• Ręce opadają jak czytam niektóre posty Autor: bart2020 [165.225.206.*]
    Tak, jest dzisiaj wystawione stoisko TG i można zobaczyć katalog. W tym katalogu widzimy, że spółka TG finalnie zamknie proces wejścia na giełdę pod koniec 2021 roku. Każdy to wiedział, to żadna nowa informacja dla ludzi, którzy mają pojęcie o takich procesach... Jeżeli plan połączenia TGS i TG pojawi się np. 1 maja. To od 1 maja zaczyna lecieć czas łączenia się spółek. Musi być zwołane WZA, potem musi KRS zatwierdzić wszystkie zmiany. To trwa kilka miesięcy. Z praktyki nawet 6 miesięcy. Stąd formalnie proces wejść TG na giełdę to koniec 2021 roku - zmiana w KRS i połączenie dwóch podmiotów prawnych. Ale... TGS już za tydzień albo dwa będzie miał nowy tricker na giełdzie. Zniknie nam KKH i nazwa KK Herbal. Ponadto możemy się spodziewać, że przed albo zaraz po planie połączenia dojdzie do zmiany prezesa TGS i zostanie nim prawdopodobnie Pan Jasiński. Również możemy oczekiwać, że po planie połączenia wszystkie komunikaty TG będą podawane przez TGS - jest to właściwie pewne. Plan połączenia przy posiadanych pakietach kontrolnych przez MG (o tym mówił Pan Wcześniak) na TG i TGS jest właściwie końcem połączenia. Wszystkie pozostałe procesy, które będą trwać około 6 miesięcy, są formalne. Stąd uważam, że informacja w katalogu TG jest bardzo dobra bo mówi nam o tym, że do połączenia dojdzie. Zapis, że na koniec 2021 dotyczy formalnego zamknięcia procesu wejścia na giełdę.

Co do gier i ich premier na 2022 rok. Możemy być jednego pewni, że te 4 gry nie wyjdą później niż w 2022 roku. Pan Wcześniak jasno powiedział, że nie podają dat premier dopóki nie są pewni. Muszą być zatem pewni roku 2022. Ja uważam, że jakaś z tych gier wyjdzie w 2021. Ale rozumiem ich podejście. Nie chcą ewentualnie generować zamieszania. Nawet jeżeli wyszłyby wszystkie w 2022 roku. To mamy te 8 miesięcy w 2021 roku na grzanie tematów gier, trailerów, obecności Sokoła itd. Niech to podniesie kurs do jakiegoś poziomu, poziomu od którego zaczniemy wejście w rok 2022 kiedy będziemy oczekiwać 4 premier (!).

Ja jestem tu na longa. Siedzę od początku grudnia 2020. Po cichu liczyłem, że premiery bedą dopiero w 2022 roku. Nie potrzebne nam są gwałtowne wzrosty pod niepewne premiery na 2021 rok. Lepiej powolne budowanie kursu po emisji połączeniowej i uklepanie ponownego poziomu, a potem wejście na oczekiwane poziomy pod 4 premiery na 2022. A może zaskoczą nas np. we wrześniu mówiąc, że GS będzie wydany w listopadzie 2021? Kurs lepiej reaguje na niespodziewane niż spodziewane. Ich taktyka jest słuszna,

