• EWAKUACJA!!!!!!! Czytać!!!!!!! Autor: ~UWAGA [89.64.111.*]
    Zaraz dolne widły!!!!
  • Re: EWAKUACJA!!!!!!! Czytać!!!!!!! Autor: ~KTosia [83.3.166.*]
    Wiać!!! bo leci na 0,50!!!!!
  • Re: EWAKUACJA!!!!!!! Czytać!!!!!!! Autor: ~UWAGA [89.64.111.*]
    Uciekaj. Będzie zjazd na 10 gr!!!!
  • Re: EWAKUACJA!!!!!!! Czytać!!!!!!! Autor: ~KTosia [83.3.166.*]
    0,01 !!! Drugie IDH 10 lat się z 0,01 nie ruszy!!!!!!!
  • Re: EWAKUACJA!!!!!!! Czytać!!!!!!! Autor: ~KTosia [78.11.162.*]
    Nie widzicie że paroma sztukami podciągają? Dystrybucja na całego !!!!!!!!!!!!!
  • Re: EWAKUACJA!!!!!!! Czytać!!!!!!! Autor: ~ktoś-1 [87.101.35.*]
    Tosia Ty za zakupy się zabrałaś dlatego takie trolo lolo ?, albo w co śmiem powątpiewać takim Robin Hoodem jesteś ???

No stwierdziłam że jak nie chcą brać to się zapakuję. Niech leży. Kiedyś się przyda. No ale za drogo. Wymyśliłam że chce tyle co Ty :)))) pod 5%.Sie zgadamy i Ty będziesz Zarząd a ja Rada Nadzorcza. W końcu ciastka kupne, od czasu do czasu też można zjeść :))) Takie maślane do kawy mogą być. Latte poproszę bez cukru :))))))
    Typowa Kobieta ,- Ty do roboty , a ja Cię będę kontrolowała zwłaszcza twój portfel co by za ciężki nie był
    No co Ty. Ja w życiu od chłopa kasy nie wzięłam. Ja zbyt liberalna jestem i wyrozumiała i samonadwystarczalna. Ale kontrola musi być bo jeszcze mi tutaj sprzedasz na boku albo konopie zaczniesz w biurze sadzić. Sadzić możesz, tyle że po godzinach. W pracy arbeit, albo urlop na żądanie. W końcu o dobro wspólne trzeba dbać. Przychody spółce też zabezpieczyć jakieś porządne.
    Zapodalam temat na...:) tylko sza... bo jak się zlecą to mi podbiją za wcześnie....:))))) Nie mów jakby Cię ktoś pytał że to o infre chodzi :)))))
    W zasadzie to Ola może za mojego słupa robić. Zorganizuje się Michała i może... Ghostunia, z litości się zgodzi. A jak będzie Ghostunio to jak my tu zatrzęsiemy to i 80 bedzie za miesiąc.
    Dalej jeździ na rowerku ? ,dobrze poczytać jego pisanie , dawno tam nie zaglądałem, w zasadzie po wyskoku, a mojej niebywałej porażce tam pełno nowych owieczek , a mądre ,że boli .
    Już myślałem, że podwładnego z białym ręcznikiem przewieszonym na przedramieniu chcesz ze mnie zrobić,( ktoś podejdź Tosia cię zdzieli ,bo leniwe owce nie chcą rysować nowych wierzchołków )
    Marychę zaś legal kupić pragnę , tą wirtualną jutro co mi raz palce poparzyła , i grzecznie pytam czy ten z Katowic podziurawiony karnet coś badała wnikliwie do twoich czarnych koników należy ??? Czytałem o tej dziwnej emisji i tak jakoś bez przekonania , coś tak ni to łowce ni wilki jakieś takie szakale damy tanio , zapłać drożej , a może na lud czekają aż w pędzie rysować maxy będzie , - co sądzisz
    Co za giełda , łowce nie pasą się , wilków aż do zatrzęsienia, i do tego zarządy jak zombi na na naszą krew czekają
    A ja Tosia jak biedny żuczek , tu na lizak tam na lizak , czasami sam patyk , a i patykiem się trafi
    No to bidak z biedakiem grajo. Ale ziarno do ziarka :). Trzeba być uważnym to się trochę nazbiera. Wilkom z gardzieli wyrwiemy :). Nie kupuję teraz moich koników i na razie nie radzę. Będą lecieć. Zlecą to dam znać co i jak. Na razie czekam z tym co mam. ( Może infre kupię po 0.90 :))) albo lepiej po 0,50 :))). Zbieram na coś z fundamentami na wakacje w sam raz.... Może introl, może Blirt ale mam dużo taniej więc myślę..., może sonke dokupię jak będzie za 5:). Nie wiem. Poczekam na Sfinksa czy nie poleci po odwieszeniu. Spekula może to będzie brać. Ja patrzę na kilka spółek i w zależności od ceny i ... przeczucia biorę.. tiga dziś dobrałam.. Nigdy nie mam tak że biorę dużo jednej.. Najwyżej dobieram jak widzę coś pizytywnego.A Ty jak kupujesz? Patrzysz co na Facebooku piszą czy jak? Znam takich co właściwie tak robią.
    lubię w te rysowane górki i dolinki paczeć , czasami się uda czasami nie . I taką partyzantkę częścią uprawiam podjazd i wynocha tak dla sportu , Tosia lobo cobo , dev - domknięta przerwa w rysowaniu , owce oddały i wilki wypasione teraz news że marychę sieją .
    Parę takich funduszy emeryckich zakopałem w bosiu, jastrzębiu i ociupinkę w miedzi - nie wolno paczeć a co dopiero dotykać, a z innych wynalazków - haczyk na sfinksie, drageus - nic wielkiego , prawie prezio tutaj ( i nie potrafię zrozumieć jak możesz napisać prosto z mostu, że po 50 gr chcesz kupić) Naprawdę nie pojmuję , sądzisz że to fundacja O.T. że darmo będzie rozdawać ? Browaru kiedyś nakupiłem, do przodu , ale jakbym dał wszystko pkc to najgłębszy szyb w Polsce bym wywiercił , madkoma , ekopol lata ściskam tak po trochę - czy to się opłaci zwarzywszy na inflację - nie pytaj
    Ty myślisz że ja poważnie sądzę że po 0,5 kupie? No coś Ty... Tak walę głupoty jak zwykle... Idę spać bo dziś wszystkich obrażam. G się też na mnie wkurzył. Chyba się zbyt rozbrykalam :(. Dobranoc
  • Re: EWAKUACJA!!!!!!! Czytać!!!!!!! Autor: ~ktoś-no1 [37.7.50.*]
    Spokojnie Tosia , jak dają co się będziesz krępować
[x]
INFRA 5,56% 2,09 2026-05-22 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.