Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi | Konkurs

Zagadkowe sypanie przez komornika

Autor  |  ~Edson.A [217.70.49.*]    2012-02-04 17:54
Zobacz wątki dotyczące Eko Export
Zobacz profil Eko Export
".....zawiadamiam, że w dniu 27 stycznia 2012 roku w wyniku transakcji giełdowej zostało sprzedanych 124.720 (słownie: sto dwadzieścia cztery tysiące siedemset dwadzieścia) sztuk akcji Eko Export S.A Powyższa transakcja została zrealizowana przez dom maklerski w wyniku prowadzonej wobec mnie egzekucji komorniczej.
Akcje o wartości nominalnej 0,10 zł zostały sprzedane po średniej cenie 8,24 zł. ....."

Tak się zastanawiam jak akcje mogły zostać sprzedane po średniej cenie 8,24
skoro minimalna cena w dniu 27.01.12 r wyniosła 9,78 zł

".....Całość wierzytelności to 668 tys zł. a w styczniu dokonałem wpłaty na konto właściciela tej wierzytelności w wysokości 300 tyś zł. ...."

Panie prezesie
Skoro wierzytelność wynosi 668 tys zł to należy wpłacić 668 tys a nie 300 tys
i nie narażać na niepotrzebny stres akcjonariuszy, ale może ja tu czegoś nie rozumie ?

Trudno stało się.
To i tak lepiej gdyby to było sypanie przez prezesa bez przymusu .

Auta dla Firm w Super Ofercie!

Fiat Professional : Ducato, Doblo, Scudo, Fiorino
Sprawdź rabaty w Viamot – Dealer w Krakowie!

« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją. Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.