Powodzenia
  • Re: Ręce opadają jak czytam niektóre posty Autor: ~Piotr81 [185.17.115.*]
    Przepraszam ale twój post się niesamowicie nie trzyma kupy i robisz straszne intelektualne fikołki. Dla cb jedna gra wyjdzie w 2021 bo wiesz lepiej niż prezes który zapowiedział gry na 2022. Dodatkowo pomimo tego ze uważasz ze gra wyjdzie w 2021 po cichu od początku liczyłeś na wszystkie gry w 2022. Skoro gry są w 2022 to nikt tutaj nie musi się z niczym spieszyć. Wiec teraz próba cierpliwości, chociaż bardzo możliwe ze będzie tak jak już niektórzy pisali ze kurs będzie opadał pod własnym ciężarem.
  • Re: Ręce opadają jak czytam niektóre posty Autor: ~GeneralKakao [185.94.192.*]
    To Piotrusiu sprzedaj mi akcje i odejdź.
    Jesteś taki bystry czy tylko udajesz ? Forum chyba służy do wymiany poglądów, argumentów i ogólnej dyskusji. Tylko tyle masz do napisania? To może lepiej zamilcz
  • Re: Ręce opadają jak czytam niektóre posty Autor: ~GeneralKakao [185.94.192.*]
    Centralnie w samo kakao.
  • Re: Ręce opadają jak czytam niektóre posty Autor: bart2020 [78.8.214.*]
    To wyjaśniam. Uważam, że jest szansa, że jakaś gra pojawi sie jednak w 2021 roku, a 2022 rok jest wskazany z pewnym buforem bezpieczeństwa. Takie daty określa się zazwyczaj jako
    Niestety ale napisałeś uważam a nie uważam ze jest szansa. Po 2 po co niby ten bufor bezpieczeństwa ? Ze niby nie chcą zawalać terminów i być słowni ? Mówimy o spółce gdzie prezes MG które będzie miało conajmniej 70 proc udziałów tutaj sprzedał akcje pod próg żeby móc nimi walić w rynek bez raportowania ? Sory ale moim zdaniem prezes spółki wie lepiej od ciebie, zwykłego akcjonariusza kiedy będzie wydawać gry. Może założymy ze jednak wszystkie 4 będą w tym roku ? Bo zasada założenia jest taka sama jak twoja. Ja nie twierdze ze to zła spółka tylko moim zdaniem będzie tutaj dużo czekania a i tak do końca nie wiadomo jaka będzie emisja. Skoro gier nie robią i faktyczny zysk będzie w przyszłym roku to po co maja się spieszyć?
    Urwało wiadomość. Określa sie jako do jakiegoś terminu. Czyli np do 2022 roku.

Co do mnie to wolałbym premiery na rok 2022 a 2021 to powolny wzrost kursu.
    No i znowu mijasz się z prawda. Jasno jest powiedziane ze gry maja wyjść w 2022 a nie ,,do” a to jest spora różnica. Przepraszam ze tak się spieram ale jestem zainteresowany spółka i tym co się wokół niej dzieje. Takie detale właśnie decydują czy ktoś się tu będzie kisił pół roku i więcej czy może poczeka z inwestycja około 3-4 msc i weźmie akcje taniej. Oczywiście wszystko jest tutaj sporym ryzykiem a największym jest możliwa emisja. No ale na tym polega inwestycja w takie spółki.
  • Re: Ręce opadają jak czytam niektóre posty Autor: bart2020 [5.173.251.*]
    Napisane jest - planowana premiera. Planowana jest tutaj ważnym sformułowaniem. Odsyłam do raportu MG za rok 2020 w którym piszą, że chcą w 2021 wydać parę tytułów wśród których wymieniają Gangster Simulator.
  • Re: Ręce opadają jak czytam niektóre posty Autor: ~Weekend [31.0.71.*]
    Brat jak zawsze rzeczowo. Miłego weekendu
  • Re: Ręce opadają jak czytam niektóre posty Autor: ~tomaslfc14 [89.64.45.*]
    A nie właśnie spadek kursu? Skoro gry będą dopiero za rok, to pod co ma rosnąć przez najbliższe powiedzmy pół roku, skoro można np. spuścić kurs w okolice 1,3-1,5 zl, tam się grubo obkupić i 2-3 miesiące przed premierą zacząć robić mega pompę? To nie CDPROJEKT, gdzie kilka lat na ogromnych obrotach były stabilne wzrosty. Póki co to spoleczka z obrotami jak w warzywniaku, więc mój scenariusz jest bardziej realny.
    Mimo to, tak jak już tu kilka razy pisałem, ja długoterminowo w tą spółkę wierzę i trzymam co najmniej rok. A jeśli faktycznie mój scenariusz się spełni to nie omieszkam się dodatkowo obłowić w kolejne pakiety akcji :)
  • Re: Ręce opadają jak czytam niektóre posty Autor: bart2020 [5.173.251.*]
    Nie, w gamingu kurs zazwyczaj rośnie pod coś. Mamy polowe kwietnia 2021. Teraz przez kilka tygodni będzie temat przejęcia. Bedą sie pojawiać komunikaty formalne. Moim zdaniem niedobrze byłoby dla kursu aby np. w październiku pojawiła się premiera jakieś gry. Zazwyczaj trzy miesiące przed premierą zaczyna się już grzanie gry. Trailers, dema, Wishlist itp. Moim zdaniem nie dobrze byłoby gdyby tematy te się nałożyły. Tym bardziej że czytamy o tym, że formalnie proces połączenia dojdzie do skutku pod koniec roku. Do tego czasu będzie napływać bardzo dużo komunikatów formalnych od spółki. Moim zdaniem jeżeli informacje o grach planowanych na 2022 rok zaczną wypływać na jesień, a emisja będzie dobrze przyjęta przez rynek, to możemy do końca roku dociągnąć do bardzo dobrego poziomu wyceny. I wyobrażam sobie jaki może być dobry rok 2022 jeżeliby byłyby w nim rozplanowane cztery premiery. Cały rok byłby bardzo mocny na tej spółce.

