Zarabiaj z nami | Logowanie | Newsletter | Forum | Blogi | Konkurs

Widłowy w drodze że tak nieładnie napiszę

Autor  |  ~i7 [159.205.107.*]    2012-02-13 11:11
Zobacz wątki dotyczące BOMI
Zobacz profil BOMI
Być może moja teoria się sprawdza...
Może dzisiaj będą jakieś komunikaty.

Widać że akcje są zbierane, ale nie za wszelką cenę.
Dla Skupujących Grecja przykrą wiadomością.
Tak by mogli wziąć dużo więcej za 2,50-2,60 w panice.

A czas goni do 17.35 coraz mniej czasu.

Ja stawiam tezę: WEZWANIE PO 3,30- policzcie to wydaje się być śrenia z pół roku. Ale zobaczymy. Nikt w wezwaniu oddawać nie musi.
A wezwanie będzie dlatego że nie można w ciągu 60 dni kupić na GPW więcej niż.... 10% akcji. Jak się chce więcej trzeba ogłosić wezwanie. Na to wezwanie odpowiedzą Ci, którzy teraz skupują. To tylko taka teoria.

Może mam rację a może nie.
Poczytałem rano dzisiaj kwestie zadłużenia BOMI i to nie jest powód do radości.
Ale ktoś może uznał i podjął już decyzję że sobie to BOMI kupi.

Przy takich obrotach to naprawdę wszystko jest możliwe.
Co sesja min 5-10% akcji w obrocie.

Grających DT chciałbym tylko ostrzec że tym razem wybicie ponad 3,00 może skończyć się na 3,30. Wielu postawi na odbicie w dół od 3,00 i tam postawi zlecenia S.

250 Wizytówek Premium za jedyne 14zł
dodatkowo metalowy wizytownik ZA DARMO!
Ponad 4000 gotowych wzorów do wyboru
Zamów teraz!
« Poprzednia wiadomość   |   Następna wiadomość »
Sortowanie:     Pokaż treść wszystkich   « Najstarsza   Najnowsza »

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją. Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.