Raczej zaślepiony jesteś swoją długą pozycją i pewnie sporym kapitałem utopionym w nich, że nie chcesz nawet spróbować dopuścić do siebie wątpliwości, ale powiem Ci, co jest nie tak: - ta potężna umowa to umowa ramowa, może coś z niej dostaną a może nie - insiderzy ładnie podkupili przed tym info akcje a potem spuścicli na szczycie, bo wiedzą, że ryzyko było spore - dodatkowa pierwsze transakcje i przetargi w ramach tej umowy mogą być nawet i za kilka lat jak nie będzie się im śpieszyć
Ja lapie na 1,40 ich :) jest luka do domknięcia :)
Jakie kilka lat ??????????????????? Całość ma być zakończona do 42 mcy . Teraz czekam na wyniki 16sierpnia jeżeli będą dobre to kursu już nic nie powstrzyma . A te przetargi to będą tylko wisienki na torcie .
To jest newconnect. Zobacz to samo na techinvest group, tylko że tutaj o niebo lepsze wyniki. Zainteresowanie spolka zerowe. Czekamy na wyniki lub prędzej jak wejdzie spółdzielnia i napompuje sztucznie kurs
Do następnego komunikatu może być marazm, ale mam przeczucie że w ciągu tygodnia powinna być jakaś dobra informacja ze spółki. Bo tu złą informację ciężko sobie wyobrazić - przynajmniej mi. Pozdrawiam
Potrzebne jest kolejne espi żeby zebrać inwestorów. A wyniki już niedługo więc idealnie. Pewnie sprzedali ci co już długo wiszą na haku, ale będą tego żałować