Włącz wyciągi elektroniczne - chroń lasy z Deutsche Bank
Ja Ja natuerlich :-) Niemiecki Bank ma cholernie ważną misję do spełnienia w Kraju Nadwiślańskim - ochrona lasów niekoniecznie państwowych. My tu chczecz dbacz o wasza Ekologie Schuetzen und Leben lassen. Bycz wasza drzewo ueber alles. No i bardzo dobrze, choć pewnie niewiele ma to wspólnego z chronieniem lasów - prędzej z szukaniem oszczędności i ewentualnym przerzucaniem kosztów na klienta. Chyba dalej jesteśmy traktowani jak stado baranów, którym można wmówić wszystko w imię oszczędności, ekologii i pewnie też przeciwdziałaniu AH1N1. Podobną akcję nie tak dawno wprowadził PKO BP Mnie osobiście niepotrzebne są papierowe wyciągi, ponieważ o każdej porze mam dostęp do rachunków przez internet i wnerwia mnie zwyczajnie jak po dwóch tygodniach przychodzi coś, co juz jest nieaktualne. Dlatego powyłączałem, co się dało z tych papierowych smieci. Wolę sms-ka na komórkę i tyle. Niemniej jest sporo ludzi nieobeznanych w najnowszych technologiach - hasłach sms, loginach , tokenach itp. Tym ludziom NALEŻY SIĘ przynajmniej raz w miesiącu wyciąg czarno na białym w ramach opłaty za prowadzenie konta. A jakież to prowadzenie? Jaka to straszliwa obsługa klienta? Jeden wpływ i jedna wypłata za 7 złotych/ m-c? . Jeśli teraz miłościwie panujący bank, gdzie co miesiac wpływa regularnie emetyturka - żąda sobie opłaty za wyciąg - to jest skurczysyństwo najgorsze z możliwych.
- Włącz wyciągi elektroniczne - chroń lasy z Deutsche Bank ~dojcz bank, 2009-11-13 08:39
- Re: Włącz wyciągi elektroniczne - chroń lasy z Deutsche Bank ~Jogi, 2009-11-13 13:46
- Re: Włącz wyciągi elektroniczne - chroń lasy z Deutsche Bank ~kart, 2009-11-13 23:36
- Re: Włącz wyciągi elektroniczne - chroń lasy z Deutsche Bank ~graal, 2009-11-14 08:07
- Włącz wyciągi elektroniczne - chroń lasy z Deutsche Bank moravsky, 2009-11-14 15:10
- Re: Włącz wyciągi elektroniczne - chroń lasy z Deutsche Bank ~Jogi, 2009-11-14 17:38

|
|
|