Oczywiście dla graczy zorientowanych na szybki zysk taki scenariusz nie wydaje sie atrakcyjny.
  • Re: Ręce opadają jak czytam niektóre posty Autor: ~Chudini [88.156.129.*]
    Podbijam, żeby nie utonął w tym szambie. Bart jak zawsze jesteś w formie :-)
  • Re: Ręce opadają jak czytam niektóre posty Autor: ~Jacobb [188.147.33.*]
    Odnoszę wrażenie, że kilku tu obecnych chciałoby już chociaż 8zl pod nic. Tak to nie działa panowie. Albo inwestujecie w przyszłość albo czysta spekuła.
  • Re: Ręce opadają jak czytam niektóre posty Autor: ~aaaaaaaaaaaaaa [5.184.17.*]
    Piotrze81 przecież Bart i Pantaran tylko zbierają informację. Widzisz jakąś manipulację? Nie martw się, ja też i jeszcze nie jeden internauta też. Jesteś zdrowy na głowie i umyśle. Jeśli zaczniesz iść dalej, będą mówili, że masz kompleks Barta, jesteś peroniarzem, powinieneś się leczyć itd. Być może znów Bart będzie chciał Ciebie, czy mnie zdyskredytować, a kółko wzajemnej adoracji na 100%. Zapytam się na koniec Barta, jak tam nowe materiały "Projektu W" firmy Avatrix? Bart już czeka na nie od 2,5 miesiąca, ale bez akcji.
  • Re: Ręce opadają jak czytam niektóre posty Autor: ten1 [85.198.198.*]
    Bart jak zwykle rzeczowo. Dzięki za post.
    Pozostaje nam czekać na wywiad prezesa TG Patryka Jasińskiego oraz na ukończenie wyceny. Krok po kroku. Ten krok jest istotny.
    Dzięki! Bardzo cenie Twoje posty. Czysta merytoryka.
  • Re: Ręce opadają jak czytam niektóre posty Autor: ~Maklerrrr [37.47.57.*]
    Bart zgadzam się z twoim wpisem w 100 %
    Co niektórzy(chcący kupić w promocyjnych cenach) zaczynają się znów martwić emisją, o której na tym forum zostało powiedziane dosłownie wszystko.
    Kolejna sprawa kiedy będą gry(łowcy okazji szukających tanich akcji), gorączkują się że gry będą późno :)
    Akcjonariusze tu na dniach rusza spółka z gotowymi projektami ) i ludzmi którzy znają się na robocie (zerknijcie jak zaczynało Movie Games ).
    Czy kurs gotowca jakim jest TGS jest obecnie wysoki ? Niech każdy odpowie sobie sam :)
    Życzę cierpliwości i wytrwałości(lot troli dopiero przed nami)
    Pozdrawiam.
    Niesamowite jest to co tu się wypisuje. Konkretnie. Co niby zostało powiedziane na temat emisji ? Ze nikt nie wie jaka ona jest wiec co to za argument ? Wielkość emisji ustala jeden z drugim na forum ? Nikt tego nie wie. Kto się gorączkuje? Ja tylko chciałem merytorycznie podyskutować a ty rzucasz frazesami jak jakiś młokos. A kurs to czy jest wysoki czy nie ustali emisja wiec twoje pytanie możesz zadać jedynie prezesowi i radzie nadzorczej spółki. Jeżeli uważasz merytoryczną wymianę argumentów za trollowanie to doradzam zakończyć z wypowiadaniem się na forum. Na avatrix było tak samo każdy sobie może sprawdzić. Niby kasa do wyjęcia w ST a się okazuje ze jednak kiszonka z opadaniem. Bez urazy ale dyskutujmy merytorycznie.
  • Re: Ręce opadają jak czytam niektóre posty Autor: ~JanVertongen [37.30.22.*]
    Zgodzę się z Piotrem
    W moim poście nie ma nic o emisji. Sam bym chciał wiedzieć jaka ma być.
    Piotrze to jest forum TGS, a ty w kołko o avatrixsie.
    Pomyliłeś drzwi, podpowiem Ci to jest forum TGS (KKHERBAL).
    Znasz przysłowie, ,,uderz w stół norzyce się otworzą '' idelanie pasuje do ciebie.
    Wszystko i wszystkich krytykujesz, jak TGS odpali pewnie dalej będziesz niezadowolony.
