Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi

WYPADKI

Autor  |  ~endi [77.253.153.*]    2009-01-03 19:46
+  Przeczytaj komentowany artykuł
Niedawno widziałem w necie krótki film --- człowieczek jechał sobie skuterkiem dojeżdzał do torów tramwajowych pod kątem więc zwolnił troszeczkę żeby się nie wywalić pech chciał że tuż za nim jechała ogromna ciężarówka jej kierowca nie przyhamował --uderzyła w skuter od tyłu , skuter odbił się i poleciał na bok na jezdnię a kierowca skuterka zsunął się jak kocurek po przedniej szybie ciężarówki----prosto pod przednie koło...... ale znacznie gorsze było tylne koło które go po chwili przejechało dokładnie w połowie ---- nieszczęśnik wystrzelił jak z armaty . gejzer!!......koszmar.Kilka miesięcy póżniej już u siebie parę ulic dalej widziałem motocyklistę który czołowo zderzył się z ciężarówką dosłownie pół godziny wcześniej ---wrzycili go do plastikowego wora takiego jak się śmieci wywala --zero szacunku dla człowieka. Dlaczego o tym napisałem --- otóż uważam że jazda jakimkolwiek jednośladem po naszych drogach to SAMOBÓJSTWO !!!!! policja od lat nie umie rozwiązać problemu pijanych kierowców czy piratów drogowych , można świetnie znać przepisy jeżdzić bezpiecznie a i tak nie ma pewności kiedy natkniemy się na pijaka.W ciągu 10 -ciu lat w Polsce 60 000 idzie do piach a 500 000 zostaje kalekami ---przykre ale prawdziwe.

« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »