Było 3k, baton został nadgryziony. Może ktoś już ma dosyć rocznego boczniaka i wychodzi, wątpię, żeby "gruby" ryzykował utratę 3k akcji na tak niskim poziomie tuż przed premierą.
Niewykluczone. Ale wydaje mi się, że jeszcze poczekamy - może do czasu raportu kwartalnego, może do premiery WH, a może ciut dłużej. Tak czy siak, w kilkuletniej perspektywie nie ma większego znaczenia, czy ktoś zapakuje się po 50, czy po 70. Pamiętajmy, że firma będzie się rozwijać sama z siebie, a dodatkowo wraz z dynamicznym rozwojem branży. Zwłaszcza na plecach facebooka :)
Przyszłość jest pewna. Cały czas powiększają zespół, ostatnio szukali 8 nowych specjalistów. Za chwilę będą zyski z dwóch źródeł i jedyna na co mam nadzieję, to że następny projekt będzie bardziej casualowy, przeznaczony do większej grupy graczy. Z takim know-how i sporym już zespołem z doświadczeniem będą mogli pracować nad dwoma większymi projektami jednocześnie.
Obecnie pracujemy nad grą w uniwersum Warhammer Age of Sigmar: Tmepestfall, oraz innymi niezapowiedzianymi tytułami VR.wizardy dt na oq2 mają już 150 ocen