    Jasne, rozumiem jednak bije z tych 2 sytuacji takie podobieństwo szczególnie w tego typu postach ze uznałem to za dobre porównanie. Jak ma się reszta twojego komentarza do tematu to może przemilczę, może masz jakieś inne argumenty co to kkherbal? I jeszcze jedno kogo krytykuje ? Ja tylko pokazuje kto mija się z prawda a kto nie. Jeżeli ktoś kłamie to mam w dyskusji to pominąć? Pokazuje tylko fakty będąc osobą która patrzy na sytuacje ,,jakby nie miała akcji ” i polecam tak robić każdemu, na każdej spółce
  • Re: Ręce opadają jak czytam niektóre posty Autor: ~aaaaaaaaaaaaaa [5.184.17.*]
    Piotrze81 to jeszcze zobacz BML, INNO GENNE, INBOOK, zobacz, jak można było pięknie spaść w dół :) To nie tylko AVATRIX. Zweryfikuj posty Barta i Pantarana i jak się zachowywał kurs. Nie moje hasło" jak bart wchodzi to wychodzi, jak wychodzi to kupuje" Ot cała zagadka.
    Czy Bart napisał coś, co mija się z prawdą? Na siłe chcesz tu zabłysnąć. Jaki masz powód?
    Bart zebrał do kupy, wszytkie dzisiejsze rewalacje.
    Co to jest KKHERBAL?
    Odniose się do tytułu wątku Barta ręce opadają ...
  • Re: Ręce opadają jak czytam niektóre posty Autor: ~John [93.105.176.*]
    Piotr81 swoim działaniem nie wiem co chce zrobić? obniżyć kurs? Nie zrobił zakupów jak była okazja.
    Jeżeli pytasz o moje plany to odpowiadam. Na ten moment mam taki pakiet jaki chciałem mieć. Nie jest on mały bo bliżej mu do 5% niż do 1% wszystkich akcji. Obecny moment nie jest dobry pod zakupy ponieważ obrót jest mizerny. Mam kurs zakupu wyższy niż obecny kurs. Ale tak zazwyczaj jest kiedy człowiek wchodzi na long. To normalne. Duże pakiety kupuje się na dużych obrotach a od dłuższego czasu obroty poniżej 2 zł są bardzo niskie. To tez dla mnie info że jakiekolwiek spadki na tak niskich obrotach są po prostu nieistotne. Papier jest zebrany tutaj i nie da sie teraz rozbudować dużego pakietu w krótkim czasie. Polecam zobaczyć wykres za ostatnie 3 miesiące i zerknąć na obroty...
  • Re: Ręce opadają jak czytam niektóre posty Autor: ~Inwestor [31.0.1.*]
    Avatrix?? Yyyyy.... Tam jest taka emisja że tylko bomba może ruszyć z miejsca.....
  • Re: Ręce opadają jak czytam niektóre posty Autor: ~husti [89.64.60.*]
    Dzięki za merytoryczny wpis. Dobrze poczytać coś konkretnego. Jestem tutaj na longa mam czas nigdzie mi się ze sprzedażą a jak będzie jeszcze cena promocyjna to sobie dokupie. Jak napisałeś w poprzednim tytule swojego wątku ( Cierpliwość ) popłaca.
    Dziękuje za miłe słowa
  • Re: Ręce opadają jak czytam niektóre posty Autor: ~John [93.105.176.*]
    Robisz dobrą robotę, ja również tu na długo z dobrym pakietem, jak pisałeś kwiecień maj wiele się wyjąśni.
  • Re: Ręce opadają jak czytam niektóre posty Autor: zoldak2020 [31.0.42.*]
    Chipsy otwieram popijam szkocką i obserwuję:p
  • Re: Ręce opadają jak czytam niektóre posty Autor: ~tak [164.127.21.*]
    Tfu, takie obrzydlistwo pijesz, bo zagramaniczne zoldaku, to już o niebo lepszy samogon z żytka,
    ale co ty wiesz, udajesz, że jesteś snobem a tak naprawdę to jesteś snopem cepem młóconym.
  • Re: Ręce opadają jak czytam niektóre posty Autor: zoldak2020 [5.173.244.*]
    Nie nadajesz się do dalszej dyskusji na temat alkoholu:p leszczu
    Smacznego :-)
  • Re: Ręce opadają jak czytam niektóre posty Autor: ~cierpliwy [2.58.216.*]
    Bart, a tak z innej beczki Wyszedłeś z medicofarmy, bo jak tam Pisałes jesteś na longa jak i avatrix, wiem ze pózniej pisałeś że wyszedłeś bo Ciszewski (choć to dziecinne), a jak będzie z Tobą tu????

