Jadzia nasza kochana przygląda się z boku czekając na info w boryszewie
Ja nie interesują szybkie zyski na zbrojeniówkach bo jest cierpliwa do bólu i gotowa znieść stratę 30 procent jak dotąd..
Ale co tam ważne że są fundamenty i lada chwila będzie odpal nie z tej ziemi że z butów pozyskujemy...
Jadziu z tej strony cię nie znałem..
Zawsze myślałem że jesteś kulturalna dziewczynka a tu..
Masz ci babo placek !
Ps.panowie i panie przepraszam za zachowanie Jadzi . Zważ od że jest mocno zestresowana i zdegustowana swoją nietrafiona inwestycja..nerwy jej puszczają..
Jadziu z tej strony cię nie znałem..
Jesteś niegrzeczna dziewczynka..
Ps.przepraszam kolegów i koleżanki za zachowanie Jadzi
Ona jest dokumentnie zdegustowana swoją nietrafiona inwestycja w boryszew..
Bidula czeka na info które nie nadchodzi podczas gdy zbrojeniówka w tym czasie zrobiła rajdy po kilkadziesiąt procent..
Musimy jej wybaczyć choć to nie tłumaczy takich odżywek..
Nie popełniłam błędu, to było niezależne ode mnie, splot okoliczności, które zaszkodziły kursowi np. utajnienei listy projektów do Safe na której są drony z Boryszewa, z firmy Hornet, no i teraz te rozgrywaki polityczne wokół tego Safe.
Właśnie to jest to że człek nie potrafi przyznać się do błędu i tkwi w nim po wasze czasy..
A przecież mylić się jest rzeczą ludzką prawda?
Ps. Czasem trzeba uderzyć się w pierś i przyznać do porażki ale nie z uporem maniaka tłumaczyć sobie że wszyscy inni zawinili tylko nie ja
To się nazywa Pycha a ta jak wiemy zawsze kroczy przed upadkiem..
Różnica między mną i moim Boryszewem, a tobą gościu i twoim Protektorem jest taka, że ja czekam na espi na temat uruchomienia produkcji dronow, a ty na espi o upadłości, albo o zawieszeniu notowań na gieldzie. Wolę jednak swoją sytuację.
Pierwsza kasa z safe ma być w kwietniu. Nie ważne kto ją dostanie. Ważne, że będzie o tym głośno. I będzie dobry grunt (pod interesy hehehe). Jeżeli ktoś myśli że spekuła i gruby kapitał nie interesuje się teraz spółkami zbrojeniowymi to jego sprawa. Wg mnie kto teraz sprzeda to za miesiąc będzie robił za paliwo kupując ponownie i będzie napędzał wzrosty. Tylko uważajcie, żeby nie kupować jak inni będą już wywalać i realizować zyski.