wskaźnik przeliczeniowy kosztu odtworzenia 1 m2 powierzchni
Autor | zibig [85.222.86.*]
2009-03-26 20:52
Chcialbym sie zapytac o wskaźnik przeliczeniowy kosztu odtworzenia 1 m2 powierzchni użytkowej budynków mieszkalnych.
Wskaznik jest wyliczany na kwartal. W zwiazku z tym od 1 kwietnia bedzie obowiazywal nowy. W zwiazku z tym mam pytania
1) czy wiadomo juz czy limit wzrosnie czy zmaleje?
2) jesli juz podpisalem umowe z developrem ale jeszcze nie zdazylem zebrac wszystkich dokumentow, w zwiazku z tym nie zlozylem wnoisku.... czy data brzegowa, zalapania sie na stary wskaznik jest data zlozenia wniosku? Czy skladajac wniosek 1 kwietnia beda mnie juz obowiazywaly nowe zasady gry?
Pozdrawiam,
Wskaznik jest wyliczany na kwartal. W zwiazku z tym od 1 kwietnia bedzie obowiazywal nowy. W zwiazku z tym mam pytania
1) czy wiadomo juz czy limit wzrosnie czy zmaleje?
2) jesli juz podpisalem umowe z developrem ale jeszcze nie zdazylem zebrac wszystkich dokumentow, w zwiazku z tym nie zlozylem wnoisku.... czy data brzegowa, zalapania sie na stary wskaznik jest data zlozenia wniosku? Czy skladajac wniosek 1 kwietnia beda mnie juz obowiazywaly nowe zasady gry?
Pozdrawiam,
« Poprzednia wiadomość
|
Następna wiadomość »
- wskaźnik przeliczeniowy kosztu odtworzenia 1 m2 powierzchni zibig, 2009-03-26 20:52
- Re: wskaźnik przeliczeniowy kosztu odtworzenia 1 m2 powierzchni bogus, 2009-03-27 08:32
- Re: wskaźnik przeliczeniowy kosztu odtworzenia 1 m2 powierzchni zibig, 2009-03-27 08:39
- Re: wskaźnik przeliczeniowy kosztu odtworzenia 1 m2 powierzchni bogus, 2009-03-27 09:49

|
|
|