tz chodzi mi o to że jak tu sie pojawi ten Pan to te wychodzisz, ??, na medico jest juz z pakietem chyba poniżej 5%,
    Jak wejdzie tu Ciszewski to wyjdę
    zwięźle i krótko, ok,
    No właśnie nie było zwięźle i krótko. Dałem uśmieszek a nie wiem co się dzieje na tym Forum, że bardzo często urywa wiadomości po znakach specjalnych. Rozpisałem się bardziej więc postaram się streścić. Nie chce być na tych spółkach, w których zaangażowany jest JC. Medico opuściłem, ale przy obecnym kursie nadal byłbym na plusie. AVT posiadam i jestem przekonany że kurs tam urośnie tym bardziej że widać że szura po dnie.
    Po prostu nie udało się zostać na Longa na obu spolkach... a chciałem. Podobnie nic mi z longa nie wyszło na IGN i BML. Na BML byłem zaledwie 6 miesięcy, a na IGN około 9 miesięcy. To żadne longi. Ale we wszystkich sytuacjach wychodziłem ze względu na zmiany organizacyjne w spółkach, a nie dlatego że źle wybrałem profil spółek. Te inwestycje pod względem profilów były bardzo dobre, ale wiadomo co się wydarzyło od strony organizacyjnej tych firm.

