• UBRANI 4+ WYSTOMP:) Autor: ~Sebastian [178.43.199.*]
    Jak Wam leci czas na tym haku?:)Tyle dobrych okazji a Wy się ubraliście w gniota.
  • Re: UBRANI 4+ WYSTOMP:) Autor: ~Marwa_kuć [37.47.31.*]
    Podniecasz się obrotami rzędu kilkunastu tysięcy złotych? Na giełdzie grasz kieszonkowymi od mamy?:P
  • Re: UBRANI 4+ WYSTOMP:) Autor: ~Sebastian [178.43.199.*]
    Niech będzie że babci z portfela wyciągnąłem ,a ty leszczu pewnie zainwestowałeś oszczędności życia w tego gniota hahahaah
    Bedziesz wisiał do końca życia na tym haku.
  • Re: UBRANI 4+ WYSTOMP:) Autor: grzegwaw [85.221.133.*]
    ciagla zmiana ksywek nie ukryje trolla. obroty sa poki co symboliczne, wiec latwo kursem manipulowac ot i tyle
  • Re: UBRANI 4+ WYSTOMP:) Autor: ~tt [109.210.150.*]
    Niezla dzisiaj pozoga w tym sektorze... ciekawe czy bedzie jeszcze nizej?
  • Re: UBRANI 4+ WYSTOMP:) Autor: vacarius [5.173.123.*]
    Ubrałem się ale jak się nie ubierać gdy spółka ma 10 milionów kapitalizacji a nadchodząca gra ma 8500 wichlisty. Lepiej spytak kto się ubrał po 6zł i załapał się na spadek cyberpunkowy całego sektora a teraz sprzedał po 4zł.
    kolejny ktory ma jakies tajne informacje wyssane z palca, co ma na celu to trollowanie przy tak malych obrotach?
  • Re: UBRANI 4+ WYSTOMP:) Autor: muaddibb [89.228.45.*]
    Siemano Vacarius. Też dobrałem. 8500 to ma followersów nie wishlisty, nie myl tego. Wishlisty ma 45k. Tak czy siak followersów ma tylko co Sniper Contracts 2 więc mega. Steam jest aktywny. Media też piszą nawet o prologu (pierwszy raz widzę, aby komuś się chciało). Najlepsze jest to, że ogłoszono prolog 14 maja czyli rocznica... kto chce to sam znajdzie. Można dzięki temu wywnioskować datę premki. Zobaczymy.
    Mam kumpla co pod 6zł wisi i nie panikuje, bo taniocha jest. Im więcej leszczy ze stratą wywali tym lepiej dla kursu zawsze.
    na skoki ma tez ogolny trend w sektorze u mnie dzisiaj caly gamedev na czerwono jedna spolka zjechala wrecz o 20%
  • Re: UBRANI 4+ WYSTOMP:) Autor: ~m_i_k_e [5.173.230.*]
    Masakra ta spolka, Cen poniżej ceny sprzed 2 lat. Prezes się gada że inwestorzy zaufało spółce bo ta wzrosła na deboucie 40 procent to nic że od debiutu spadło prawie 50 procent Masakra
    ma mowic ze spadlo bo cala branza padla? zastanow sie jak by takie cos na kursy wplynelo wsrod mniej ogarnietych, dobrze ze buduje dobry pr widac ich w sieci a przy okazji pokauzja konretne posty w grach wiec to tez co innego
  • Re: UBRANI 4+ WYSTOMP:) Autor: ~m_i_k_e [5.173.251.*]
    Oni nawet nie są w stanie określić kiedy będą premiery gier. Myślałem że to będzie dobra inwestycja ale chyba się myliłem niestety....
    to ze nie mowia to nie znaczy ze nie wiedza plw tez teraz nie podaje od razu dat a plw ogarnie sprzedaz. zaraz gamedev wroci do lask po wtopie cdp wiec bedzie lepiej a tu jest dobrze bo pokazuja postepy a nie to co na wydmuszkach typu simfabric
[x]
ATOMJELLY 0,00% 1,10 2025-12-09 16:37:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.