęskniłeś, więc wróciłem.
    Popiszemy trochę, powspominamy stare czasy,

stay tuned!
  • Re: Zostaliście na peronie Autor: ~Luigi [94.254.150.*]
    Hahaha maliniak zero logiki w twoich wpisach! Hahahaha
    Dnia 2024-09-17 o godz. 11:39 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > Dnia 2024-09-17 o godz. 11:14 sandman76 napisał(a):
    > > -58,43% - strata się powiększa.
    > >
    > > poznajesz ten kolor, co?
    >
    >
    >
    >
    > Temat zastępczy po "koszyczkach" :) Czujesz (pisząc te bzdury) ulgę po wtopie życia?
    > Po pierwsze drwiłem z tych 4%, które trafiły się wam tamtego dnia. ha ha ha !
    > Dodam ci coś więcej: znalazłyby starsze wpisy, w których oceniłem "wartość" tej inwestycji. Tam cyferki będą jeszcze znaczniejsze ale na twoją niekorzyść, bo siedzisz tu od tamtego czasu w przeciwieństwie do mnie. Nie wspominając już o twoim kompanie Madianie, przyznajesz się jeszcze do rozmówek z nim? potwierdzałeś wtedy wartość cierpliwości i atrakcyjność inwestowania w cypryjskich braci :)
    > W takim razie konsekwentnie bądź cierpliwy - latka mijają szybko jak mówią starsi ludzie :)

znów bawisz sie w obrażalskiego konfidenta i donosisz moderatorowi, choć wiesz dokładnie, że moje posty są zawsze pełne kultury więc nie mogą cię obrażać ad persona. Ale z tego wynika, że boisz się po prostu prawdy i odnośników do naszych starych polemik (nie - to nie są tematy zastępcze, bo każdy z nich był wymyślony i napisany przez ciebie, ale jak widać są bardzo dla ciebie niewygodne).

ale spokojnie... wiem że przeczytałeś zanim zostało skasowane a twoja reakcja jest spodziewana :)
  • Re: Zostaliście na peronie Autor: ~Tomek [37.30.16.*]
    Sandman, że Tobie się chce jeszcze pisać z tym nagonem....
    Dnia 2024-09-17 o godz. 12:54 ~Tomek napisał(a):
    > Sandman, że Tobie się chce jeszcze pisać z tym nagonem....

dawno mnie nie było, a ze względu na to jak wiele spamu on tu umieszcza to postanowiłem tutejszym nowym forumowiczom uświadomić, z kim, czy bardziej z czym mają do czynienia (choc widzę że kilku też zabawiło się w archeologów i wykopują jego wspaniałe inwestycje jako dawcy kapitału.

krótko mówiąc: wtopa za wtopą (nawet tutaj wtopił). Więc bierzcie to co on pisze w wielki nawias, a na pewno nie brać tego na serio.
  • Re: Zostaliście na peronie Autor: ~MasterOfPuppets [188.146.96.*]
    Jak nazwać maliniaka? Dzbanek inwestycyjny dekady?
  • Re: Zostaliście na peronie Autor: ~Bolesław [89.187.246.*]
    Dokładnie jutro jazda !
  • Re: Zostaliście na peronie Autor: ~Kurmanajadzanadze [5.252.212.*]
    Tak dokładnie jazda na tyłku w doł .
  • Re: Zostaliście na peronie Autor: ~Stefan [46.205.195.*]
    Ale to smutne ...
    Spokojnie dziś jest jeszcze czas na zakupy
  • Re: Zostaliście na peronie Autor: ~Grażyna [77.222.255.*]
    Ciekawe kto i dlaczego w środę wciągnął 1 000 000 akcji? Malinka zmienił zdanie? Nie bo za jego marną prowizję musiałby naganiać tutaj 30 lat....
  • Re: Zostaliście na peronie Autor: ~Jaminadze [5.252.212.*]
    Akcyjek jest tak dużo że można obdzielić cały świat . A kto nie kupił to szczęściarz po po raporcie zwała będzie 12 groszy murowane
    Murowaną to będziesz mieć cele już nie długo
[x]
HUBTECH 2,64% 0,23 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.