TGS wygląda bardzo obiecująco. Być może to będzie mój pierwszy, jako Bart2020, long. Oczywiście było wiele projektów na których byłem po kilka lat ale nie byłem aktywny na Forum.
    Na ten moment osoby związane z MG wydają się być bardzo kompetentni. Można mieć parę uwag co do komunikacji, ale widać że to zostało poprawione.

Chciałbym być na TGS przynajmniej do 2023 r. Uważam, że branża GameDev odżyje bo to jedyna branża na GPW, w której polskie firmy znaczą coś na rynku międzynarodowym. Typ gier oferowanych przez TGS wydaje sie być bardzo interesujący. Mamy tutaj też znane osoby jak Sokol czy Małolat. Nie ma to oczywiście znaczenia jeżeli chodzi o sprzedaż gier, ale poza sprzedażą bardzo ważne jest odbiór firmy przez lokalnych inwestorów.
    tak tylko zapytałem bo jestem tez na medicofarmie , że zeszli z ciagłych to automat spuścizna po inbook, i tam tez czekam choc jest poniżej 5% ten Pan ale uważam ze na longa medico da zarobić, wszedłem grubo i nie ukrywam że na razie wisze na małym haku może Odpiszesz w jednym zdaniu
    ps. choć chyba mam szczście do Ciszewskiego bo mniejszym kapitałem jeszcze jestem na inwestycjach a tam ma juz duzy pakiet ciszewski
    Uważam, że Medico ma gigantyczny potencjał. Vitama ma szanse na realizacje innowatorskich leków. Pan prezes Kilczewski to bardzo rozgarnięta osoba i jestem pewny że ma pomysł na giełdę. Trochę ich ten fixing zaskoczył. Moim zdaniem Medico może mieć kapitalizację na poziomie 1 000 000 000 zł. Oczywiście nie dzisiaj, ani jutro. Ale jest to możliwe. Uważam że moje decyzje inwestycyjne były dobre w ostatnim czasie patrząc na to czym dane spółki się zajmują i jak ich Profil wpasowuje się w koniunkturę. Natomiast na giełdzie poza przedmiotem działalności firmy należy weryfikować jeszcze osoby, które firmą zarządzają. Uważam, że duża cześć inwestorów nie wie kto stoi za sterami spółek, w które zainwestowali pieniądze. Dla mnie sprawdzenie osób z poziomu Core Team to podstawa przy inwestycji. Kiedy nabrałem dużo dystansu do pana Januarego, nie mogłem inwestować w spółkę, w której taka osoba posiada decyzyjność.
    Powodem odejścia z Biomed w sierpniu 2020 była obserwacja na temat braku zaangażowania Pana Piroga w bieżąca prace firmy i co raz większa władza Pana Fica - osoby z koneksjami politycznymi. Swoje pieniądze zainwestowałem w Biomed ze względu na Pana Piroga i profil firmy. Okazało się, że miałem racje bo Pan Pirog zrezygnował w listopadzie.
    IGN opuściłem kiedy zobaczyłem, że zapewnienia Zarządu mijają sie z prawda. Był to grudzień 2020.
    Uważam że produkty tworzone przez Biomed, jak i InnoGene, maja gigantyczny potencjał. Wątpię jednak w Top Management w tych firmach.

