Nie masz sie co spieszyc - nabierzesz duzo taniej kapital z NC odchodzi - od kilku tygodni widać, od 8 zł zlapalo trend spadkowy teraz dolozy fundusz i 2 zł będzie moment
Teraz to odpłynął, Przy cenie 2zl za akcję ich kapitalizacja wynosiła by 14mln czyli dokładnie tyle ile jest gotówki w kasie, a nie mają długów. Mówimy o spółce która zarabia rok w rok.
Liczę się z tym że spadnie bo widać że ten kto wychodzi ma sporo tego jeszcze do wyrzucenia, ale bardzo wątpię by spadło poniżej 4.50
Janusz to tylko gielda - dzis masz jutro nie masz :) Nigdy nie mów nigdy bo sie nie miło zaskoczysz - zobacz jak kapitał ucieka z nc i wielu spolek. Tu po za tym nigdy ruchu nie bylo nigdy spolka nie byla modna. Obroty sa teraz jakies bo sie wysypuje ktos od kilku tygodni ale jak piszą ze bedzie spadac to mydlili Wam oczy ze robicie kolejne kółko :)
Czytam co piszesz I wydaje mi się że patrzysz tylko na wykres I stąd wniosek że skoro kilka lat temu bujał się w okolicy 2zł to tam wróci.
Zauważyłeś że od tego czasu spółka kilkukrotnie zwiększyła przychody I zyski? Gotówki w kasie też jest znacznie więcej.
wykres akurat duzo mowi no ze 7.4 trzeba bylo sie ewakuować bo weszliśmy w spadkowy na szerokim bedzie korekta to wszyscy zaczną uciekać caly nc sie kurczy jak kilka lat temu - a wszedzie na forum pisza ze juz czas na NC wiec niz z tego na razie nie bedzie :)
No jestem ciekaw do ilu zjedzie. Fakt jest taki ze wychodzi ktos duzy i to widać. W takich sytuacjach stoi się z boku bo mała płynność przy wyjściu większego inwestora moze sprowadzić kurs do na prawdę niskich poziomów.
I co? opłacało się zbierać po 5.60, wywaliłem to właśnie po 6.15. Nastroje na rynku się pogorszyły wariant delta enta fala pandemii. Mam nadzieję odkupić taniej
Ty to jesteś prawdziwy Janusz...
Kogo interesuje po ile kupiłeś, za ile sprzedales??? Musiałeś mieć kiepskie życie, pisząc tu , żeby się dowartosciowac. Teraz jest czas na dobieranie, a nie na oddawanie, ale co Ty możesz na ten temat wiedzieć...
no i 4 ke juz bylo widac wiec i 2 ke zobaczymy na nc ze firma cos robi nic nie znaczy jak widać pozniej 2 lata bujania i moze z 2 na 3 pójdzie jak sie jakis "fundusz" chwilowy znajdzie :)
w takim tempie to dwójka jeszcze w wakacje :) na całym nc lament tutaj fund brał ponizej 2 zł wiec caly czas ma ponad 100 % polecam z zakupami poczekać a nie nabijać im kase