Wielu pewnie zastanawia się
Autor | ~Pavlo [46.169.22.*]
2012-02-13 16:37
Zobacz wątki dotyczące PSW CAPITALZobacz profil PSW CAPITAL
czy warto wchodzić w tak spekulacyjny papier.
Każdy ma w oczach te coroczne wzrosty i bardzo chciałby w nich uczestniczyć
Niestety strach przed porażką, którą na tym papierze wielu zaliczyło blokuje decyzje kupna.
No cóż, będąc tu bierzemy udział w grze, grze na prawdziwe, często ciężko zarobione pieniądze i zawsze powinniśmy zdawać sobie sprawę z ryzyka.
Papier ten jest znany z tego, że mających jaja i cierpliwość potrafi odpowiednio wynagrodzić ,a patrząc na historie notowań obecny poziom cenowy powinien wydawać się bezpieczny.
Obserwując kurs można śmiało stwierdzić, że po dość długim okresie odpoczynku systematycznie idzie w górę, jak daleko zajdzie tego nie wiem i nie będę spekulował, nie mniej jednak patrząc na to co się dzieje w firmie to uważam, że prawdziwe wzrosty dopiero przed nami.
Są to moje prywatne opinie i uwazam, że kazdy ma swój rozum i jak i w co inwestuje to jego prywatna sprawa.
Każdy ma w oczach te coroczne wzrosty i bardzo chciałby w nich uczestniczyć
Niestety strach przed porażką, którą na tym papierze wielu zaliczyło blokuje decyzje kupna.
No cóż, będąc tu bierzemy udział w grze, grze na prawdziwe, często ciężko zarobione pieniądze i zawsze powinniśmy zdawać sobie sprawę z ryzyka.
Papier ten jest znany z tego, że mających jaja i cierpliwość potrafi odpowiednio wynagrodzić ,a patrząc na historie notowań obecny poziom cenowy powinien wydawać się bezpieczny.
Obserwując kurs można śmiało stwierdzić, że po dość długim okresie odpoczynku systematycznie idzie w górę, jak daleko zajdzie tego nie wiem i nie będę spekulował, nie mniej jednak patrząc na to co się dzieje w firmie to uważam, że prawdziwe wzrosty dopiero przed nami.
Są to moje prywatne opinie i uwazam, że kazdy ma swój rozum i jak i w co inwestuje to jego prywatna sprawa.
« Poprzednia wiadomość
|
Następna wiadomość »
- Wielu pewnie zastanawia się ~Pavlo, 2012-02-13 16:37
- Kto się boi, ten... ~Wróżbita Maciej, 2012-02-13 16:41
- Re: Wielu pewnie zastanawia się ~nowy, 2012-02-13 16:43
- Re: Wielu pewnie zastanawia się ~Grzegorz, 2012-02-13 16:50
- Re: Wielu pewnie zastanawia się ~qaz, 2012-02-13 16:53
- Re: Wielu pewnie zastanawia się ~Grzegorz, 2012-02-13 16:55
- Re: Wielu pewnie zastanawia się ~Grzegorz, 2012-02-13 16:59
Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją. Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

|
|
|