Wiem, że JC ma duży wpływ na decyzje podejmowane w spolkach, w które jest zaangażowany. A bardzo boję się nieprzewidywalności tego człowieka. Nie chce wiec ryzykować. Chociaż z tych 4 spółek: BML, IGN, Medico i AVT - Medico ma największy potencjał na tym etapie wyceny.
    Dzięki Bart, za te słowa również uważam że Medicofarma ma OGROMNY potencjał, fixing trochę namieszał ale raczej jestem przekonany ze w niedługim czasie będa wypływać z firmy dobre informacje (może najpóźniej 14.05 przy raporcie??? ale i tak jestem na longa, pozdrawiam
    ps. coś mi podpowiada że jednak Masz jeszcze akcje medico, ale to tylko moje przeczucie może podyktowane tym w jaki sposób jeszcze tak nie dawno wgłebnie Opisywałeś tą spółkę, poz
  • Re: Ręce opadają jak czytam niektóre posty Autor: ~Ziom [188.146.224.*]
    Dzięki Bart, śledzę Twoje wpisy na wszystkich tych spółkach od roku i spójnie odpowiedziałeś w stosunku do tego, co pisałeś.
  • Re: Ręce opadają jak czytam niektóre posty Autor: ~aaaaaaaaaaa [5.184.17.*]
    Bart, wyszedłeś z ING w grudniu2020, ponieważ jak napisał Pantaran ok 20 stycznia 2021, szczepionka Pfizera i innych koncernów spowoduje, że testy nie będą potrzebne. Przypominam, że pod postem od razu pojawił się wpis Barta. Oj, piszecie co Wam wygodnie i tylko osoby dociekliwe, wyłapują Wasze rozbnieżności :) Pozdrawia peroniarz, z kompleksem Barta i Pantarana.
    A co ma moje decyzja inwestycyjna do tego co napisał Pantaran? Poza tym Pantaran podał szereg powodów dla których zrezygnował z inwestycji. Jednym z nich były szczepienia, które jeszcze w styczniu nie były tak pewne. Szczepionka jak sie okazuje teraz, w połowie kwietnia, namieszała sporo bo ponad 10% społeczeństwa jest zaszczepione. To wystarcza, aby sentyment do spółek covidowych spadł. To była bardzo logiczna wypowiedz Pantarana. Atakując takiego logiczne wnioski ze stycznia sam siebie ośmieszasz.

Ja tez potem napisałem swój post na IGN. W tym poście napisałem to co tutaj. Dla mnie powodem wyjścia był brak zaufania do osób zarządzających spółka. Wywiad Prezesa Wojciechowicza z początku grudnia dawał do zrozumienia, że 1 mln testów będzie sprzedanych do końca 2020. Kiedy około 20.12 nie było żadnych komunikatów, finalnie zamknąłem pozycje. Chyba jednak z perspektywy czasu słusznie zrobiłem, prawda?
  • Re: Ręce opadają jak czytam niektóre posty Autor: ~aaaaaaaaaaaaaa [95.160.158.*]
    W dniu wypowiedzi było wiadomo:
    1) odmiana covid brytyjska i wiadome, że kolejne mutacje to kwestia czasu
    2) Pfizer wstrzymuje dostawy szczepionek,
    3) już wiadomo, że firmy farmaceutyczne nie zrobią w krótkim czasie dużej liczby szczepionek by zaszczepić większości populacji
    4) okazuje się, że jest wyciek hakerski i skład szczepionej Pfizer podawanych w czasie badań jest lepszej jakości niż tych produkowanych do sprzedaży,
    5) pojawiają się pierwsze poszczepienne problemy.

W tym czasie Biomaxima informuje, o sprzedaży kolejnych partii testów.

Z perspektywy czasu można ocenić, czy wypowiedź Pantarana była logiczna. Dla mnie była już w tym czasie absurdalna.

Przytocz okoliczność straty zaufania do zarządu, bo jeśli było kilka argumentów, to ja takiego nie pamiętam, a pamięć mam dobrą.
  • Re: Ręce opadają jak czytam niektóre posty Autor: ~aaaaaaaaaaaaaa [95.160.158.*]
    Bardzo słusznie bart zrobiłeś Bart, najpierw po cichu wychodzimy, a po miesiącu informujemy. I to poklepywanie po pleckach.
  • Re: Ręce opadają jak czytam niektóre posty Autor: ~Leszcz [46.204.17.*]
    A jak tam inbook były naganiaczu przebrzydly? Uda ci się opchnac tego śmiecia którego miałeś ponoć 100 k na dwóch fixingach dziennie ? :D
[x]
TRUEGS -3,06% 0,29 2025-11-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.